Za co? Ano za to co zrobili w tym roku z silnikem meczowym. Błedy w nim naprawdę mogą wyprowdzić z równowagi żółwia po zażyciu środków nasennych.
1.Skuteczność napastników z która nic nie da sie zrobić (przynajmniej u mnie nie wiem jak u was) nie pomagają na nie żadne działania (rozmowy przedmeczowe, trening, dbanie o morale, w miare rozsadne rotacje w skladzie itd.)
2.Glupota zawodników (głupie straty bezsensowne faule itd w kazdym meczu)
3.Nadnaturalne zdolności bramkarzy z druzyn prowadzonych prze kompa
4.Problemy z wykonywaniem polecen taktycznych - tak ogladalem caly mecz , uprzedzajac pytania
5.Nieprawdopodobne sytuacje (strata 5 bramek w 10 minut, gol samobojczy z 20 metrow itd)
6. Juz nie mam sily dalej wymieniac
Tak gram na patchu 8.0.1 wiec W T F ?
Moim skromnym zdaniem fm 2008 to gol samobojczy SI
PS. Wiem ze było juz pelno tego typu tematow ale wybaczcie musialem to z siebie wyrzucic
1.Skuteczność napastników z która nic nie da sie zrobić (przynajmniej u mnie nie wiem jak u was) nie pomagają na nie żadne działania (rozmowy przedmeczowe, trening, dbanie o morale, w miare rozsadne rotacje w skladzie itd.)
2.Glupota zawodników (głupie straty bezsensowne faule itd w kazdym meczu)
3.Nadnaturalne zdolności bramkarzy z druzyn prowadzonych prze kompa
4.Problemy z wykonywaniem polecen taktycznych - tak ogladalem caly mecz , uprzedzajac pytania

5.Nieprawdopodobne sytuacje (strata 5 bramek w 10 minut, gol samobojczy z 20 metrow itd)
6. Juz nie mam sily dalej wymieniac
Tak gram na patchu 8.0.1 wiec W T F ?
Moim skromnym zdaniem fm 2008 to gol samobojczy SI
PS. Wiem ze było juz pelno tego typu tematow ale wybaczcie musialem to z siebie wyrzucic

Najnowsze posty