Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

vince1500 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.11.2008 11:47    #15781     Sufler - Porady do gry - problem z uruchomieniem
Witam,
kupilem wczoraj FM'a. Odpalilem instalacje i nie zwrocilem uwagi na sposob instalacji i wybralem "Steam". I teraz tak. w ogole nie chce mi sie gra uruchomic. Klikam w Steamie "uruchom gre" i wyskakuje okno ze gra sie uruchamia, po czym zaraz znika nie uruchamijac gry. Wie ktos moze o co chodzi?? Na poczatku myslalem ze moze mam za slaby sprzet, ale patrzac na wymagania powinno byc ok. wie kots co teraz mam zrobic ??
przed chwila odinstalowalem steam i sprobowalem podczas instacji gry zaznaczyc rejestracje telefoniczna. Gdy instalacja sie zakonczyla sprobowalem uruchomic gre i wyskakuje "bląd podczas uruchamiania aplikacji"

vince1500 Partyzant

25.11.2008 11:39    #15782     Sufler - Porady do gry - FM i STEAM
Witam,
mam ten sam problem. kupilem wczoraj FM'a. Odpalilem instalacje i nie zwrocilem uwagi na sposob instalacji i wybralem "Steam". I teraz tak. w ogole nie chce mi sie gra uruchomic. Klikam w Steamie "uruchom gre" i wyskakuje okno ze gra sie uruchamia, po czym zaraz znika nie uruchamijac gry. Wie ktos moze o co chodzi?? Na poczatku myslalem ze moze mam za slaby sprzet, ale patrzac na wymagania powinno byc ok. wie kots co teraz mam zrobic ??

MarcusGrall Partyzant

25.11.2008 01:12    #15783     Sufler - Porady do gry - Edytor do FM 09
[quote=sebol007]Chlopaki a ja mam problem z nie wiem gdzie sie z nim odniesc, lubie pobawic sie w edytorze a mianowicie: chcialbym sie apytac jak to funkcjonuje ze w lidze ang np Liverpool posiada normalnie zespol rezerw i inne mlodze druzyny, gdzie mozna przerzucac bez problemu zawodnikow tak jak bylo w starej wersji a w Realu Madryt nie.. tam Castilla jest jako klub filjialny i zeby przerzucic jakiegos pilkarza to trzeba troche namieszac.. da sie cos z tym zrobic zeby bylo np tak jak w lidze ang? nawet kiedys bylo tak ze mozna bylo miec obcokrajowcow w rezerwach a teraz tylko 3 w 1 druz a w u-19[/quote]

Nie da się nic z tym raczej zrobić.

Btw. Fajnie chłopaka wkręcaliście z tymi edytorami. ;D

mtx44 Partyzant

24.11.2008 23:43    #15784     Sufler - Porady do gry - Problem z FM 09
Mam straszny kłopot z FM'em, kupiłęm w dniu premiery gre i po długim okresie oczekiwania aż się zainstaluje wreszcie mogłem się cieszyć gra, nie wiedziąłem tylko że tak krótko, otóż po kilku godzinach gry ta poprostu przestała działać poprawnie. Wszytki niby jest ok ale jak już ustawie formacje i chce przeiść do meczu gra zawiesza się i nic się nie dzieje. Dodam odrazu że zainstalowałem gre ponownie i nic to nie dało, później zrobiłem format systemu i to nic nie pomogło, nie pomaga też patch do gry. Błagam o pomoc

sebol007 Partyzant

24.11.2008 22:34    #15785     Sufler - Porady do gry - Edytor do FM 09
Chlopaki a ja mam problem z nie wiem gdzie sie z nim odniesc, lubie pobawic sie w edytorze a mianowicie: chcialbym sie apytac jak to funkcjonuje ze w lidze ang np Liverpool posiada normalnie zespol rezerw i inne mlodze druzyny, gdzie mozna przerzucac bez problemu zawodnikow tak jak bylo w starej wersji a w Realu Madryt nie.. tam Castilla jest jako klub filjialny i zeby przerzucic jakiegos pilkarza to trzeba troche namieszac.. da sie cos z tym zrobic zeby bylo np tak jak w lidze ang? nawet kiedys bylo tak ze mozna bylo miec obcokrajowcow w rezerwach a teraz tylko 3 w 1 druz a w u-19

Rdeq Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Ekspert
24.11.2008 21:40    #15786     Sufler - Porady do gry - Bóg BUGA bukiem pogania.
1. Nie widzę problemu - chwalisz i jest zadowolony. O bugu napisz gdy będzie szczęśliwy po obelgach.
3. To akurat ciekawostka. Seju wrzucił jakiś czas temu screena z gry swojego kolegi grającego na piracie, który prosił go o pomoc. Liczba nie była ta sama, aczkolwiek kolega piracił... ja nie będę nic sugerował ^^
2. Co do drugiego to nie mam pojęcia co mogłoby naprawić problem. Być może drugi patch.

Celiusz Partyzant

24.11.2008 21:32    #15787     Sufler - Porady do gry - Bóg BUGA bukiem pogania.
1. Wystarczy rzucić okiem na obrazek. Ewidentna korelacja miedzy pochwałą za dobry występ a reakcją zawodnika. Następnym razem powiem, że zagrał beznadziejnie i podejrzewam, że reakcja będzie taka sama.

2. Przydział numerów zawodnikom do rozgrywek. Jak byk stoi, ze "Zawodnicy w wieku poniżej 21 lat sa automatycznie uprawnieni do gry we wszystkich meczach". I co? Nadchodzi pierwszy mecz i oczywiście ni cholery zawodnika bez numeru do składu wstawić nie można, choć ma 18 lat (ani żadnego juniora też nie).

3. Przytrafiła mi sie również sytuacja, że składając ofertę na zawodnika zza granicy pojawił się czerwony napis:
"W drużynie może grać 4789542 obcokrajowców
obecnie masz w składzie 4789542 obcokrajowców"
Nie pamiętam dokładnie, czy taka była liczba, ale była abstrakcyjnie duza. Na ten akurat błąd poradził save/load.

Pytanie: czy na problem nr 2 da się coś poradzić, czy pozostaje czekać na następnego patcha, mając nadzieję, ze te i inne błędy zostaną naprawione.

Pozdrawiam.

sk1n3r Partyzant

Panowie ja mam podobny problem
chciałem nieco namieszać w edytorze i nieco poprawiłem :D
zapisalem nowe ustawienia, odpalam fm wybieram lige i ....
"Napotkano błąd i aplikacja zostanie zamknieta, plik z info został utworzony w : crash dumps" tego pliku niczym sie nie da otworzyc , w poprzednich wersjach tez tak robilem i dzialalo
Ktoś może wie jak rozwiązać ten problem ?????
Z góry dziękuje

sk1n3r Partyzant

24.11.2008 21:10    #15789     Sufler - Porady do gry - Edytor się nie włącza
Panowie ja mam podobny problem
chciałem nieco namieszać w edytorze i nieco poprawiłem :D
zapisalem nowe ustawienia, odpalam fm wybieram lige i ....
"Napotkano błąd i aplikacja zostanie zamknieta, plik z info został utworzony w : crash dumps" tego pliku niczym sie nie da otworzyc , w poprzednich wersjach tez tak robilem i dzialalo
Ktoś może wie jak rozwiązać ten problem ?????
Z góry dziękuje

Paweuu Partyzant

Może miał ktoś taki problem jak ja i wie jak go wyeliminowac?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution