Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

macias173 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.04.2009 21:12    #14341     Sufler - Porady do gry - Własny zawodnik.
Daj mu wszystko na max. (ambicję,itp.) do tego dodaj : 20 - jedna noga,1 - druga.CA i PA - 200,no i wszystkie pozycje (w tym free role) - 20.Chyba spróbować nie zaszkodzi...

Miałem podobny problem.Aaa,może jeszcze jedno - zmniejsz mu CA i niech wszystko spadnie.Potem zwiększ mu znowu do 20,zobaczymy ile atrybuty "skoczą".
How to Save a Life?

devil11 Przodownik pracy

16.04.2009 18:40    #14342     Sufler - Porady do gry - Własny zawodnik.
Czy ja wrzeszcze? Masz chyba jakieś małe problemy z interpretacją. Po prostu zwróciłem uwagę,iż forma pomocy jaką zaoferowałeś jest zła i tyle. Nie bierz tego za bardzo do siebie. A co do tego wieku,to podejrzewam,że to też nic nie da(chyba,żeby ustawienie w edytorze dołączonym do gry wieku np. tych 25 lat inaczej skutkowało niż w przypadku zrobienie tego np. w FMM).

devil11 Przodownik pracy

Nie wiem,czy to może wam pomóc,ale ja na starym kompie miałem tam procka 2,0 GHz. Kiedy odpalałem FM-a przy tych 2,0 GHz to co 5 minut miałem crush dump-a,ale kiedy w BIOS-ie zmieniłem częstotliwość taktowania procesora na 1,66GHz to ani razu nie zdarzył mi się crush dump. Nie wiem czy to co napisałem jest istotne,ale może komuś,kto ma taki problem ten sposób pomorze.

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

16.04.2009 17:51    #14344     Sufler - Porady do gry - Złośliwy crushdump
http://www.cmrev(...)l?page=4

Spróbuj usunąć folder Crash Dumps z Moich Dokumentów. ;)

Możesz spróbować przeinstalować grę ;)

A, już w tamtym temacie sam to napisałeś :P

rblancos07 Partyzant

16.04.2009 17:45    #14345     Sufler - Porady do gry - Złośliwy crushdump
Tak, znowu problem. Niestety ten mój fm jakiś chory, wiecznie sprawia mi kłopoty. Tym razem bardzo wkur.. denerwujący crush dump. Gram na nowym save PAO, pare minut i błąd ... powiedzcie co zrobić. Z góry dzięki. Załącznik

johny96 Partyzant

16.04.2009 16:16    #14346     Sufler - Porady do gry - Dużo kiwek
Witam ja mam problem gdyż na jednym skrzydle gra C.Ronaldo na drugim Messi ( od nowego sezonu przyjdzie Villa i Robinho) i moje pytanie to jak najlepiej ustawić Ronaldo i Messiego i co zrobić zeby sie dużo kiwali i czasem sami wygrywali mecz ?
FM08

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
16.04.2009 13:39    #14347     Sufler - Porady do gry - Przechwałki - rekordy ??
http://www.cmrev(...)page=365

Wszystko w tym temacie wyjaśniłem. W razie pytań - donosy.

rmmaba Partyzant

Witam!

Mam pewien problem z Realem Madryt. Pewnie wielu fanów Realu to zauważyło. W Realu od razu jest Huntelaar, Lassana Diarra i Faubert, a przecież powinni przyjść w styczniu. Drugi błąd: Nistelrooy i Mahomedou Diarra nie mają kontuzji. Mi osobiście przeszkadza gdy mam Raula, RvN, Higuaina, Huntelaara do wyboru na atak. Tu jest moje pytanie. Czy można jakoś w edytorze zrobić aby RvN i Diarra dostali kontuzję? Ja próbowałem ale nie dam rady. Może dlatego, że nigdy się w nim nie bawiłem. Transfery potrafię zrobić :D Może będzie jakaś nowa łatka?

Pozdrawiam!

maciekigood Młody aktywista

15.04.2009 20:41    #14349     Sufler - Porady do gry - FM 09 wywala
Masz patcha zainstalowanego lub jakieś dodatki??? Miałem taki sam problem i to było tego przyczyną.

emkaesiak Partyzant

15.04.2009 20:31    #14350     Sufler - Porady do gry - trenerzy
[quote=Piotr Sebastian]Witam.
Ilość "gwiazdek", która Ci się pojawi w oknie treningu jest uzalezniona nie tylko od umiejętności trenera, ale również od tego z jaką intensywnością przydzieleni zawodnicy trenują dany element.
Jeżeli tylko kilku zawodników intensywnie trenuje "atak" to nigdy trening ataku nie osiągnie u Ciebie 7 gwiazdek. Stąd przy natężeniu treningu pojawiają się paski wraz z informacją ilu zawodników w jakim stopniu ćwiczy dany element gry.
Pozdrawiam[/quote]

Sorry ze odswiezam ale mam problem. U mnie taktyke trenuje 20 (3 mocno i 17 średnio) i mam jednego trenera z 20 taktyki i tylko do Taktyki przydzielonego i mam 4 gwiazdki. Poradzi ktoś coś??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.