Spalmy siedzibe SI ! !

pinco Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.12.2007, 21:04    Pytanie
Za co? Ano za to co zrobili w tym roku z silnikem meczowym. Błedy w nim naprawdę mogą wyprowdzić z równowagi żółwia po zażyciu środków nasennych.
1.Skuteczność napastników z która nic nie da sie zrobić (przynajmniej u mnie nie wiem jak u was) nie pomagają na nie żadne działania (rozmowy przedmeczowe, trening, dbanie o morale, w miare rozsadne rotacje w skladzie itd.)
2.Glupota zawodników (głupie straty bezsensowne faule itd w kazdym meczu)
3.Nadnaturalne zdolności bramkarzy z druzyn prowadzonych prze kompa
4.Problemy z wykonywaniem polecen taktycznych - tak ogladalem caly mecz , uprzedzajac pytania :P
5.Nieprawdopodobne sytuacje (strata 5 bramek w 10 minut, gol samobojczy z 20 metrow itd)
6. Juz nie mam sily dalej wymieniac

Tak gram na patchu 8.0.1 wiec W T F ?

Moim skromnym zdaniem fm 2008 to gol samobojczy SI

PS. Wiem ze było juz pelno tego typu tematow ale wybaczcie musialem to z siebie wyrzucic :P

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
21.12.2007 21:10    #1
Lepiej nie pal siedziby Si, bo nie zrobią Football Managera 2009, a wtedy będziesz zmuszony cały czas grać w 08.

Tzar Przodownik pracy

0
21.12.2007 21:16    #2
He he, coraz więcej ludzi się irytuje. Może załóżmy kącik FM-owego frustrata?

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
21.12.2007 21:16    #3
Niektóre można wyjaśnić w racjonalny sposób.

2. Głupie straty zawsze się zdarzają.
3. Ekscentryczność 20 - pomaga obronić nawet w sytuacjach, w których wydawać by się mogło że nie da się ich obronić.
4. Może po prostu twoi zawodnicy nie potrafią zrealizować założeń taktycznych, a nie że nie chcą.
5. Słaba koncentracja?

Niestety jeśli ci ten silnik nie pasuje to nic na to nie poradzisz, wątpię by kolejna oficjalna łatka go choć trochę poprawiła. Po prostu ten FM jest trudniejszy od poprzedników.

masseur Partyzant

0
21.12.2007 21:58    #4
Mnie denerwuje tylko to, że często tracę gole w doliczonym czasie gry. W dodatku sędzia dolicza trzy minuty, a ja tracę gola w piątej minucie doliczonego czasu gry. Poza tym tego co napisałeś nie zauważyłem. Zdarzają się straty itp, ale nie są to sytuacje notoryczne.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
0
21.12.2007 22:14    #5
[quote]PS. Wiem ze było juz pelno tego typu tematow ale wybaczcie musialem to z siebie wyrzucic :P[/quote]

I takie tematy były zamykane, zatem wybacz - muszę zrobić to samo.

pinco Partyzant

0
21.12.2007 22:14    #6
znalazlem wyjscie z sytuacji:

wracam do fm 2007 :D po wszystkich update'ach to prawie to samo :P

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution