Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

talvikko Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Mam pytanie do użytkowników FM 2008:
Ile jest w tej wersji grywalnych lig w Finlandii? (ekstraklasa i 1 liga tak jak w wersjach poprzednich, czy coś dodali?)
Nie wiem, czy ten temat nie wszedł mi dwukrotnie, bo miałem przed chwilą drobny problem z połączeniem, gdy próbowałem przesłać. Jeśli tak, to przepraszam za dwukrotne zaśmiecenie suflera.

talvikko Partyzant

Gdy rozpoczyna się rozgrywkę (zwłaszcza w słabszych ligach) są zespoły w których udaje się zakontraktować osobnych trenerów na każdy atrybut (zarząd wówczas twierdzi, że wystarczy 2), lub w sumie tylko sześciu (zarząd twierdzi, że wystarczy jeden).
Grałem już kilka "karier" i w tym drugim wypadku, po awansie i zbogaceniu (nie wiem, od czego to zależy) zwiększała się możliwa ilość trenerów. Tym razem jednak mam klub, z którym awansowałem do ekstraklasy fińskiej i zdobyłem mistrzostwo kraju, a pieniędzy w klubie zarabionych mam całe mnóstwo. Jednak zarząd uparcie twierdzi, że wystarczy jeden trener, a na żadne rozbudowy bazy treningowej i młodzieżowej się nie godzi twierdząc, że to z powodu braku funduszy. W poprzednich "karierach" grałem ligę niżej i miałem mniej pieniędzy i zarząd w tych kwestiach nie brąchał.
Czy takie zachowania zarządu zależą od jakichś atrybutów prezesa określanych w edytorze? Czy może od czegoś innego?
Myślałem, że chodzi o reputację, ale chyba nie, bowiem po zdobyciu mistrzostwa jestem w prognozie przedsezonowej w "informacjach o klubie" klasyfikowany w czołówce ligi i nic to nie zmienia.

anderson Partyzant

14.12.2007 23:09    #18323     Sufler - Porady do gry - Cena nowego stadionu
Czemu każdy wątek na suflerze po kilku odpowiedziach, schodzi zupełnie z głównego problemu i wszyscy piszą nie na temat...?

To było pytanie retoryczne. Dowiedziałem się czego chciałem, temat do zamknięcia.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
14.12.2007 18:16    #18324     Sufler - Porady do gry - 2 zdania błędu w Genie!
Ojj Pierdutka...
1) Przed zapisaniem nowej gry musisz mieć odznaczoną opcję kompresuj zapisane gry w ustawieniach.
2) Musisz save musi być na bazie 8.0.1
3) Trzeba mieć Net Framework

To wersja beta więc mogą być problemosy/błędosy! Poczekaj na pełną. Poszukaj wpisz w wyszukiwarce Genie i czytaj.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pucek Stachanowiec

14.12.2007 18:03    #18325     Sufler - Porady do gry - Cena nowego stadionu
Poczytaj: http://www.cmrev(...)692.html
A najlepiej wpisz w wyszukiwarce Stadion i doinformuj się.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

14.12.2007 16:00    #18326     Sufler - Porady do gry - Zagrania/Atrybuty/Nauka
@darek.fm@onet.eu

hehe widzę stoisz na bakier z rodzimą ligą Brozinho - to Paweł Brożek ...

a co do tego konfliktu osobowości to specjalnie staram sie wybierać zawodników o podobnej naturze, tylko coś mi słabo wychodzi ...:/
dałem aby w.w Tymoschuk - DP -(osobowość - przywódca), uczył zawodnika - DP- określanego jako podobnego typu co tymoschuk (osobowość - profesjonalista) - i teraz mam problem, po tej nauce wyszła taka zadyma w drużynie, że będę zmuszony sprzedac kogoś z tej dwójki

sopelr1 Partyzant

14.12.2007 10:39    #18327     Sufler - Porady do gry - Bramkarz - HIMEN
Też mam z tym olbrzymi problem... gram FC Kopenhagą i dziwnym trafem w P.Uefa wygrywam (odpadłem z lm po dwumeczu z Benficą) natomiast w lidze, gdy przyjdzie mi się zmierzyć z jakimiś "spadkowiczami" to ich bramkarz od razu staje się Buffonem tudzież Van der Sarem! napewno nie jest to spowodowane motywacją, gdyż nigdy nie napewniam zbytnią pewnością siebie zawodników! pozostają 2 opcje : trening strzelecki oraz bramkarz HIMEN... osobiście optuję za tą drugą!

mc71 Partyzant

13.12.2007 23:59    #18328     Sufler - Porady do gry - Bramkarz - HIMEN
Oj denerwuje mnie ten problem, zwłaszcza jak gram ze słabymi klubami. Przytocze choćby mój ostatni mecz Portsmouth vs Leicester City. Leicester po 8 meczach 28 bramek straconych, ostatnie miejsce. Mój klub 26 bramek strzelonych pierwsze miejsce. Zaczyna się od tragedi 5minuta 1:0 dla L.City. Oczywiście moi zawodnicy rzucają sie jak psy na kość do ataku. No ale bramkarz, który puszczał 3,5 bramki na mecz zamienia się nagle w Cassiliasa. Broni wszystko jak chce, i kiedy chce. I nie mówcie mi że około 5 sam na sam czy strzały z 5 metrów nie są 100% sytuacjami bo w to nie uwierze. W końcu Briand ( świetny talen 10 meczów 11 bramek,) strzela bramkę. Ja dalej atakuje, no ale bramkarz ma swój dzień. Kontra po stronie L.City i 2:1. i nie pomoglo to, ze mój bramkarz jest światowej klasy. Moi napastnicy jak i pomocnicy maja wysokie wykańczanie, koncentracje i opanowanie. Rozumeim wiadomo, może sie zdażyć jakis cudowny dzień bramkarzowi Ale dlaczego jak gram z zespołami od 15 w dół bramkarze robią cuda. Ten mecz byl przykładem. Wg. mnie coś z tą grą jest nie tak, bo rozumiem jak jakiś świetny bramkarz znakomicie broni. Ale nie jak wszystkie leszcze ligi, rozgrywaja mecze życia akurat z moim zespołem.

rondel Ekspert

13.12.2007 22:44    #18329     Sufler - Porady do gry - Bramkarz - HIMEN
Hmmm już czytałem parenaście problemów dotyczących tych karnych, ja też tak miałem przed patchowaniem że zawodnicy nie strzelali karnych, ale po patchu wszystko się zmieniło nie mam takich bugów, nie zdarzają mi się także sytuacje z bramkarzem "Himenem", więc nie wiem czym to jest spowodowane..
"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

Pucek Stachanowiec

Ze mną zawsze się dochodzi.

A więc problem rozwiązany należało tylko ściągnąć poprawkę. Jeszcze Pawisco sprawdź, żeby nie było jaj czy po poprawce Groclin nie gra znowu w Ligue 1.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution