Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

szymon91 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.08.2008 17:12    #16301     Sufler - Porady do gry - przerywanie złej passy
zawodników zmieniam nawet jak mają lepszą kondycję niż 80, z tym nie mam problemu ;p chodziło mi bardziej o taki wstrząs konkretny... na rozmowę piłkarze się niestety denerwują :/

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

Eduardo już się kończy leczenie kontuzji (sic!), a Rosicki doznał urazu miesiąc temu. Nie wiem o co Ci może chodzić. Dobrze zrobione ;d Wejdź w FMM i wylecz drużynę ;p co za problem ;p
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
17.08.2008 00:43    #16303     Sufler - Porady do gry - Stroje
Masz Reakcjonistę i wciąż broisz. To jest odpowiedni temat

Rafix9c Partyzant

16.08.2008 23:54    #16304     Sufler - Porady do gry - Komputer nie umie przegrywać?
Mogę się założyć żenie masz najnowszego patcha . Też tak kiedyś miałem ale kiedy od czasu gry na najnowszym dodatku SI nie mam z tym problemu gram PSG kiedy widze że mój przeciwnik zmienił formacje na bardziej ofensywna zmieniam poprostu taktyke na gre z kontry i nie trace bramek :)

przemek202 Partyzant

16.08.2008 22:03    #16305     Sufler - Porady do gry - Kitsy loga photoshop pytania
Mam kilka problemów dotyczących kitsów w stylu ss08 w megapacku z templematami:
1.Stworzyłem własną koszulkę ale nie wiem jak mam umieścić na niej logo, herby, nazwy sponsorów, które nie są umieszczone w megapacku?
2.Na jakich stronach szukać logosów i herbów na koszulki?
Jeśli ktoś mógłby mi opisać jak te wszystkie loga powklejac i ustawić byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam

kuab Żołnierz frontu ideologicznego

16.08.2008 21:46    #16306     Sufler - Porady do gry - Komputer nie umie przegrywać?
Nie szczęście komputera tylko brak umiejętności managera: w końcówkach używaj gry na czas, zmian w samej końcówce, zagęszczaj środek pola i zatanów sie nad rozmowami motywacyjnymi. To nie jest wina komputera/bugów tylko twoja. Ja zazwyczaj nie mam takich problemów, a doliczanie 5 minut i kończenie sie w setnej to jakaś totalna abstrakcja

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
16.08.2008 20:36    #16307     Sufler - Porady do gry - FM 2009 - kiedy?
To nie jest problem z grą. Jeszcze jeden temat sprzeczny z Zasadami i zostaniesz Reakcjonistą.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pucek Stachanowiec

16.08.2008 19:46    #16308     Sufler - Porady do gry - poprawic atrybuty u managera
Skorzystaj z wyszukiwarki przed założeniem tematu.

http://www.cmrev(...)era.html
http://www.cmrev(...)&y=0
http://www.cmrev(...)kow.html
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pucek Stachanowiec

16.08.2008 18:24    #16309     Sufler - Porady do gry - Przerwa zimowa
Problem rozwiązany, dziękujemy zbędnych dyskusji niepotrzebujemy.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Bombonierę kopiujesz do folderu "edt" dowolnej bazy danych i rozpoczynasz rozgrywkę. Plik jest kompatybilny z FM-em 2008, powinno zatem działać bezproblemowo.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.