Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kell1987 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="SZPANER84"]Witam mam problem dotyczący w trakcie gry zamiany imion i nazwisk zawodników w całej grze. Mianowicie gram sobie, a po chwili gracze samowolnie zmieniają swoje imiona i nazwiska na jakiś Mohamedów i innych. O co chodzi? Jest w stanie mi ktoś pomóc w tej kwestii?[/quote]

ale, że tak w trakcie gry? a nie odznaczyłeś może przed rozgrywką używaj prawdziwych imion i nazwisk?

SZPANER84 Partyzant

Witam mam problem dotyczący w trakcie gry zamiany imion i nazwisk zawodników w całej grze. Mianowicie gram sobie, a po chwili gracze samowolnie zmieniają swoje imiona i nazwiska na jakiś Mohamedów i innych. O co chodzi? Jest w stanie mi ktoś pomóc w tej kwestii?

ReeaaC Partyzant

04.01.2016 01:08    #1623     Sufler - Porady do gry - Losowe naziwska zawodników
Witam!
Mam problem, otóż stworzyłem nową karierę Bayernem i zawodnicy mają losowe imiona i nazwiska. Wie ktoś co mam zrobić?

rafisosna10 Partyzant

03.01.2016 21:28    #1624     Sufler - Porady do gry - Problem z wybieraniem składu
Cześć, czy mógłby mi ktoś pomóc z następującym problemem. Chciałbym, aby w okienku taktyka zawodnicy byli posortowani najpierw według POZYCJA/ROLA/FUNKCJA, ale także według pozycji. Nie potrafię nigdzie jednak tego zmienić. Gdyż jak przycisnę sortowanie według pozycji to tracę według pozycji/roli/funkcji i odwrotnie. Czy jest ktoś wstanie mi pomóc?

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
03.01.2016 11:05    #1625     Football Manager - Ogólna dyskusja - Brak trybu 3D
Ja gram na XP i jest sposób na obejście tego. Poczytaj tutaj http://www.cmrev(...)543.html

Slivadirius Partyzant

Witam,
jestem tu nowy, ale będąc dziś w robocie przeczytalem większość tego tematu (tak, wiem, ciekawą pracę muszę mieć) :P
Większość z was jak nie wszyscy;, zwracacie uwagę tylko na samą taktykę oraz przygotowania do meczu? Gram w różne odsłony FM'a od paru lat, moją ulubioną jest 14-ka, 15 mnie totalnie nie przekonała a w najnowszą jeszcze nie grałem - czekam na wiosne, bede miec wiecej na to czasu. W mojej wypowiedzi dąże do tego, że równie ważne są rozmowy motywacyjne i samo prowadzenie drużyny. Ja zawsze wszystkich dosłownie "trzymałem za mordę" - jeżeli jakiś zawodnik stroił fochy - chociażby to był największy gwiazdor w teamie, siadał na ławie a w skrajnych przypadkach przenoszony do rezerw, gdzie po miesiącu nie grania z reguły przepraszał na łamach prasy cały zespół i z podkulonym ogonem wracał do łask. Może piszę o rzeczach oczywistych dla wszystkich ale zawsze grałem w tą gre rekreacyjnie i nigdy nie szukałem wiadomości na forach etc ale widac mam kompletnie inna wizje na ta gre jak wiekszosc uzytkownikow. Aktualnie od czasu do czasu pykam w 14-ke i słowo daje, nic dla mnie nie jest tak ważne jak samo podejście do zawodników - cały trening i przygotowania do meczu przekazalem asystentowi. Wszystko u mnie skupia się na przesiadywaniu w centrum transferowym, samodzielnym szukaniu zawodników oraz kombinowaniem z motywacją. Dodam, że gram Torino bodajże 9-10 sezon i akrualnie bronię zdobycia LM. W sumie w każdej odsłonie FM-a zdobycie mistrzostwa kraju jakakolwiek druzyna nie bylo problemem, az dziw, ze taki niedzielny grajek jak ja, bez zadnej szperaniny w taktykach to pisze. Ciekawy jestem 16-ki FM'a, napewno kupię. Jestem ciekaw waszych opinii na temat rozmów motywacyjnych w szatni.
P.S. od kiedy pamiętam gram 4-5-1 z OPŚ, wysuniętymi skrzydłami i DP, jednym napastnikiem. Bazuje na graczach szybkich, zawsze podaje na wolne pole, styl płynny, szukanie gry... W sumie to wszystko :D aż chyba od 16-ki zacznę siedzieć w taktykach :D

MłodyBert Partyzant

Witam, zakupiłem najnowszą edycję FM-a, lecz nie miałem szansy się nią nacieszyć. Rozegrałem kilka meczów sparingowych i nie było żadnych problemów. Nagle przed kolejnym meczem gra zawiesiła mi się podczas rozgrzewki przedmeczowej. Nie było żadnej reakcji, przy tym sam laptop zaczął się ścinać, musiałem go resetować. Sytuacja powtórzyła się w kilku kolejnych próbach, zawsze po przejściu do rozgrzewki gra przestawała reagować. Wyczyściłem kompa, zaktualizowałem sterowniki karty graficznej, ale to nic nie dało. Przeinstalowałem więc grę i wydawało się że problem rozwiązany. Gra się nie zawiesiła i rozegrałem mecz. Jednak zanim dograłem do kolejnego meczu nagle wyłączył mi się laptop. Ta sytuacja powtórzyła się w 2 kolejnych próbach.
Czy miał ktoś podobny problem? Co może być przyczyną? Jak sobie z tym poradzić?

Dodam, że mam Windows 7, procesor Intel Core 2.3 GHz, 4 GB RAM, kartę graficzną Nvidia Ge Force GT 540M (ale to raczej nie kwestia grafiki skoro kilka meczów rozegrałem wcześniej w płynnym trybie 3D).

kell1987 Partyzant

mi gra nie sprawia większych problemów, wyniki są różne, ale poza tym o czym ostatnio pisalismy, czyli pasmami zwycięstw i porażek, żaden z powyższych błędów mnie nie spotkał.

Hazardfan Partyzant

Mam problem z Herbami klubów i twarzami. Wszystko robię tak jak trzeba, wyłączam bufor, odświeżam. Nie ma efektu. Herby mam tylko w małej tabeli ligowej Ekstraklasy. Wszystkie inne są z gry. Taki problem miałem w poprzednich edycjach, jednak czasem jedna wrzutka mi zadziałała, teraz nic. Proszę o poradę co mogę zrobić.

Pzdr

Tomek

robal15 Młody aktywista

01.01.2016 20:06    #1630     Sufler - Porady do gry - Wybór składu
Zawsze możesz spróbować zrobić własny widok, może ruszy :)
Jak dla mnie to nie jest aż taki duży problem, aby zaczynać grę od nowa. W sumie to jest żaden problem xD.
Ja bym go porównał do mojego problemu. Zamiast wykonać czynność w jednym kroku, to muszę ich zrobić parę, bo mi nie zaznacza kluczowych atrybutów - okno "ustawienie". Muszę skorzystać z rozwijanej listy, przez co zakup zawodników strasznie mi się wydłuża :)
https://gyazo(...)ff0f3d95
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution