Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Urbandgg Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.12.2008 18:16    #15511     Sufler - Porady do gry - Koszulki
A wiec tak. Ściągnąłem dzisiaj kitsy Ligi hiszpańskiej wgrałem tak ja wszytkie tylko jest problem ze włączają mi się oryginalne skiny FM'a:) Wie może jak to zrobić żeby pokazywały się te które chce wgrać z góry dziękuje za pomoc :) Inne kitsy jak Ligi Angielskiej itp działają normalnie

kurak69 Przodownik pracy

Witam,
Nie kupiłem FM2009, zaraz po premierze bo miałem inne wydatki, a w lidze polskiej (jedynej w która gram) był podobno bug związany z tym, że czołowe polskie kluby grają w europejskich pucharach z rocznym opóźnieniem.

Teraz na święta chciałem już sobie kupić nowego FM-a, ale nie jestem w stanie przekopując suflera stwierdzic czy ten błąd dalej istnieje, czy usuneła go łatka9.0.1?. Jedni piszą, że nie ma wogóle tego problemu, inni że jest. Dla mnie to istotne bo będę grał tylko w ligę polską

vivi30 Partyzant

Czyzby ten problem wystepowal tylko w viscie?? Cóż system niedopracowany i potem wychodza bledy :)

artyk1991 Partyzant

Kompa 3 miesiace temu kupowalem nowego wiec z tym na bank nie ma problemu. A czy łatka ktora niebawem nadejdzie moze naprawic te Crash Dumps ???

Kanius Partyzant

Dobra jako że ja miałem z tym wielkim problem powyjaśniam kilka rzeczy. Ja nie instalowałem żadnych łatek itp i w 2008 wyskakiwał mi co chwilę, a wszelkie metody nic nie dawały. Okazało się, że była to wina kompa, bo był stary i słaby. W FM 2009 nie wyskoczył mi żadny błąd, a mam megapack logosów, choć ostatnio przestałem grać i czekam na łatkę. Każdy kto ma takie problemy niech usunie dodatki i na nowo przeinstaluje grę, jeśli dalej będzie to wyskakiwać to musi być coś z kompem(dodam że na moim starym kompie format itp nie pomógł)

aberdeen Młody aktywista

Nie bawcie się edytorem, nie instalujcie żadnych nieoficjalnych dodatków i problem z "crash dumps" z głowy... Proste i skuteczne ;)

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
Wszelkie problemy związane z błędem Crash Dumps proszę wyjaśniać w tym temacie - wszystkie inne zostały zamknięte, a to samo będzie działo się z nowo otwieranymi. Chyba nie muszę pisać, że ich autorzy będą odpowiednio nagradzani? ;>
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

JoeCole92 Partyzant

Widze że nikt nie wie jak poradzić sobie z tym problemem ... ;/ A szkoda przecież formata nie będę robił ...

artyk1991 Partyzant

09.12.2008 18:24    #15519     Sufler - Porady do gry - Crash Dumps znowu ;/
Mam neta i to mi wyskakuje ten błąd. Nie wiem po co kolega Jark4 założył ten temat skoro juz sa tego typu problemy ... Lecz tam gdzie pisalem to nie otrzymalem odpowiedzi ale powstrzymalem sie od zasmiecania ... On nie :P Ale dzieki ;]

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

09.12.2008 18:19    #15520     Sufler - Porady do gry - Talenty!!!
Niedobry. Od tego jest dział, żeby tam dawać swoje talenty. Tutaj jest sufler, problemy się rozwiązuje. A kolega jeszcze do tego newgena wstawił ...

Btw - nie wierzę, że jesteś ode mnie starszy ...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution