Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
27.11.2008 15:12    #15741     Sufler - Porady do gry - Reklamy!
Uwagi dotyczące serwisu CM Revolution prosimy kierować na mail: albo do tematu: http://www.cmrev(...)?page=31
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

SlimShady7 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Jest taka sprawa, około miesiąca temu odpalałem po raz kolejny mojego save'a... przeszedłem do meczu i wszystko byłoby super tylko w jakiś dziwny sposób kibice zamilkli. Do dnia dzisiejszego zwlekałem z napisaniem o tym na suflerze. Może ma ktoś jakiś pomysł jak odzyskać dźwięk w czasie meczu... odrazu podkreśle że w opcjach mam wszystko dobrze poustawiane, regulacja głośności w windowsie na maxa i nie bawiłem się przerzucaniem plików we folderze z FM-em. Proszę o pomoc...
Forza Grande Milan !!!

cfckarolexd Partyzant

27.11.2008 13:34    #15743     Sufler - Porady do gry - Fm 09 !!!
mam problem nie wielki lecz denerwujacy ..... mnie ..... a więc pamietacie fm 08 tam jak sie grało mecz t obyło takie okno [koszulka "chelsea" i strzelcy] a w fm 09 jest logo druzyny ..... czy da sie to zmienic ????

Veni Partyzant

27.11.2008 12:33    #15744     Sufler - Porady do gry - 13 zawodników...
także miałem ten problem, ale nie przekładało się to na boisko.

dooomiiin Młody aktywista

27.11.2008 12:20    #15745     Sufler - Porady do gry - 13 zawodników...
Mam taki problem, który mnie dość irytuje i którym chciałem się z Wami podzielić. Otóż, gdy gram mecz i chcę zmienić ustawienie z 4-4-2 (diament) na 4-5-1 (z jednym ofensywnym pomocnikiem) i chcę przestawić napastnika na środek ataku, to podwaja mi się liczba napastników i ofensywnych pomocników (a przypominam, że miałem ich po jednym). No i z 11 zawodników robi mi się 13... Mam dwóch Rooneyów i dwóch Andersonów na boisku... I przyznaję, że muszę się nieźle napocić, żeby tych dwóch "dodatkowych" zawodników "usunąć"... Spotkał się ktoś z tym może??
by dooomiiin

sebol007 Partyzant

27.11.2008 10:37    #15746     Sufler - Porady do gry - FM 2009 a karta graficzna
ja mam Radeona 9600 i chodzi normlanie, procka 1.8 Ghz i pamieci 1042Gb.. chodzi calkiem dobrze,, cgociaz zdaje mi sie ze jest problem z tym 3D w meczu...

sebol007 Partyzant

27.11.2008 10:35    #15747     Sufler - Porady do gry - Kopia zapasowa FM2009
Witam,mam problem odnośnie gry.
Chciałbym zrobić sobię kopie zapasowa Orginała.. po prostu wsadzic do nagrywarki o zrobic obraz,potem nagrac... czu pozniej uzywajac kopii potrzebny bedzie jakis crack? albo czy ta kopia stanie sie piracka w takim znaczeniu ze tez zaczna wystepowac bugi jak np z tym urlopem albo innymi rzeczami??

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=matik133]Ja mam też problem z crash dumps. Zaraz po nim występuje błąd ze słynnym ''nie wysyłaj''. Pojawia sie on dokładnie 18 sierpnia w pierwszym sezonie gry na bazie danych Kinasa, która dodaje niższe polskie ligi. Ten problem pojawia sie tylko na tej bazie danych. Nie wiecie co moge zrobić z tym savem? Bardzo zależy mi by zagrać na tej bazie.[/quote]

Ja doszedłem Pogonią z 4 ligi do 1, LM, PU wszystko zdobyte i jakoś problem się nie pokazywał. Może coś pokręciłeś w edytorze.
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

matik133 Partyzant

Ja mam też problem z crash dumps. Zaraz po nim występuje błąd ze słynnym ''nie wysyłaj''. Pojawia sie on dokładnie 18 sierpnia w pierwszym sezonie gry na bazie danych Kinasa, która dodaje niższe polskie ligi. Ten problem pojawia sie tylko na tej bazie danych. Nie wiecie co moge zrobić z tym savem? Bardzo zależy mi by zagrać na tej bazie.

matik133 Partyzant

Ja mam też problem z crash dumps. Zaraz po nim występuje błąd ze słynnym ''nie wysyłaj''. Pojawia sie on dokładnie 18 sierpnia w pierwszym sezonie gry na bazie danych Kinasa, która dodaje niższe polskie ligi. Ten problem pojawia sie tylko na tej bazie danych. Nie wiecie co moge zrobić?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution