Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Bonzai87 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.12.2008 12:38    #15631     Sufler - Porady do gry - FM (brak odpowiedzi)
witam.
mam podobny problem, lecz nie taki sam, no ale nie chce spamowac i nowego zakladac:) otoz gdy przechodze do meczu ,,zglos sklad'' daje yes i mi sie FM brak odpowiedzi;/ i czasam gdy wczytam gre to nastepnym razem zagram mecz a czasami juz nie chce przejsc do konkretnego meczu choc 10 razy probowalem wczytywac i od nowa czasami dzieje mi sie tak po miesiacu a czasami po roku czasami po wczytaniu przejdzie do meczu a czasami zawiesi sie na amen. pomoze ktos?
ps. obrazka nie bede zamieszczal bo nie ma co poprostu gra sie wiesza widac pileczke czyli ze FM pracuje i nic nie mozna zrobic wszytko stoi;/

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

03.12.2008 09:40    #15632     Sufler - Porady do gry - problem z savem
Jest pewna zasada. Masz problem? Wrzucasz ss.

trzeba nam dokładnego napisu który się wyświetla bo wiem że coś tam wcześniej było. Daj ss.
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

michalcfc2 Partyzant

03.12.2008 08:02    #15633     Sufler - Porady do gry - problem z savem
mam problem z FM 08
gdy chcę wczytać save wyświetla mi się napis "gra nie została wczytana", jak można uratować save'a?
inne wczytują się normalnie

@edit
nie usuwałem, nie wydaje mi się żebym zresetował

slavo Partyzant

Wedle mnie problem leży w grafice.Też miałem problem z "crush dumps"w FM09,w czasie meczu gdy zmieniałem ustawienia w taksie nagle ....bach "crush dumps".nie wiem czy to była wina facepacków czy innych grafik do gry ale działo mi się tak właśnie po odświeżeniu skórki.przeistalowałem grę załadowałem te same grafiki(face,logo)i problem zniknął.Oby na zawsze!:)Pozdro

mc71 Partyzant

To jak już temat jest wysoko to ja też przedstawię swój problem. Grałem Hoffenheim, wczytałem gre, "zagrałem" 2 dni, ale musiałem wyjść, więc wyłączyłem grę i kompa. Teraz podczas próby ładowania tej gry wyskakuje mi crash dumps. Próbowałem wczytywać kopie zapasowe, ale na nic się to nie zdało. Czasem w ogóle nie mogę nawet wejść do samej gry, gdyż wyskakuje błąd aplikacji. Usunąłem wszystkie kitsy itp., próbowałem włączać na skórce , odinstalować grę - na nic się to zdało. Czy jest jakiś magiczny sposób, czy pozostało mi tylko połamać płytkę??

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

jaki masz Patch, Czy grasz w Lidze Włoskiej ? Opisz problem.
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

Owen-Michael Młody aktywista

02.12.2008 15:20    #15637     Sufler - Porady do gry - Problem z FM 2008
Zeby nie zakladac nowego tematu pisze o nastepnym problemie.Otoz zainstalowalem
FM w laptopie bo moj komp jest duzo slabszy,wszystko chodzi fajnie ,nawet nie ma tego bledu z komentarzem i wynikami,ale chodzi o rozdzielczosc, na ekranie w laptopie wszystko jest duzo wieksze a przesto tak jakby rozmazane.Gdzie mozna zmienic rozdzielczosc lub zrobic cos aby to bylo normalnie.Z gory dzieki za pomoc.

baranekk Partyzant

02.12.2008 14:55    #15638     Sufler - Porady do gry - Problem z Aktywacją Online
Problem Rozwiązany:) Proszę o zamknięcie tematu

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

02.12.2008 13:50    #15639     Sufler - Porady do gry - Rozdzielczoś ekranu prob.

Problem polega na tym że podczas przechodzenia do ekranu meczowego Fm wysypał się do win i zmienił rozdziałkę ekranu na max. W efekcie czego widzę tylko 1/4 ekranu.
Nie mogę zatwierdzić innej rozdziałki (wiadomo nie widzę tej części ekranu).
Reinstal nie pomaga :/
W którym miejscu Fm zapisał te ustawienia żebym mógł je wykasować/zresetować ?

baranekk Partyzant

02.12.2008 13:02    #15640     Sufler - Porady do gry - Problem z Aktywacją Online
Witam mam taki problem mam ORGINALNEGO FM 09!i podczas Próby aktywacji Online Wpisuje Kod Aktywacyjny *Jest to raczej ten co wpisuje poniewaz jest to jedyny kod w pudełku!!!! i wyswietla mi taki bląd (w załaczniku jest obrazek ) PROSZĘ O POMOC!!!!!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.