Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Goldberg1987 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.01.2009 22:22    #15051     Sufler - Porady do gry - Efekt rozmowy motywacyjnej!
Mam problem z rozmowami motywacyjnymi. Otóż w wiekszości meczach efekt rozmów motywacyjnych jest "nic szczególnego". Moze ktoś powiedzieć czemu tak sie dzieje??? Zaznaczam, że różne rozmowy stosuje.

miszczu212 Partyzant

12.01.2009 20:53    #15052     Sufler - Porady do gry - Migający ekran
Witam.
Gram na laptopie o dobrych parametrach sprzętowych.
Podczas gry w FM 09 miga co kilka-kilkanaście sekund dolna część ekranu:-(
myślałem że może ekran nie radzi sobie z natężeniem kolorów na podstawowej skórce, zmieniłem na inną ale nadal mam tak samo.
To wkurzające, czasem nie miga kilka minut po czym znowu zaczyna.
Spotkał się ktoś z czymś takim?
Gra w oknie eliminuje ten problem ale na matrycy 15,4 powstaje pasek przy atrybutach i denerwujące jest przewijanie.
Ma ktoś pomysł na rozwiązanie tego problemu??

k@rpiu Partyzant

ja kiedys przesunalem Antonio Adana bo
Casillas mial kontuzje. posadzilem go na lawce (dudek w pierwszej 11 ) i po meczu sie okazalo, ze nie moge Adana przeniesc spowrotem do rezerw;/ caly sezon przesiedzial w 1 skladzie na trybynach;/ od tego czasu nie gram w lige hiszpanska... Maciek a Ty te problemy miales na latce 9.0.1? bo nie wiem czy 9.0.2 tego nie poprawia

maciekd14 Partyzant

W Skladzie A mam wybranych 25 osob a w innych skecjach nie widze opcji zgloszenia do ichnich rozgrywek. Problem w tym ze taki przepis ogranicza rozwoj mlodych pilkarzy. A w rzeczywistosci w Hiszpanii nie ma takich numerow.

Abdulinho17 Młody aktywista

Nie miales tego problemu w poprzednich fm'ach bo to wporwadzono dopiero w tej czesci :)
A czy tamci gracze sa zgloszeni do rozgrywek ?
Visca el Barça !

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

12.01.2009 13:19    #15056     Sufler - Porady do gry - Kitspack FM 2009
To niema znaczenia jeśli plik z grafiką znajdzie się w moje dok. grafika to Fm go wykryje i zadziała. A dla porządku ja ustawiam to sobie w ten sposób Grafika/Kits/Niemcy/1L ... 2L ...3L itd po prostu w razie problemów łatwiej później znaleźć wadliwie działający plik.

maciekd14 Partyzant

Gram Realem Madryt i nie moge do meczow ligi hiszpanskiej wstawiac graczy z Castlli, C czy U19. I nawet chodzi o graczy ponizej 18 roku zycia. Jestem wiec ograniczony do 25 zawodnikow. Czy mzona juniorow jakos wstawiac bo w zasadach pisze ze w skaldzie nie wiecej niz 6 graczy z durzyn B/C. We wczesniejszych Fmach nie mialem z tym problemu

Rafcioos Partyzant

11.01.2009 22:08    #15058     Sufler - Porady do gry - Spadek formy drużyny
Ja mam zawsze gigantyczne problemy po awansach, pomimo ze sklad nie jest duzo gorszy od dobrego "średniaka" ligowego. Awansowalem z z Coca 2 do Coca 1 - w 1 sezonie, pomimo zmian w taktyce straszliwe baty, 20 miejsce. 2 sezon, doslownie kosmetyczne zmiany w taktyce - 1 miejsce. Tak samo mam teraz w championship. Z tym ze do tego stopnia mnei to zmęczyło, że zostawiłem sprawę asystentowi na kilka miesięcy...

Wracajac do sedna - jeslis beniaminek, zazwyczaj druzyna musi sie "przyzwyczaic" do ligi. Z poczatku w Coca 1 tez wygrywalem, oko 7 miejsca, potem na 10 meczy 8 porazek 2 remisy. I tak w kratke, walka byleby nie spac. Udalo sie cudem...

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
11.01.2009 19:08    #15059     Sufler - Porady do gry - Mega Kitspack
Zapraszam do tematu: http://www.cmrev(...)?page=19
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Abdulinho17 Młody aktywista

11.01.2009 18:29    #15060     Sufler - Porady do gry - Spadek formy drużyny
adson tez mialem takie problemy .. ale u mnie to sie okazalo tylko zmeczeniem po ciezkim sezonie i na kilka mecz przed końcem sezonu dawalem im odpoczac jeden dzien , zmniejszylem obciazenie i skutkowalo tez :)
Visca el Barça !

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.