Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

destroyer56 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam! Mam problem z uruchomieniem gry, i nie mam pojęcia co się stało ;/. Jeszcze w niedzielę rano wszystko działało normalnie zagrałem mecz, zapisałem i musiałem wyłączyć kompa. Wieczorem chciałem odpalić FM'a na nowo i przy włączaniu gry pojawia się komunikat o błędzie. Chwile po nim taki sam z tym że po invalid token pojawia się "at line 1 of Profile0.xml" a czasami jeszcze "at line 1 of last_saved_game.xml" Przeinstalowywałem grę i nic nie pomogło, dodam że od czasu premiery grałem bezproblemowo ;] z góry dziękuje za pomoc

EDIT Już po problemie, pomoc techniczna gram.pl jednak działa :D

w razie jak ktoś ma podobny problem to oto rozwiązanie:

http://www.gram.(...)p?g=2419

Abdulinho17 Młody aktywista

08.12.2008 21:22    #15532     Sufler - Porady do gry - Remis goni remis...
Jesli nie strzelaja setek to raczej powinniec byc problem z motywacja lub slabe morale . Albo i tez mozliwe ze zle sie czuje dany zawodnik w klubie :)
Visca el Barça !

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
08.12.2008 20:39    #15533     Sufler - Porady do gry - Co za ludzie 2
Załatwiajcie swoje problemy prywatnie.
myspace.com/marneszanse

thegunner20 Młody aktywista

witam mam problem nie moge sciagnąć w/w patcha do fm 2009 probowalem ze strony cmrev, używając 3 mirrorów i nic z tego w ogole mi nie chce sciagac dochodzi do około 30% a potem mowi ze dalej nie ściągnie i koniec
co trzeba zrobić??
celowo chce sciagnac patcha bo jest troche bugow a na nim sie lepiej gra
czy jestem skazany na gre bez patcha??
bardzo prosze o pomoc z góry wielkie dzięki

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

08.12.2008 20:03    #15535     Sufler - Porady do gry - Brak skuteczności.
[quote=Goldberg1987]Witam
Otóż moji zawodnicy maja problem ze skutecznością. Dużo mają 100% okazji do zdobycia gola, ale nie mogą trafić do siatki. Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.[/quote]

Nie rozdajesz punktów, to Ci nie odpowiem (tak się w poprzednim temacie produkowałem i ni złamanego punkcika nie dostał :P).

Żart oczywiście.

Przyczyną nieskuteczności mogą być sami napastnicy albo taktyka.

Jeśli zawodnicy nie mają mentalności zdeterminowanej, walecznej i opanowanej, to będą pudłować w prostych sytuacjach. Jak temu zaradzić? Ja stawiam na wrzutki w pole karne na głowę wysokiego zawodnika. Ten albo strzela bramki główką albo podaje do lepiej ustawionego kolegi, chytrze myląc bramkarza.

Oczywiście ważny jest też współczynnik wykańczania akcji, ale o tym chyba nie trzeba mówić ;)

EDIT:
[quote][Nie nowosc to jest kolejny bug w fm 2009[/quote]

Bo jak sobie nie radzisz, to od razu bug. Ot, mentalność współczesnych ludzi grających w FMa ;)

Goldberg1987 Partyzant

08.12.2008 19:58    #15536     Sufler - Porady do gry - Brak skuteczności.
Witam
Otóż moji zawodnicy maja problem ze skutecznością. Dużo mają 100% okazji do zdobycia gola, ale nie mogą trafić do siatki. Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
08.12.2008 18:09    #15537     Sufler - Porady do gry - Co za ludzie
Frustracja do niczego nie prowadzi. Zamiast tego wygooglał byś sobie niezbędne infomacje i nie byłoby problemu...
twitter.com/Ceyvol

xFF Partyzant

08.12.2008 17:38    #15538     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
on gra na v. 9.1 jesli chodzi o "singleplayer" ale mi chodzi czy bez problemu sie polaczy do mnie na 9.1 ofc.

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

08.12.2008 17:34    #15539     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
[quote=xFF]Mam pytanie. Kumpel sie wkrecil jak ja w FM'a ale nie chce wydawac pienidzy orginal. -_-. To Czy da rade sie do mnie polaczyc ? Ja orginal.[/quote]

W piracie będzie problem z crackiem do wersji 9.1.

Chyba, że już jest jakiś dobry.

kamil6423 Partyzant

Ja tez miałem taki problem. Wyrzucało mnie przy tworzeniu nowej gry. Miałem skórke blackin czy cos takiego. Wyrzucilem ja, przeinstalowałem gre i na oryginalnej skórce nie ma problemów:)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution