Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

SeeYou Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.12.2008 12:27    #15471     Sufler - Porady do gry - Jak objąć Castilię?
[quote=Szobinho]nie było takich tematów do FM 09. i mnie chłopcze nei denerwuj. troche kultury...[/quote]

http://www.cmrev(...)bu_.html

Co to jest? Kultury to nie ma u ciebie koleś. I nie zaśmiecaj suflera. Uważaj także na literówki. Po kropce pisze się wielką literą.

mirek0490 Partyzant

Watpie ze by to co napisałes pomogło, a juz na pewno nie uratuje to mojego save. Niby to tylko jeden save ale jaka mam pewnosc ze zaraz znowu mi nie padnie, jak mozna dac do sprzedazy taka gre. Kupowałem wszystkie FM od 2005 ale to będzie mój ostatni bo nie dam sie wiecej oszukac, z 2008 tez miałem podobne problemy. Szkoda gadac...

PabloBarca Partyzant

13.12.2008 22:41    #15473     Sufler - Porady do gry - Problem z FMRTE
Siema.. mam problem z FMRTEv2.0.0088 ..... gdy go sciagne i wypakuje, a nastepnie chce odaplic to wyskakuje mi blad. Czy ktos moze tez ma podobny problem? Jak temu zaradzic? Bardzo prosze o pomoc

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
Ani niedoceniony, ani tym bardziej nieoceniony się nie czuję ;)

FIFA 09? Wszystko zależy od tego, w czym leży przyczyna problemu. Dla FM-a mógł to być brak Directxa, dla FIFY już za słaba grafika (wyższe wymagania). W każdym razie co Ci szkodzi spróbować ;)

[quote=Marcin22]Ja mam szłabszą grafę, gram w 2D, ale działa po ściągnięciu tego co polecał niedoceniony Ceyvol :D.[/quote]
Robisz mi kryptoreklamę? :D
twitter.com/Ceyvol

Marcin22 Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=longer91]wiec masz za slaba karte graficzna
http://www.gram.(...)p;p=3526
tu pisze ze trzeba miec conajmniej ATI Radeon 9800[/quote]

Nie jest to prawdą, ja mam RADEON 9100, ściągnąłem to co w swoim manifeście nakazał Ceyvol i chodzi :).

mirek0490 Partyzant

Ja także mam problem z crush dumps. Usunałem folder. przeinstalowałem gre. ale nie pomaga. Poprostu jak dochodze do 20 lipca to mi wychodzi bład i mogiła. Ma ktoś jeszcze jakis pomysł?

Santosinho Żołnierz frontu ideologicznego

Mam ten sam problem! Co jest? Ponoć, gdy ktoś miał słabszą kartę graficzną to miało tylko nie być trybu 3D tylko 2D, a tu się nawet gra nie uruchamia! Ktoś potrafi pomóc???

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

13.12.2008 19:18    #15478     Sufler - Porady do gry - Brak Ligi Mistrzów
Ludzie. Ciągle bug i bug. Cały czas jeden problem wątkowany.
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

mailito Partyzant

13.12.2008 19:01    #15479     Sufler - Porady do gry - Brak Ligi Mistrzów
Witam
Mam taki problem. Wygrałem Ekstraklase i nie dostałem sie do LM, nawet do UEFA. Chodzi o to ze nie grałem zadnego meczu tych rozgrywek/ Czym moze byc to spowodowane?

Dawid229 Młody aktywista

13.12.2008 17:35    #15480     Sufler - Porady do gry - Brak harmonii
Arek96 mam kryzys w klubie a reszte odpowiedzialem ci tutaj

http://www.cmrev(...)ole.html

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.