Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

adam10072 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Mam problem z bazą danych w fm 2008. Stworzyłem sobie klub w football managerze, stworzyłem kilku zawodników, i tu pojawia się mój problem, w bazie danych wszystkim zawodnikom daję wszystkie umiejętności na "maksa" czyli po 20, lecz gdy włączam grę i ładuję zrobioną przeze mnie bazę danych to stworzeni zawodnicy mają bardzo słabe umiejętności, wszystko po 5. Nie wiem co trzeba zrobić żeby temu zapobiec. Przypomnę jeszcze tylko że wersja mojego fm-a to 8.0.0. Proszę o pomoc, i liczę na szybkie odpowiedzi. Z góry dziękuję...

Kebek Partyzant

31.12.2008 11:11    #15202     Sufler - Porady do gry - Problem z Ligą Mistrzów ?!
- Zwyciężyłem w rozgrywkach ligi polskiej, zająłem pierwsze miejsce i w nowym sezonie nie biorę udziału w rozgrywkach pucharowych?! Dlaczego tak jest?
W pucharach grają polskie drużyny z niższych miejsc, a ja jako mistrz kraju nie gram w nich w ogóle! :( Pomocy

todol Partyzant

31.12.2008 08:55    #15203     Sufler - Porady do gry - Problem z aktywacją
mam 2 kompy PC(z internetem ktory chodzi tylko pod xp)- tu fm nie wchodzi probowalem klucz dezaktywowalem, lapotop(bez internetu vista) - tu fm wszedl ale nie moge go aktywowac telefonicznie dzwonie wpisuje klucze(2 razy dzwonilem) i zawsze na 3 kluczu jak ma mi podac to mowi ze coś tam klucz licencyjny jest wykorzystany i blablabla. i co mam zrobic sprawdzalem na tej stronie ->http://keylookup.fm2009.softanchorinsight.com/ ile wykorzystalem kluczy pisze ze 0! nie wiem juz co mam robic pomozcie:(

Kash Przodownik pracy

31.12.2008 08:25    #15204     Sufler - Porady do gry - nie znaleziono d3dx9_37.dll
Gdzieś czytałem, że ten problem rozwiązuje zainstalowanie najnowszego directx, ale głowy nie daje.
Poza tym skoro go nie znaleziono to spróbuj go ściągnąć i zainstalować do C:Windows lub, C:WindowsSystem32
Jeszcze raz EDIT: Masz linka:
http://www.m3fe.(...)9_37.zip

cfckarolexd Partyzant

31.12.2008 08:21    #15205     Sufler - Porady do gry - nie znaleziono d3dx9_37.dll
Ja juz niemam siły do tego Fm'a 09 on jest popier****** .... bodajrze wczoraj mialem reinstalke i dzis od rana se mowie zagram Bayernem04 Leverkusen ale nie!!! bo instaluje sobie gre wszystko idzie dobrze... odpalam ikonke i nagle ...

Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono d3dx9_37.dl
l. Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawic ten problem.

wiec instaluje ponownie i taki sam bład ... POMOCY !!!!!!!!!!

romusmily Partyzant

Witam,

Chciałbym zapytać czy ktoś jeszcze ma ten problem? Mi on nie pozwala grać w FM'a. Niestety, ale po zainstalowaniu u kumpla (jego płyta) wszystko gra.. U mnie natomiast nie da się wcisnąć przycisku potwierdź. Konkretnie chodzi mi o ten, który zatwierdza transfer gracza, wymiary boiska, założenia na przyszły sezon, wymiary boiska itd.

Kolejnym problemem jest automatyczna zmiana ustawień. Np. zmienia mi się waluta po 3 dniach gry z byle jakiej zawsze na albański lek oraz auto save zawsze zmienia się na 'co dziennie' mimo, że ustawiam na 'co miesiąc'. Dzieje sie to w tym samym czasie co zmiana waluty.

Słyszałem, że FM09 jest zbugowany, ale żeby aż tak? Moim zdaniem szkoda pięniędzy, ale swoje 40zł dołożyłem i chce pograć :)

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

30.12.2008 22:04    #15207     Sufler - Porady do gry - problem z instalacją

Miśtal Partyzant

30.12.2008 22:02    #15208     Sufler - Porady do gry - problem z instalacją
Witam. Mam problem z instalacją Managera. Instalowałem go jakiś tydzień temu i wszystko było ok. Wczoraj musiałem zrobić format kompa i po tym formacie już nie zainstalowałem. Dostaje komunikat że aplikacja nie została właściwie zainicjowana i koniec. A płytę z FM mam oryginalną więc tym bardziej nie rozumiem. proszę o szybką odpowiedź!!!

rafalguzik Partyzant

Witam wszystkich eFemaniaków!

Wiem ,że ten temat był już poruszany setki razy ale jeszcze nigdzie nie znalazłem konkretnej odpowiedzi na palący mnie problem...Otóż jestem szczęśliwym posiadaczem oryginalnego, najnowszego FM 2009. Otóż, czy takim szczęśliwym..? No właśnie - kiedy uruchamiam nową grę już na początku konfigurowania rozgrywki gra się zamyka, pojawia się błąd typu "crash dumps" no i po ptokach. Na tym moje szczęście się kończy. Bo nie wiem co robić! Próbowałem niemalże wszystkiego: reinstalowałem, próbowałem grać z patchem i bez, nawet sformatowałem dysk i NIC !!! Cały czas to samo... Bardzo Was proszę o pomoc dla mnie, bo wierzę że wiecie jak temu zaradzić i macie trochę współczucia dla uzależnionego :)

Pozdrawiam i z góry dziękuję!

P.S Dla kolegi z jakimś księdzem w avatarze z mojego zamkniętego tematu ;-) :

Grę instalowałem w C i ten dysk też formatowałem

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
skopiuj swojego posta i wklej tutaj:
http://www.cmrev(...)l?page=4
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution