Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Danus Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Okej. Spatchowałem Fma do wersji 3,0 ale mam wielki problem. Praktycznie nie da się w tego FMa grać? Po pierwsze cały czas wysypuje mi się gra poprzez Crush Dumpsy. Mam chyba wszystko co potrzeba. Netframeworka, zaktualizowanego Direkt x, mam bardzo dobrego kompa, system oryginalny XP SP3. Wydaje mi się, ę nic się powinno dziać. A jednak. Ciągle wysypuje mi się gra wyskakują Crush dumpsy oraz taki komunikat podczas gry:
"XMl parsing error, out of Bounds" Wciska Ok i zaraz wyskakuje Crush. Podczas próby savea wyskakuje Crush, albo ten wcześniejszy komunikat. Czasami save się zapisze jest wszystko ok, na drugi dzień próbuję go odpalić wyskakuje mi gra nie została wczytana. Jestem wkurwiony tą sytuacją bo nie moge grać normalnie bez nerwów w mojego ukochanego FMa. Czy ktoś mi pomoże? Czy ktoś miała taki wielki problem i go zlikwidował to niech mi pomoże i powie jak to zrobić. Proszę o pomoc!!
Zdesperowany:(

mogadisz Partyzant

21.04.2009 18:38    #14302     Sufler - Porady do gry - łatka 9.3
mam problem gram w polskiej lidze zespołem X i zdobyłem mistrza ale w lidze mistrzów gra znowu Wisła słyszałem o tym błędzie tylko w to nie wierzyłem do dzisiaj czy ktoś mi pomoże aby więcej takie błędy mnie nie denerwowały.

jakiego tematu?

rblancos07 Partyzant

Echh no niby weszlo okienko z cdkeyem, wpisuje i pokazuje komunikat:

Program Football Manager 2009 przestał działać.
System Windows może wyszkukać rozwiązanie tego problemu w trybie online.
Wyszukaj rozwiązanie w trybie online i zamknij program
Zamknij program.

Ja to mam pecha do FM :(

wojtek432 Partyzant

21.04.2009 14:03    #14304     Sufler - Porady do gry - Man city
Gram w fm na patchu 9.3
Mam 3 stycznia i gram man city. Jestem na 4 miejscu w lidze, z UEFA z grupy na 1 miejscu PA i PL jestem caly czas.
Problem jest taki ze wydalem 80 mln a prezes nie chce nic więcej rzucić.
Wie ktoś może o co chodzi?

rblancos07 Partyzant

Tak, to znowu ja. Zainstalowałem na kompie brata FM 09, bo mój się niestety spier.. zepsuł, ale chodzi o co innego. Po instalacji, wgraniu łatki wyskakuje mi następujący błąd:

Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono d3dx9.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić ten problem

Kumpel poradził mi ściągnąć DirectX SDK, ściągnąłem i w czasie instalacji pojawia się taki coś:

Setup failed.
Errors were encountered while running a process and setup could not cotinue. Check the log files for more information

Error Code: S1023

Powiedzcie co robić bo ja się tutaj zanudze na śmierć :| Jakby co, brat ma Viste.. Proszę pomożcie kur... :/ będe wdzięczny

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

21.04.2009 00:19    #14306     Sufler - Porady do gry - siemka
http://www.cmrev(...)ate.html

taki problem zajrzec w fileplanet?

ze już nie wspomnę o tym, ze należałoby zmienic nazwę tematu na odpowiadającą tematowi :>

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

20.04.2009 17:35    #14307     Sufler - Porady do gry - mecze sparingowe...
Daje utrzymanie rytmu meczowego, czy doświadczenia trochę, ale musi być spora przerwa :)
Np. teraz w Austrii trafiła mi się miesięczna przerwa to pojechałem na tournee do Chin :D:D

Jakby co masz to:

http://www.cmrev(...)onu.html

Kecaj1603 Młody aktywista

19.04.2009 23:28    #14308     Sufler - Porady do gry - Pilkarze sie nie lubia
najlepiej sprzedaj któregoś z nich. Byc może podczas konferencji prasowych będą o nich pytać i tam może coś wskurasz. Miałem kiedyś podobny problem w fm08 i zawodnicy po pewnym czasie zaczeli sie tolerować

darkhooly Partyzant

gram w lidze bulgarskiej 2 sezon i podczas zimowego okienka transferowego kupiłem kilku piłkarzy. Zazwyczaj gdy kupowalem nowych zawodnikowe i wstawialem ich do skladu to automatycznie moglem im przypisac numery. Ale teraz gdy do wstawiam ich do skladu to nie moge im przypisac numerow i wyskakuje takie cos "zgłoszenie do tego meczu niemożliwe". Wie ktoś w czym problem?

miksur Partyzant

19.04.2009 21:33    #14310     Sufler - Porady do gry - Pilkarze sie nie lubia
[quote=paziu]Najlepszym rozwiązaniem jest sprzedaż któregoś z nich.
Możesz też czekać aż się pogodzą.
Poczytaj też tu: http://www.cmrev(...)ia_.html[/quote]

nie sprzedam ich bo sa zbyt cennymi skrzydlowymi i napadziorami....

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.