Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.11.2008 22:46    #15961     Sufler - Porady do gry - Drafty w MLS
http://www.cmrev(...)MLS.html
wyszukiwarka sie kłania ;]

Ruperto Partyzant

10.11.2008 22:44    #15962     Sufler - Porady do gry - Drafty w MLS
Hej witam wszystkich :) mam problem od 1 h zacząłem grać w MLS no i nie wiem co to są te DRAFTY jeśli ktoś wie to bym był wdzięczny za wszystkie chęci do pomocy mi .... Pozdrawiam :]

Bartek-kibic Partyzant

10.11.2008 14:54    #15963     Sufler - Porady do gry - Problem z bazą danych...
Witam... mam oryginalnego FM 2008, ostatnio mialem formata kompa bo mi nawalil i postanowilem sobie zainstalowac na nowo FM (nie gralem z miesiac). Gra sie instaluje normalnie, wchodzi, wybieram nowa gra, panstwa ktorymi chce grac rozpoczynam gre i jak sie wczytuje na samym poczatku to klops... napotkany powazny blad, aplikacja zostanie zamknieta, raport w crush drump (a tam oczywiscie nic nie ma..). Probowalem patche, uaktualnienia, nie pomaga... Pomocy?

Azi Partyzant

09.11.2008 20:20    #15964     Sufler - Porady do gry - [Problem] Gra sie tnie
Siema
Mam taki problem:
W oczekiwaniu na nowego FMa odinstalowalem wersje 08 a ze dema nie chce mi sie sciagac i sie nudze to postanowilem zainstalowac ponownie. Wszystko bylo OK, instalacja, patch, update - nowa gra
Tylko ze cos siadlo i nie mam pojecia co.

Na poczatku gra chodzila bardzo dobrze - ale teraz nagle zaczela haczyc :(
Przetwarzanie trwa tak dlugo ze mozna sie zalamac - 2 dni w grze (jezeli sa grane mecze w np. pucharach) zajmuje ponad 15 min!
Co gorsza nie mam pojecia co spowodowalo taka zmiane. Przez 2-3 dni jest fajnie az nagle taki cus :(

Mial ktos z was cos takiego? Co mozna poradzic?

Dodam ze kompa mam niezlego - nigdy nie mialem wczesniej z FM 08 problemu
Odistalowalem gre i zainstalowalem ponownie ale nic sie nie zmienilo - pomocy!

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
09.11.2008 16:23    #15965     Sufler - Porady do gry - Nie mogę zgłosić do rozgrywek
Myślę, że chodziło o FM Modifiera, ale wątpię żeby ten sposób pomógł Ci w rozwiązaniu problemu.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

michal24s Młody aktywista

Ja nie mam takiego problemu. Zrób tak: wpisz w wyszukiwarkę nazwisko swojego menadżera. Potem kliknij na jego (twój) profil. Może wtedy sie ono pokaże.

daver1977 Partyzant

gram w demo fm2009,przy tworzeniu menagera wstawilem swoje zdjecie i jest ono widoczne w profilu menagera,ale po zmianie na jakakolwiek inna skorke zdjecie w profilu menagera znika,obojetnie czy jest to oryginalna skorka ktora znajduje sie w demo fm2009 czy inna skopiowana do folderu skins.nie pomaga nawet buforowanie skorki,bo zdjecia i tak nie ma.nie wiem czy to dlatego ze jest to demo?w poprzedniej pelnej wersji fm2008 nie bylo z tym problemu.prosze o pomoc :-)

Lomnas Partyzant

09.11.2008 13:30    #15968     Sufler - Porady do gry - Samoczynne wyłączanie kompa
Może być też problem z chłodzeniem procesora. Przy przeciążeniu się przegrzewa i stąd te wyłączenia. Spróbuj z innymi grami. Proponował bym gruntowne przeczyszczenie kompa od wewnątrz. Nie zaszkodzi...

Galileusz Partyzant

09.11.2008 13:06    #15969     Sufler - Porady do gry - Samoczynne wyłączanie kompa
Nie wyskakuje żaden komunikat, po prostu komputer sam się wyłącza, przez następne kilkanaście seukund jest problem z jego włączeniem, tak jakby coś był z zasilaniem, ale potem jest wszystko w porządku, mam tak od trzech dni, a w FM gram już bardzo długo, dzieje się to tylko przy FM-ie

Galileusz Partyzant

08.11.2008 22:18    #15970     Sufler - Porady do gry - Samoczynne wyłączanie kompa
No tak tylko, że na FM 2008 gram od kilku miesięcy i dopiero teraz problem sie ujawnił, nic nie rozumiem. Gdy się ga ładuje jest ok, tylko w momecnie pierwszego jej zapisu, koniec, wszystko się wyłącza. Nie wiem co robić, teraz nawet nie mogę rozpocząc nowej gry

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.