Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

omega Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
wlasnie widze ze dziala to u ciebie skoro napisales ze ty masz taki sam problem:) no ale ludzie nie lubia wyciagac wnioskow:) pozdrawiam

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

17.04.2008 14:22    #17332     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ile razy tak było że mój kochany rodzic rozproszył mnie i przez to traciłem bramki.Ciekawe czy taki Mourinho czy inny Benitez mają też takie problemy.
-Rafi! Możebys sie oderwał od tego analizatora i pomógł mi w praniu.
-Tylko minu....
-Ale to już
-(W mysli)A potem media się dziwia że przegrywamy...

omega Młody aktywista

to nawet glosik ci napisal ze latka zmienila silnik meczowy przeciez jak byl 01 to tacy jak ty tez plakali bo przegrywali wiec skoro nie umiesz sie dostosowac do gry to nie graj i tyle... widac dla ciebie 02 jest o poziom trudniejsza
ale dalej do ciebie ponowie pytanie czemu u mnie jest ok;]? wiem za trudne pytanie:)
glosik wiele osob ma taki problem jak wy bo macie kiepskie taktyki;] Tzn moze dobre bo wygrywacie ale ja wole wygrac 1:0 niz 5:4;]

A po drugie Glosik nie grosik . I wiem o tym że sie różnią ale tam tego problemu NIE było

Widzisz! Omega wiele osób ma taki problem dlaczego ty nie masz? Nie wiem.Tylko się ciesz

omega Młody aktywista

czy ja dobrze rozumiem ze ty piszesz ze 07 i 08 to w sumie gra podobna?
Czy ty wogole wiesz co to jest szacunek? Agresji nie ma tylko rozpacz ze wiekszosc nie umie sama do niczego dojsc i pisze jakies zbdury w odpowiedziach rowniez. Nie wiesz czegos poczytaj instrukcje raz drugi trzeci i ew dopiero zglszaj swoj problem Wszystko praktycznie jest w instrukcji

wisłakraków Partyzant

16.04.2008 19:09    #17337     Sufler - Porady do gry - Taktyka
Wpisujcie jakim klubem i jakimi taktykami gracie(ze szczegułami) i jaki skutek pomoże to innym graczą. Zgóry dziękuje sam mam aktualnie problem z formą i taktyką w klubie. :)

Qcu Partyzant

16.04.2008 17:48    #17338     Sufler - Porady do gry - Błąd w grze czy w taktyce?
Problemow nie mam z meczami wyjazdowymi. Moge powiedziec ze latwiej sie gra u siebie, ale nie az tak zeby na kazdy wyjazd jechac tylko po to zeby murowac bramke

wiertara Partyzant

16.04.2008 17:30    #17339     Sufler - Porady do gry - Błąd w grze czy w taktyce?
[quote=Destro]Ten srodkowy pomocnik, ktorego cofasz moze nie ma zbyt wielkich umiejetnosci jesli chodzi o destrukcje i w tym momencie staje sie bezuzyteczny ?[/quote]
Oczywiście cofam (daje strzałkę w dół) takiego pomocnika, który posiada umiejętności defensywnego pomocnika.

A wy nie macie problemów z meczami wyjazdowymi? hmm...

mkanius Przodownik pracy

Ludzie help znowu mam CrashDumpsa, formatowałem dyski niewiem co robić nie mogę grać :/ plis doradźcie coś ja nie chcę do końca listopada grać bez Fmów :/ (mam nadzieje że chociaż w 2009 nie będę takiego czegoś miał) co robić może ktoś miał taki kłopot i to naprawił ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.