Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

thegunner20 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
ok sam rozwiązałem problem temat do zamknięcia...

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

11.01.2009 14:02    #15062     Sufler - Porady do gry - Problem z kontraktem
Mój prob. polega na tym że nie mogę zaoferować nowego kontraktu czołowemu zawodnikowi ... brakuje tej opcji co widać na screenie.

Prowadzę Hyde Utd. klub półzawodowy, zawodnik to newgen (czy jak to się pisze) ma w tej chwili podpisany kontrakt profesjonalny. Interesuje się nim wiele silniejszych klubów więc chcę przynajmniej otrzymać za niego jakąś $ a nie oddawać za free ... help.

witam mam problem mianowicie zapomniałem gdzie wypakowywuję się backpacki do fm 2009 podejrzewam że do backgrounds.. ale wklejałem tam i nic się dzieje:/ może pominąłem jakąś sciężke
proszę o podanie prawidłowej lokalizacji...
pzdr

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

11.01.2009 09:05    #15064     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote3=Owen-Michael]

Nie chce mi sie robic ,a jak nie wierzysz to twoj problem.Ponad 90 jest na wyporzyczeniu,a reszta w pierwszym zespole i U-20[/quote3]
A ilu na wypożyczeniu ?

Z tego wychodzi,że w 1 i U-20 zespole masz 130 graczy ... Jakim grasz klubem i jak sytuacja finansowa ?

McMoney Młody aktywista

11.01.2009 02:29    #15065     Sufler - Porady do gry - Zawodnicy... :(
mam taki problem...
gram lige polska na duzej bazie gry i wyszukuje mi talenty z tej strony np.Vasic
ale jak gram Conference tez na duzej bazie danych to Vasica mi juz nie wyszuka,i kilku innych gdzie na innym savie wyszukiwalo..czemu??
Glory, Glory MAN UNITED !!

P@vel Partyzant

10.01.2009 22:53    #15066     Sufler - Porady do gry - Jak dodać zdjęcie ?
Elo. Panowie mam pytanie-problem. Jak dodać zdjęcie menadżera podczas gdy juz gram kariere ? I gdzie to zrobic ? Pomozcie :)

Owen-Michael Młody aktywista

10.01.2009 18:51    #15067     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote2=bartek048][quote=Nites]ładnie :) też prowadze CSKA :)
a ja sprzedałem Zhirkova do Barcy za 31 mln ;)
http://i44.tinypic.com/iombtv.jpg[/quote]

U mnie Zhirkov kontuzja na 4 miechy, ale Erkin go godnie zastępuje :)

[quote=Owen-Michael]A moja kadra liczy ponad 220 zawodnikow:)[/quote]

Wrzuć screen.
[/quote2]

Nie chce mi sie robic ,a jak nie wierzysz to twoj problem.Ponad 90 jest na wyporzyczeniu,a reszta w pierwszym zespole i U-20

chester_25 Partyzant

10.01.2009 12:20    #15068     Sufler - Porady do gry - Prośba
mam jakiś głupi problem z grą i nie mogę odpalić nowej gry, nie chce mi się wszystkie przeinstalowywać, save'y odpala bez zarzutu

10.01.2009 11:59    #15069     Sufler - Porady do gry - Bogaty inwestor w Portsmouth
w czym masz problem?
ja gram Arsenalem i tam to finanse wiadomo bogato..
w pierwszym sezonie na transfery 36 mln funciaków, w drugim 20 mln, ale przeglądam sobie info o finansach innych zespołów ekstraklasy i większość ma bogato lub spokój.. to jest normalne aha na łacie 9.0.1

elpueblo Partyzant

ja tez mialem ten problem gralem na latce 9.1 probowalem wszystkiego i nic az do czasu kiedy sciagnolem latke 9,2 probujcie tego mi pomoglo:) pzdr

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.