Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

batata Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.04.2009 16:48    #14401     Sufler - Porady do gry - Wymagania
Tak :)
Aaa. Bo Tobie chodzi o FM-a 08 :)
Więc tu masz wymagania dla 08 :)
[quote=hidalgo]Starość nie radość[/quote]
Jestem rok starszy od Ciebie, więc o starości mi tu nie gadaj ^^
Kasiu na przyszłość zapamiętaj, żeby nie zakładać takich tematów, na które odpowiedź znajdziesz korzystając z wyszukiwarki w prawym górnym rogu :)

hidalgo Żołnierz frontu ideologicznego

11.04.2009 16:47    #14402     Sufler - Porady do gry - Wymagania
(Link z postu Bataty)

Batata->Myślałem że nie poprawisz więc dałem.
Uderz na forum, a trolle się odezwą.

batata Przodownik pracy

11.04.2009 16:45    #14403     Sufler - Porady do gry - Wymagania
Na pewno nie jest to pierwsza FM-maniaczka :]
Droga Kasiu tu masz wymagania sprzętowe FM-a 09 i porównaj je ze swoim kombajnem :)
Edit: Przy edycji ucina połowę posta...

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

11.04.2009 14:53    #14404     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote=realista_9]ale cieżko mi sie z nimi rozstawac... mam tylko problem czy zaczac nowa gre czy czekac aż jakis klub bedzie bez trenera i złozyc podanie...[/quote]
to drugie to o wiele lepsze i ciekawsze rozwiązanie ;]

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

11.04.2009 14:42    #14405     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
ale cieżko mi sie z nimi rozstawac... mam tylko problem czy zaczac nowa gre czy czekac aż jakis klub bedzie bez trenera i złozyc podanie...
(L)

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
10.04.2009 16:04    #14406     Sufler - Porady do gry - Skiny do FM 2008

Henry14 Partyzant

Otóż mam taki problem,że awansowałem Q.P.R do premier league i kupiłem 1 piłkarza z poza UE. A kiedy podpisuje kontrakt z każdym następnym z poza UE nie dostaje pozwolenia na prace:/ Jak można to zmienić??

szfedo Przodownik pracy

09.04.2009 23:55    #14408     Sufler - Porady do gry - Problem z grą przez sieć
Kupiłem z kumplem na spółe FM09 i chcieliśmy zagrać przez sieć. Fm zainstalowany przez steama na 2 kompach i niestety jak zrobię serwer, podam mu IP to wywala kumplowi niemozliwe. Cos robie nie tak czy po prostu nie da sie tak zagrac?

Henry14 Partyzant

09.04.2009 22:48    #14409     Sufler - Porady do gry - reputacja klubu
Może bug.Ja akurat nigdy nie miałem z tym problemu gdy kończyłem dobry sezon zawsze mogłem poszaleć w transferach teraz to nawet wystarczyło ładnie grać w CCC i już w styczniu ci co sie zaklinali bardzo chętnie chcieli przychodzić ;p

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=Vision]Yodarj, nie zrozumiałeś, albo ja źle napisałem. :D Chodziło mi o to, że nie zatrudnisz tam super-hiper-pr0el0el0 trenerów :D[/quote]

W 6 lidze możesz zatrudnić tylko jednego trenera trening asystenta.

Czyli musisz znaleźć trenera, który ma wszystko na poziomie 10-11. Ja takie mam i ma stałe umiejętności, więc zawsze go biorę.

[quote2=Yakuza][quote=maciekigood]Czyli odpowiedzią na twoje problemy będzie zmiana treningu. ;)[/quote]

Ale na jaki? Na razie biorę ogólny - muszę poprawić grę, bo mnie wyrzucą :)
I co ja wtedy zrobię?
A w sparingach zawsze dobrze mi idzie :/[/quote2]

Na własny. Mówię Ci, poczytaj manifesty Piotra Sebastiana albo (tak jak ja) opierając się na własnych obserwacjach, dopasuj trening do pozycji, jakie masz w taktyce. Efekt? Nawet w 6 lidze angielskiej piłkarzom idą umiejętności w górę ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.