Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

sk1n3r Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Panowie ja mam inny problem
chciałem nieco namieszać w edytorze i nieco poprawiłem :D np. długość kontraktu i potenciał,troszke kasy,w poprzednich wersjach działało normalnie...
zapisalem nowe ustawienia, odpalam fm wybieram lige i ....
"Napotkano błąd i aplikacja zostanie zamknieta, plik z info został utworzony w : crash dumps" tego pliku niczym sie nie da otworzyc
Ktoś może wie jak rozwiązać ten problem ?????
Z góry dziękuje

Archero Partyzant

24.11.2008 19:12    #15792     Sufler - Porady do gry - Błędny klucz aktywacyjny!
Mam rozwiązanie kolejnych problemów tego typu tez miałem problem z aktywacja jednak na stronce SI znalazlem przekierowanie na tą stronke

http://keych(...)ght.com/

Na strone podaje sie swoj klucz a nastepnie jest nam pokazywany prawidlowy klucz (roznice miedzy 0 o)

Umnie okazalo sie ze cos perfidnie wygladajacego na 0 i na o zupelnie inne wielkosci okazaly sie tak naprawde 2 o :)

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

24.11.2008 17:07    #15793     Sufler - Porady do gry - Spadek statystyk
Oczywiście, że możesz, polecam dwa treningi: TUGa i Darkstar

Poczytaj o nich w tym temacie, tam też są linki:
http://www.cmrev(...)l?page=0

Nie jestem do konca pewien, czy reżimy treningowe z FM-a 08 zadziałają w 09, ale spróbować nie zaszkodzi.

Kash Przodownik pracy

24.11.2008 17:07    #15794     Sufler - Porady do gry - Edytor się nie włącza
[quote=michal24s]A może jest to wina plików zapisanych w Moich dokumentach. Może zrób kopię na pulpicie i usuń folder "Sports Interactive". Moze to pomoze. A jak nie to wklej do Moich Dokumentów ten folder (Sports Interactive).[/quote]

Tylko, że im ten service pack do Framework pomógł:
http://www.cmrev(...)ych.html

Więc jednak uprę się i postawie na to.

Paweuu Partyzant

24.11.2008 16:28    #15795     Sufler - Porady do gry - Edytor się nie włącza
Mam dokładnie ten sam problem.

Lagman Partyzant

[quote=Mos1ek]ee to standardowy blad stima wystarczy ze go zrestartujesz ja jak mi to wyskakuje bo dlugo juz gram w cs i mam stycznosc z stimem to restartuje kompa i gra działa... za ktoryms restartem sie wlaczy ;p (kiedys max 30 minut to było ale wystarczy poczekac ;p) a ty juz tu odisntalowujesz i inne rzeczy xD i najlepiej pozakanczac procesy w menadzerze zadan... bo one sa uruchomione ale nie dzialaja i prubowac wlaczy i prubowac i za ktoryms razem sie wlaczy ! :P

Pozdrawiam:p[/quote]
heh, probowalem juz ze sto razy wychodzic i wchodzic ze steama. Myśle, że warto dodać iż problem dotyczzy tylko FM 09 a nie np CS
[quote=Kasmilus]Wszystkie gry zainstalowane przez Steama znajdują sie w folderze C:Program FilesSteamsteamappscommon[/quote]
tak, wiem o tym doskonale, lecz nie ma tam czegoś takiego jak fm.exe
Miał ktoś taki przypadek, lub wie co moge zrobić, czy pozostało mi tylko klikać z nadzieją " a może teraz odpali. "
Pozdrawiam, Lagman

bulbeteur Partyzant

24.11.2008 14:55    #15797     Sufler - Porady do gry - ekran meczowy
Witam! Mam problem z przygotowywaniem się ekranu meczowego:/ Czy u was też to tak długo trwa? Czy da się to jakoś skrócić?
P.S
Gram w trybie 2D bo 3D za bardzo mi nie przypadł do gustu.

qcel Partyzant

Witam,

właśnie zabrałem się za najnowszego FMa i już od początku powstało kilka problemów:

1. Podczas instalacji wybrałem opcji rejestracji poprzez Steam, czy w takim wypadku mogę jakoś wybrać miejsce docelowe dla instalacji, czy z automatu wrzuca mi to tam gdzie jest Steam? [troszkę głupio, że nie pyta o podanie ścieżki dla instalacji :/ ]

2. Czy jak będę chciał przeinstalować grę coby zainstalować na tym dysku co chcę, a nie na tym co chce Steam będę musiał jeszcze raz rejestrować gre itp. ?

3. Chciałbym wrzucić facepack do gry i teraz nie mam pojęcia gdzie znajduje sie katalog z grafą gry. W katalogu FMa w Steamie, w Moje Dokumenty, czy moze jeszcze gdzieś indziej??

fajny ten FM ale z tą rejestracją, Steamem itp. to trochę za dużo zachodu jak dla mnie :/

goregli Partyzant

24.11.2008 13:30    #15799     Sufler - Porady do gry - Fletcher za 55 mln?! - transfery
[quote=krolik123]mam pytanie wie ktos ile kasy na transfery ma manchester city??? z ciekawosci pytam.fm dostane dopiero na swieta :([/quote]

wczoraj wzialem z ciekaowsci Man City. zobowiazalem sie wygrac lige i dostalem cos kolo 86 mln na transfery .... od razy kupilem zirkhova, arshavina, lavezziego, riquelme, lewandowskiego, jourdrena... problem w tym ze Man City ma slaba reputacje ... plany mialem na zakup : podolskiego , busquetsa z barcy , ballacka ale niestety mimo nieiwlekich pieniedzy nie da sie ich pozyskac ...

michaeel Przodownik pracy

24.11.2008 12:54    #15800     Sufler - Porady do gry - Kilka problemow
2. Ja również mam lapka, w którym karta jest zintegrowana i się nawet FM włączyć nie chce.

EDIT: Ja w 08 śmigam bez większych problemów, ale jak widać 09 to za wysokie progi dla naszych kompów.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution