Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

dooomiiin Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.12.2008 10:09    #15361     Sufler - Porady do gry - Bramkostrzelność
Torres i Ibrahimovic mają słabe opanowanie:p
a jeśli chodzi o resztę to raczej, jak mówi Pawisco, problem leży w taktyce.
by dooomiiin

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

21.12.2008 09:54    #15362     Sufler - Porady do gry - Bramkostrzelność
No dobra, ale przeczytajcie, jakich on ma zawodników. To są wybitni napastnicy, oni takie cechy posiadają. Problem nie leży w statystykach tych zawodników, którzy sami potrafią wygrać mecz. To raczej kwestia taktyki, ustawienia na boisku, przydzielonych zadań. Być może dostają za mało piłek, może masz słabych pomocników... Sprawdź także ich samopoczucie i czy nie są zmęczeni.

Wilimowski Partyzant

21.12.2008 04:51    #15363     Sufler - Porady do gry - STEAM i SKIN
witam...moj problem jest taki-zakupilem FM2009 w Irlandii,wszystko gra bardzo fajnie,nie musze sie martwic updateami itp,jak wiadomo uaktualnia sie wszystko samoczynnie...ale teraz zeby sobie uprzyjemnic gre jak kazdy posciagalem sobie loga i koszulki-wszystko dziala,natomiast juz ponad dwa tygodnie proboje zmienic skorke i ciagle nic z tego...wypakowuje do folderu disc C/Program Files/Steam/SteamApps/common/football manager 2009/data/updates/update-920/data/graphics/skin i nic... ta sama droga w folderze graphics mam loga i kitsy i wszystko jest ok,jak daje tam skorke to sie cos pieprzy z grafika w grze miedzy innymi litery robia sie biale na prawie bialym tle:) i nie jest to przypadek jednej skorki bo sciaglem juz kilka...dodam ze gre uruchamiam nie poprzez zwykly short cut na pulpicie a poprzez aplikacje Steam,nie wiem czy to ma jakies znaczenie...troche namieszalem tu ale dzieki za pomoc

michaeel Przodownik pracy

21.12.2008 01:24    #15364     Sufler - Porady do gry - Bramkostrzelność
Najważniejszymi atrybutami dla napastnika jest wykończenie, gra głową, technika, determinacja i gra bez piłki. Mimo wszystko z takimi graczami ze skutecznością problemu być nie powinno. Pokombinuj trochę z taktyką, przeprowadzaj częstsze zmiany w ataku. Być może powodem tego, że Twoi napastnicy tak mało strzelają jest brak zgrania z resztą ekipy i na efekty w postaci bramek wystarczy trochę poczekać.

raca Partyzant

21.12.2008 01:17    #15365     Sufler - Porady do gry - Bramkostrzelność
Witam, mam pewien problem. Gramy sobie z kolegą i porobiliśmy sobie dobre składy. Mamy np. Torresa, Ibrahimovića, Villę, Aguero i Rooneya w ataku, pomoc C. Ronaldo, Silva, Quaresma. Gramy drugi sezon, w pierwszym nasi napasticy strzelali bramki, jednak nie dużo. Drugi sezon, jak ja wygrywam to max 2:0 a kumpe 3:0 (max).
Taktyka, 4 obrońców, 3 pomocników (boczni mają strzałki do przodu) 1 ofensywny na środku i 2 napastników.
Która z "zalet" w FM to strzelanie bramek ? Wykończenie Villa ma 20, jednak strzela najmniej. Jest jakaś inna ? Bawiłem się nawet w FM Modifier opcjami (żeby sprawdzić która opcja to bramkostrzelność) i nie wiem dalej. Co zrobić ?
Co do rozmów to zazwyczaj daję "Oczękuję wygranej". Po meczu chwalę zawodników co dostali 8-9-10. 7-kom daję zespołowo, czyli "Dobra robota" a 6-tki "Rozczarowanie". Przed meczem, zazwyczaj mówię że damy radę bez problemów a jeśli rywal jest ciężki to mówię że będzie ciężko ale powinniśmy wygrać.
Robię coś źle ?

Damiano-pl Partyzant

Proszę państawa, grając w Fm'a 2008(oryginalnego rzecz jasna) strasznie działał mi na nerwy owy błąd "Crash Dumps", grając w Fm'a 2009 również nie obyło się bez Crash Dumps. Sądziłem, że skoro mam oryginalne wersje Fm'a, to problem tkwi w komputerze, mam tu na myśli jakieś wirusy i ogólny nieład. Sformatowałem dyski, zainstalowałem fm'y(bez żadnych dodatków) i co? Crash Dumps. I do jasnej cholery, czy ktokolwiek mógłby mi powiedzieć w czym tkwi problem? Czy SI pofatygowało się kiedykolwiek wyjaśnić przyczynę tego błędu? Gry są oryginalne, nie ściągałem zadnych dodatków, dyski dopiero co po formacie, zainstalowany NetFramework 3.5 + Directx10... Nie wiem naprawdę co mam robić, po prostu pieniądze wyrzucone w błoto...

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

20.12.2008 22:22    #15367     Sufler - Porady do gry - Fuzja
http://www.cmrev(...)zja.html

Nawet taki sam temat ...

Doprawdy, wyszukiwarka nie działa?

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

[quote=R0bert]Mam problem w grze. Chciałbym ściągnąć plik, który zmieniłby nazwy lig na prawdziwe np. Puchar Euro na Puchar Uefa. Mógłby ktoś pomoc?[/quote]

fake
www.centrumfm.org/news-194-3.html

R0bert Partyzant

Mam problem w grze. Chciałbym ściągnąć plik, który zmieniłby nazwy lig na prawdziwe np. Puchar Euro na Puchar Uefa. Mógłby ktoś pomoc?

kopacz Młody aktywista

20.12.2008 19:40    #15370     Sufler - Porady do gry - Fuzja
istnieje jest to nowość w fm http://www.cmrev(...)l?page=1

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution