Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.12.2007 22:45    #18231     Sufler - Porady do gry - Ilez mozna ?!
Moim zdaniem silnik meczowy jest lepszy niz w 2007. To w poprzednim managerze mialem wlasnie problemy ze skutecznoscia. Zdarzylo mi sie np. w FM 07 dojsc Aston Villa do finalu LM, a tam przewazajac w finale z Barca przegralem 1:5 majac przewage w ilosci strzalow.

Natomiast w nowym FM 08 problemow nie mam najmniejszych. Zawodnicy w koncu potrafia regularnie strzelac. Poza tym, nowe realia w najlepszym moim zdaniem stopniu oddaja rzeczywistosc. W 1 lidze angielskiej w tym sezonie, srednia strzelonych goli wacha sie od 1 do 1,82 na mecz. A strzalow oddaje sie na mecz ok. 10 razy wiecej.

Prosty przyklad - obecna LM, mecz 5 kolejki fazy grupowej. Rosenborg podejmuje CFC w Norwegii. Chelsea wygrywa 4:0. Strzelaja 4 gole oddajac 25 strzalow. A nie gra tam jakis Kowalski tylko Drogba, Cole, Lampard czy Essien. W 2 rundzie tej samej fazy tych samych rozgrywek, te same druzyny spotkaly sie na Stamford. Efekt? 62% posiadania pilki, z tych 62% stworzyli sobie (CFC) 23 okazje. Strzelili jednego gola. Rosenborgowi Trondheim.

Takze niespecjalnie rozumiem to narzekanie na silnik meczowy. Ja gram 4-5-1 Leeds, po 1 sezonie awansowalem do 2 ligi, rozgrywam 2gi sezon i zajmuje exequo 2 miejsce. Problemow nie mam. Pozdrawiam!
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

Tzar Przodownik pracy

21.12.2007 21:53    #18232     Sufler - Porady do gry - skórka problem
To napisz chociaż co było nie tak. Zostaw coś dla potomności, może ktoś będzie miał podobny problem.

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

21.12.2007 21:49    #18233     Sufler - Porady do gry - skórka problem
skórka "teges". już po problemie.Do zamknięcia.

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

21.12.2007 21:19    #18234     Sufler - Porady do gry - skórka problem
witam,nie zauważyłem jeszcze tego problemu z 08....w folderze w moich dokumentach był podfolder "skins" . Ustawiłem wyłączenie buforowania i po wczytaniu się gry zauważyłem,że nie mogę wybrać żadnej skorki (standardowo jest jeszcze skórka prawa) co zrobiłem źle ?

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

21.12.2007 21:07    #18235     Sufler - Porady do gry - Problem z meczem
Podejrzewam ze to jakis blad gry zwiazany byc moze z silnikiem. Mam nadzieje ze posiadasz oryginalne spolszczenie, a co za tym idzie gre?
PS. Sorry jesli ktos powie ze moge kogos o to oskarzac ale moze to byc kluczowe w tym problemie (mowie o oryginalnej wersji gry).

pinco Partyzant

21.12.2007 21:04    #18236     Sufler - Porady do gry - Spalmy siedzibe SI ! !
Za co? Ano za to co zrobili w tym roku z silnikem meczowym. Błedy w nim naprawdę mogą wyprowdzić z równowagi żółwia po zażyciu środków nasennych.
1.Skuteczność napastników z która nic nie da sie zrobić (przynajmniej u mnie nie wiem jak u was) nie pomagają na nie żadne działania (rozmowy przedmeczowe, trening, dbanie o morale, w miare rozsadne rotacje w skladzie itd.)
2.Glupota zawodników (głupie straty bezsensowne faule itd w kazdym meczu)
3.Nadnaturalne zdolności bramkarzy z druzyn prowadzonych prze kompa
4.Problemy z wykonywaniem polecen taktycznych - tak ogladalem caly mecz , uprzedzajac pytania :P
5.Nieprawdopodobne sytuacje (strata 5 bramek w 10 minut, gol samobojczy z 20 metrow itd)
6. Juz nie mam sily dalej wymieniac

Tak gram na patchu 8.0.1 wiec W T F ?

Moim skromnym zdaniem fm 2008 to gol samobojczy SI

PS. Wiem ze było juz pelno tego typu tematow ale wybaczcie musialem to z siebie wyrzucic :P

Dżej Partyzant

21.12.2007 21:00    #18237     Sufler - Porady do gry - Problem z meczem
w trakcie meczu zaczyna sie coś psuć. Komentarz do meczu jest inny a mecz inny, tak jakby dwa mecze były.Spotkał się ktoś z takim problemem?co z tym zrobić?

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
[quote]ale przeciez w pierwszym poscie bylo napisane, ze mozna dodawac obrazki no to chcialem sprobowac.[/quote]
[quote="Pierwszy post"]Używajcie tej opcji rozsądnie, tylko wtedy, gdy zgranie obrazka MA FAKTYCZNY WPŁYW NA ZOBRAZOWANIE PROBLEM[/quote]
myspace.com/marneszanse

qx22 Partyzant

Ylv bardzo przepraszam ale skoro jestm tzw. "partyzantem" i nie udzielam sie tu za czesto z powodu braku czasu to jestem glupszy od pucka a do tego dziecinny?! Ja uwazam ze pucek to po prostu przemadrzaly cwaniak (dla mnie po prostu frajer) i kiedy tylko mam czas to wchodze na suflera i czytam przemadrzale wypowiedzi tego goscia to mnie wrecz szlag trafia. I to jest TYLKO i wylacznie moje zdanie o pucku. A ty Ylv jak masz do mnie jakis problem to pisz na gg: 7558719. Zapraszam wypowiedz swoje zdanie. Ja juz swoje powiedzialem. Pozdrawiam.

bury1986 Partyzant

21.12.2007 13:35    #18240     Sufler - Porady do gry - Obciążenie treningowe
Ja mam zrobiony swoj trening dla kazdje pozycji i podobnie robie jak THE GUNNERS , efekt ten sam, zdazaja sie kontuzje ale nie jets to cos powaznego, forma w miare rowna.Oczywiscie zdazy sie komus obnizka ale nikt nie jest w stanie caly sezon grac na rownym wysokim poziomie.Jesli widze ze jest z czyms problem to minimalnie zmieniam to w treningu. Np slabsza skutecznos napatsnikow a kilku meczach , zmienaim torche obciazenia w Strzalach itp. Na poczatku gry dodatkowo staram sie ztrudnic jak najlepszych trenerow ktorzy przejda do mojego klubu. Czsami wieciej wydaje na trenerow niz pilkarzy. Np w Legii na pocztaku 2 sezonu na pilkarzy wydalem ok 2mln euro a na trenerow, fizjoterapeutow, scoutow itd ponad 3. Oplacalao sie.
Pozdrawiam. ( L )

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.