Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Pawcio Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.08.2008 13:44    #16461     Sufler - Porady do gry - Problem z FMM
Witam.
Jeżeli był już taki temat to przepraszam najmocniej, nic nie znalazłem na ten temat>
A więc, gdy podczas gry próbuje załączyć FMM, tzn dalej load, wyskakuje mi w FMM na dole po lewej taki oto błąd: "3166 datas read, search is enabled" i moja gra się nie wczytuje, nie moge żadnych zmian zrobić, niczego wyszukać. o co chodzi? mam nadzieje, że dobrze wytłumaczyłem. pozdrawiam.

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

01.08.2008 13:06    #16462     Sufler - Porady do gry - Nie ma mojego klubu.
No właśnie,z każdej niższej ligi musisz usunąć jedną drużynę,a jakąś z najniższej wywalić

http://www.cmrev(...)yny.html

rafee Młody aktywista

[quote2=Azi][quote=rafee1991]Gram 4 obrońców, 2 defensywnych pomocników ze strzałkami na środkowych pomocników, 2 skrzydłowych ze strzałkami na bocznych napastników i 2 napadziorów. A sytaucje padają z strzałow z dystansu przeważnie[/quote]

Byc moze problemem jes zbyt defensywna taktyka. W meczu ze slabszymi druzynami nie ma w zasadzie sensu zastawiac bramki 6 zawodnikami wiec sprobuj przesunac 1 z tych. def. pomocnikow na OPSa - powinno pomoc jak na moj gust.
[/quote2]
Tylko ja nie mam zawodników na taką taksę
jestem idiotą, ale wykształconym idiotą

ToMuSRyDy Partyzant

01.08.2008 11:42    #16464     Sufler - Porady do gry - Nie ma mojego klubu.
Zobacz czy w którejś angielskiej lidze ne brakuje klubu. Policz ilośc klubów w premier league, twojej lidze i niższej. Powinno to byc to, bo też miałem kiedyś taki problem.

Azi Partyzant

[quote=rafee1991]Gram 4 obrońców, 2 defensywnych pomocników ze strzałkami na środkowych pomocników, 2 skrzydłowych ze strzałkami na bocznych napastników i 2 napadziorów. A sytaucje padają z strzałow z dystansu przeważnie[/quote]

Byc moze problemem jes zbyt defensywna taktyka. W meczu ze slabszymi druzynami nie ma w zasadzie sensu zastawiac bramki 6 zawodnikami wiec sprobuj przesunac 1 z tych. def. pomocnikow na OPSa - powinno pomoc jak na moj gust.

Peledona Młody aktywista

01.08.2008 11:32    #16466     Sufler - Porady do gry - Nie ma mojego klubu.
Mam pewien problem. Założyłem własny klub. Wybrałem zawodników, sztab, koszulki. Gdy załadowałem nową grę, zobaczyłem że mojego klubu nie ma(miał grać w drugiej lidze angielskiej). Spróbowałem zamienić mój klub z pierwszoligowym, konkretnie z Sunderlandem, wtedy nie było jednak nawet ligi angielskiej. Poradźcie mi co mam zrobić.

maillo7303304 Partyzant

01.08.2008 09:22    #16467     Sufler - Porady do gry - Zagubieni piłkarze?
[quote=glosik1]jest kilka możliwości
1[*] (mam nadzieje ze rozumiecie o co chodzi) :/
2 błąd researcherów
3 może jednak zakoczył karierę... (moze miał problemy na tle zdrowotnym, osobistym)
a pamietasz w jakim klubie grał??[/quote]
Czego nie rozumieć, dziwie się że go nie ma

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

01.08.2008 09:21    #16468     Sufler - Porady do gry - Zagubieni piłkarze?
jest kilka możliwości
1[*] (mam nadzieje ze rozumiecie o co chodzi) :/
2 błąd researcherów
3 może jednak zakoczył karierę... (moze miał problemy na tle zdrowotnym, osobistym)
a pamietasz w jakim klubie grał??
Edit [quote=maillo] czego nie rozumiec?[/quote] tej gwiazdki ;>

Abdulinho17 Młody aktywista

31.07.2008 23:21    #16469     Sufler - Porady do gry - Nie wchodzi mi w gre...
Ziomki tez potrzebuje pomocy . Zrobilem swojego kozaka w FM :) ale mam problem ... nie umiem zmienic pozycji mu :D jak mozna zmienic ?? ;D zebyscie nie uwazali mnie za oszusta wszystkie atrybuty ma po 10 xD bo chce aby sie rozwinal xD
Visca el Barça !

bartex55 Przodownik pracy

31.07.2008 23:17    #16470     Sufler - Porady do gry - Zbyt mocni?
Chyba pewnym suflerowiczom burza hormonalna zmąciła nieco rozum. Radziłbym Wam nie zwracać uwagi na dzieci neo, trolli itp. Ignorowani zatrują się własną żółcią i taki będzie ich koniec.

Fenix - nie miałem zamiaru niczym błyszczeć. Po prostu chciałem zaapelować do użytkowników, aby nie karmili trolli. Nie mam tutaj na myśli Ciebie. Chociaż nie wiem z jakiego względu próbujesz walczyć z wiatrakami. Fakt, Dejwid nie wykazał się uczciwością i założył temat, który nie porusza żadnego problemu, ale żeby tak na niego od razu naskakiwać. Nie wspominam już o niektórych głupich odzywkach na temat rodziców i umawianiu się na ustawki. Zajrzą Admini, zamkną temat, policzą się z delikwentami i będzie koniec zabawy.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.