Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Tirith Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.11.2008 12:53    #15801     Sufler - Porady do gry - Kilka problemow
2. No ale w 08 to smigalem bez problemow.

Tirith Partyzant

24.11.2008 12:44    #15802     Sufler - Porady do gry - Kilka problemow
Witam.

Mam 3 problemy z FM 09. Postanowilem je zapisac w jednym poscie i mam nadzieje ze dobrze zrobilem.

1. Problem polega na tym ze gra po 5-6 meczach zaczyna sie lekko przycinac. Po 8-9 juz prawie grac sie nie da. (Mowa o meczu zarowno w 3D jak i 2D). Pomaga restart komputera. Oczywiscie sprawdzaelm czy cos nie zamula systemu ale wszystko jest powylaczane. To samo bylo w wersji demo i jest w wersji pelnej z Patchem. Sprzet mam dosc dobry gry typu Fallaut 3 chodza plynnie.

2. Drugi problem polega na tym ze gra sie nie uruchamia na moim drugim koputerze, na laptopie dokladnie. Blad ma zwiazek z DX3D. Na laptopie jest slaba karta graficzna cos z seri Intel ale bez oblsugi DX3D. Tak wiec to pewnie tego wina ale chyab gra sie powinna odpalic a mecze bym ogladal w 2D.

3. Trzeci problem jest z gra przez siec. Ja tworze serwer. (IP zew, siec Aster) moj brat laczy sie ze mna przez IPlusa i wszystko jest OK. Natomiast moj kolega takze w sieci Aster juz sie ze mna polaczyc nie moze. Wpisuje moje IP i pokazuje sie pileczka czyli komputer mysli i nic dalej. Natomiast jak poszedlem do niego z Blueconnectem to wszystko jest ok. Wiem ze to bardziej wina sprzetu niz gry ale moze ktos mial cos podobnego i mi pomoze.

rufigekru Partyzant

24.11.2008 11:11    #15803     Sufler - Porady do gry - Fletcher za 55 mln?! - transfery
Wright - Philips jest słaby, a Jo to najbardziej irytujący zawodnik w tej drużynie (obaj grają bardzo słabo). Pandev i Robinho to podstawa. Mam jeszcze problem z niwelowaniem zbyt dużych odległości między pomocnikami a napastnikami, bo albo faktycznie napadziorzy są odcięci od podań, albo gram zbyt ofensywnie i nadziewam się na kontry, ale generalnie gra się bardzo przyjemnie. Lubię Man City i zamierzam za 2, może 3 sezony być wyżej niż Man Utd (którego szczerze nie znoszę :P)

zmijen Partyzant

24.11.2008 10:52    #15804     Sufler - Porady do gry - grafika do09z08czy to mozliwe?
tyle za ja juz usunolem fm08;/heheh ale coz sprawdze to i zobaczymy;)

....ok dziala napisze moze co bylo problemem moze kiedys komus sie to przyda...mianowicie zrobilem tak jak pisaliscie i robilem wszystko dobrze poprostu paczka z fotkami zawodnikow bundesligi ktora ciagnolem miala cos nie tak(swoja droga nie wiem czemu;/)i to ona powodowala ze sie wylaczala gra przy wgrywaniu nowej grafiki...moze ktos ma paczke z fotkami zawodnikow bundesligi ktora dobrze dziala na 08 i 09 bylbym wdzieczny za linka pozdrawiam i dzieki za pomoc;)

a i dodam ze sciagalem ten dodatek ze strony chyba fm-scuat czy cos takiego moze poprostu w zle miejsce wgrywam ta paczke...

C:Documents and SettingsŻmijenMoje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2009graphicsFacepacks

tak robilem i nie wiem czy to dobrze;/

to ta strona z tym plikiem http://www.fmsco(...)008.html

pozdro!

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
24.11.2008 01:16    #15805     Sufler - Porady do gry - Fletcher za 55 mln?! - transfery
Problem dotyczy chyba tylko transakcji dokonywanych przez gracza, inne wyglądają racjonalnie. Twórcy poszli w kierunku zaufania w rozsądek graczy. Wcześniej Ballacka nie kupiłbyś wcale, teraz kupujesz za grosze. Z dwojga złego wolę opcję numer 2.
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

Lagman Partyzant

no właśnie problem jest w tym, że w tym 2 sposobie możliwość aktywacjii jest dopiero po odpaleniu gry, a jak nie mam fm.exe i skrót na pulpicie, który sie sam utworzył po instalacjii nie może go znaleźć to nie mam jak go wklepać
Pozdrawiam, Lagman

Lagman Partyzant

Witam.
Mam problem, kupiłem oryginalną grę Football Manager 2009 w Empiku. Instalacja przeszła bez zastrzeżeń. Wybrałem instalację przez steama ponieważ wcześniej używałem go do gry w Counter Strike i wszystko działało bez zastrzeżeń. Tym razem po instalacjii i wklepaniu key'a. Gra się ładuje i nagle wyskakuje "W tej chwili gra jest niedostępna. spróbuj ponownie za jakiś czas". Próbowałem odinstalować i zainstalować drugim sposobem. Wszystko ładnie, pięknie. Instalator mówi, że gra zainstalowana pomyślnie, tylko jest mały szkopuł. Na całym dysku nie ma fm.exe i nie ma jak uruchomić gry. Kombinuje już na wszystkie możliwe sposoby. Odinstalowałem steam i jeszcze raz zainstalowałem z innego źródła i to samo. Help, I need somebody.
Pozdrawiam, Lagman
PS. Zainstalowałem na innym komputerze 2 metodą i bez problemu, gra działa. Więc to nie wina płyty chyba.

dominik22 Partyzant

23.11.2008 20:21    #15808     Sufler - Porady do gry - Problem w FM 08
Witam!
Mam pewien problem gram sobie w FM 2008 Man City i w pierwszej drużynie mam wszystkich piłkarzy całego klubu czyli są w niej piłkarze z rezerw jak i U-18. Jak kliknę na któregoś piłkarza i dam przenieś do to jest tam zaznaczone U-18 lub Rezerwy. Jak zrobić aby byli tylko Ci których sam chcę ?

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=Kanius]A może jak się nie wybierze ligi C to nie ma tego błędu? A czy mam rozumieć że bez patcha polska liga będzie dobrze chodziła?[/quote]

Przeczytałem, że to problem z Pucharem Serie C, dlatego do mojego testu załączyłem wszystkie ligi włoskie.

A to, że akurat zrobiłem screen z Fiorentiną, to czysty przypadek.

SzeRyFFek Partyzant

23.11.2008 16:32    #15810     Sufler - Porady do gry - Problem z xml...
Otóż kiedy wczytuję grę lub zaczynam nową rozgrywkę gra wyrzuca mnie do windowsa ukazując komunikat o błędzie w: profile1.xml. Próbowałem reinstalnąć grę, nawet wyczyściłem rejestr ale to nic nie pomogło. jak jeszcze można ten problem usunąć ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution