Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

chives Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.03.2008 18:58    #17421     Sufler - Porady do gry - stworzenie własnej ligi
Witam...mam prosbe.czy mogl by mi ktos wytlumaczyc jak stworzyc wlasna lige?to znaczy w edytorze nie mam problemów, ale oprocz tego wiem, ze trzeba cos jeszcze zmienic.wystarczy ze podmienie (ostatnio na walijskiej probowalem)za duzo nazw i znika mi z wyboru lig grywalnych.Mam nadziej ze ktorys ze "Naszych" specjalistow sprobuje mi pomoc.licze na Was.choleara,ze tez czlowiek sie nie uczyl na informatyce:) pozdrawiam

crimson Partyzant

Gram AC MILAN i chciałbym rozbudować w klubie obiekty młodzieżowe.
W chwili obecnej stan: dobre obiekty młodzieżowe + akademia piłkarska.

Problem jest taki, że gdy proszę zarząd o rozbudowę to dostaje odpowiedź, że zarząd już się tym zajął. Czekam 2 sezony i nic, nie ma żadnej informacji o rozbudowie.
Poprosiłem jeszcze raz, czekam pół roku i to samo - ani rusz.

Czy to jakiś bug czy jak? W tej chwili mam najbogatszy klub świata (wartość ponad 600 mln euro) więc nie wiem dlaczego zarząd nie zabiera się za wykonanie.

lokibb Partyzant

25.03.2008 17:30    #17423     Sufler - Porady do gry - Skórka - kolory atrybutów
Witam. Dzisiaj włączyłem bardzo fajny skin. DS2. Wszystko jest świetne, lecz wystąpił mały problem. Nazwy oraz wartości atrybutów są nie do rozczytania. Cały skin jest czarno-zielony. Nazwy i wartości atrybutów mają ten sam kolor. Czy mogę to jakoś zmienić?

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

25.03.2008 16:47    #17424     Sufler - Porady do gry - PROBLEM Z ROZPOCZĘCIEM GRY.
SlimShady mnie ubiegł ale i tak go tu wrzucę:P

Quicksave

Plik jest na darmowym serwerze więc nie powinno być problemów. W grze wystarczy dodać nowego menagera i powinno śmigać:)

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
[quote2=Maci3k_z_klanu][quote=Przemu$^^]oj nie mówcie że dostanie czerwień, bo może ciocia mu z Anglii przed Polską premierą przysłała ;P[/quote]

Też może być tak,albo pracuje w Anglii i tam sobie kupił fma aby doszlifować angielski.Znudziło mu się gra po angielsku i chce pograć w języku ojczystym.

[/quote2]

Może też być tak że angielska wersja spadła mu z nieba. Nie wiem czy wierzysz w to co piszesz, czy robisz to ot tak. Wystarczy przeczytać to http://cmrev(...)as_.html i dać sobie spokój z opowiadaniem bajek.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

SowaA Partyzant

25.03.2008 14:09    #17426     Sufler - Porady do gry - Cut-out
No ale ja robię wszystko na podstawie tego poradnika. Ale i tak mam te białe tła. Nie wiem w czym tkwi problem.

Tzar wszystko pięknie się już wyświetla. Bez żadnego tła x) Podpicowałem je jeszcze trochę i prezentuja się naprawdę okazale.

Legia Fan Partyzant

25.03.2008 13:51    #17427     Sufler - Porady do gry - Odwołania od kar
Informuje o łamaniu regulaminu suflera w temaci :http://cmrev.com/sufler/problem/11754,pelne-spolszczenie-do-Football-Manager-2008.html

Vic 7 Partyzant

Football Manager 2008 po angielsku sprawia mi pewne problemy przy graniu.

czy ktoś wie skąd pobrac pelne spolszczenie Football Manager 2008?( z jakiej strony )

Cvany28 Partyzant

25.03.2008 12:48    #17429     Sufler - Porady do gry - PROBLEM Z ROZPOCZĘCIEM GRY.
Otóż mam problem z zaczęciem gry , FM uruchamia mi się normalnie , wybieram bazę danych i przechodzę do wybierania państw .Wszystko wygląda normalnie aż do pewnego momentu ładowania , gdy zaczyna mi się ładować LISTA ŻYCZEŃ MENADŻERA pasek dochodzi do 1/2 i wyrzuca mnie z gry i mam pokazaną wiadomośc NAPOTKANO POWAŻNY BŁĄD ,APLIKACJA ZOSTANIE ZAMKNIĘTA więcej informacji w folderze ....... /crash dump . Czytałem tu http://www.cmrev.com/sufler/faq.html że gracze polecają usunąć ten folder , gdy go usunę włączę FM i to się powtórzy, i tak mam cały czas . Proszę o pomoc co z tym zrobić by móc zacząć normalnie grać .

lokibb Partyzant

25.03.2008 12:24    #17430     Sufler - Porady do gry - Wolny save
Witam. Mam problem z jednym zapisem. Gram Troyes, rozpoczynam 2 sezon. Gra chodzi strasznie wolno. Ustawiłem szybkie przetwarzanie, czyściłem system, usunąłem niepotrzebne pliki jednak ciągle to samo. Gram też Wisłą i w tej grze nie narzekam na prędkość. Mam wybrane 2 ligi. 512 RAMu, Procesor AMD Sempron 2400 (2.0 gHZ), karta graf. GeForce 6800.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution