Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

jumper Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.04.2009 18:21    #14381     Sufler - Porady do gry - Problem z rozdzielczością
Już rozwiązałem problem. Temat do zamknięcia.

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

Być może problem tkwi w tym, że źle przeprowadzasz rozmowy motywacyjne przed i w trakcie meczu. Zobacz co Ci na ten temat mówi asystent i zobacz kogo motywujesz a kogo nie...

Baphometh Młody aktywista

Witam! Mam problem - otóż moim zawodnikom strasznie spada koncentracja :/ Więc mam pytanie - jak mogę ją podnieśc? W treningu zawodników lub czy lepiej zatrudnic jakiegoś trenera?
Kibol - w Poznaniu i okolicach określenie niemal od początku kojarzone z kibicem Kolejorza.
http://kibole.wiaralecha.pl/
Mistrz, mistrz, Kolejorz!

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

13.04.2009 16:08    #14384     Sufler - Porady do gry - Lobowanie
[quote=maciekigood]W czym innym tkwi problem: sytuacje sam na sam są w FM2009 tak rzadko wykorzystywane, że...eh.... I to nie jest wina zawodnika czy złej taksy, ale raczej błąd w grze(jeżeli można to tak nazwać).[/quote]

Złe myślenie. Dużą zmianą w tej wersji jest to, że olbrzymią wręcz rolę pełni współczynnik "opanowanie". Świetnie wyszkoleni technicznie napastnicy z wysoką umiejętnością wykańczania akcji nic nie zdziałają, jeśli nie potrafią opanować się pod bramką.

maciekigood Młody aktywista

13.04.2009 15:45    #14385     Sufler - Porady do gry - Lobowanie
W czym innym tkwi problem: sytuacje sam na sam są w FM2009 tak rzadko wykorzystywane, że...eh.... I to nie jest wina zawodnika czy złej taksy, ale raczej błąd w grze(jeżeli można to tak nazwać).

patryk_augustow: Poprzez "interakcje z pilkarzem" można jedynie wyuczyć jakieś zagranie.

GoalHunter Partyzant

13.04.2009 14:41    #14386     Sufler - Porady do gry - Lobowanie
Mam pytanie. Gram legią i kupiłem sobie Necida. W ulubionych zagraniach ma że lubi lobować bramkarzy. Problem w tym, że jak jest sytuacja sam na sam to wali prosto w bramkarza. Można coś na to poradzić??

legia Partyzant

13.04.2009 13:25    #14387     Sufler - Porady do gry - POLECENIAMI DLA DRUŻYNY
Ostatnio mam problem z POLECENIAMI DLA DRUŻYNY. Gram taktyką 3-4-1-2 . Mam mankamen , niewiem jak wybrać odpowiednie instrukcje aby moja gra była lepsza. Zastanawiam sie czy lepsza by była gra bardzij defensywna z bezposrednimi podaniami i gra na kontrataki. Jak możecie to pomóżcie!!!!!

jumper Partyzant

13.04.2009 12:04    #14388     Sufler - Porady do gry - Problem z rozdzielczością
Jak w tytule...Przed formatem mi wszystko działało a teraz nic.
Dodaje tą komendę (-- fullscreen_width=1152 --fullscreen_height=864)
i wyskakuje "Unable to open fulscreen mode" . Nie wiem o co chodzi i proszę o pomoc!
Z góry dzięki

maciekigood Młody aktywista

Gram pewnym klubeml już 3 sezon. Na początku 1 sezonu zarząd postanowił rozbudować stadion (stan klubowego konta 20mln). W czasie rozbudowy wydatki strasznie przekraczały dochody(to rozumiem, bo to raczej normalne) i stan konta zmniejszył się do 3mln, mimo że sprzedałem kilku lepszych piłkarzy za spore sumki. Teraz, po rozbudowie, eksploatacja obiektu kosztuje ponad 500 tys. miesięcznie, a za bilety dostaje niecałe 250 tys. Wyliczając inne koszty i wydatki zawsze wychodzę na minus. Co mam zrobić, aby wreszcie zacząć coś zarabiać?

Lampris Partyzant

ja mam viste i mam taki sam problem, gdy uruchamiam grę pojawia mi się Football Manager 2009 is already running, nie wiem jak go naprawic, jestesm zalamany. Prosze o szybką pomoc.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.