Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
17.03.2016 22:08    #1421     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Shrek"]Panowie, jest problem z wysyłaniem wiadomości prywatnych. Belka odpowiadająca za możliwość edycji tekstu wchodzi na treść pola z wiadomością. Nie wiem, czy tylko ja tak mam, czy inni również, ale wypadałoby nie popsuć czegoś, co działało dobrze.[/quote]
To nie jest odpowiedni temat na tego typu posty. Od zgłaszania problemów na FM Revolution jest ten temat: http://www.cmrev(...)?page=64
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Shrek Partyzant

Grupa: Użytkownik
17.03.2016 22:04    #1422     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Panowie, jest problem z wysyłaniem wiadomości prywatnych. Belka odpowiadająca za możliwość edycji tekstu wchodzi na treść pola z wiadomością. Nie wiem, czy tylko ja tak mam, czy inni również, ale wypadałoby nie popsuć czegoś, co działało dobrze.

marcinj555 Partyzant

Witam wszystkich serdecznie, chyba to mój pierwszy post. Mam problem z sejwem. Czy ktoś mógłby pobrać mój sejw stąd http://przek(...)raszu.fm i odpalić w fm2016 moją karierę i przelecieć ze 2 - 3 dni na urlopie. Wyskakuje mi krasz chwile po załadowaniu gry. Nie wiem czy mam uszkodzony plik zapisu czy coś z kompem się dzieje. Już robiłem format przeinstalowywałem cały stream, grę jak system ze sterownikami. Z góry dzięki.

Brazzo Młody aktywista

17.03.2016 10:33    #1424     Sufler - Edytor - budżet płac FM 15
Ma :)Wymienię Tobie parę kwestii, które mają bezpośredni/pośredni wpływ na budżet płacowy
Na czystym patchu 15.3:
- 7 pożyczek na prawie 8,25 mln £ przy wartości klubu oscylującej w granicach 2,9 mln £ (główny powód niskich płac dla nowych zawodników
- stadion ma bazowo tylko 3500 pojemności, a o ile moja skromna wiedza pozwala powinien mieć w okolicy 30000 (proszę mnie poprawić jeśli się mylę)
- zakładając, że moja wiedza jest trafna to klub ma bardzo niską frekwencję (maksymalna 9000/30000 to 30% pojemności stadionu, istna tragedia)
- koszty takiego stadionu są zatem zdecydowanie za wysokie, gdyż nie jest on wykorzystywany na miarę jego możliwości
- zakładając, że się jednak mylę to 3500 pojemności nie pozwoli Tobie tak naprawdę nic zbudować bez sensownego stadionu
- 3500 pojemności przy maksymalnej frekwencji 9000 - tracisz spore zyski z biletów/karnetów/pamiątek
- przychody z biletów/karnetów są na średnim poziomie w lidze
- kontrakty zawodników należą do jednych z najwyższych w lidze ale to nie idzie w parze z ich poziomem
- wszelkie umowy sponsorskie zależne od poziomu reputacji klubu
- poziom zamożności kibica jest stosunkowo niski co odbija się na dodatkowych dochodach z pamiątek chociażby
- kadra szkoleniowa nie prezentuje adekwatnego poziomu do swoich zarobków

Oto kilka rzeczy, które wpadły mi w oko Uśmiech Część z nich można delikatnie podnieść i powinna być odczuwalna różnica. Największym problemem jest gigantyczne zadłużenie, które to prawdopodobnie w największym stopniu uniemożliwia Tobie poważniejsze ruchy transferowe.

gucioprawda Młody aktywista

16.03.2016 23:28    #1425     Sufler - Edytor - budżet płac FM 15
A Górnik nie ma ograniczeń z powodu problemów finansowych?

piecia1990 Partyzant

Witam mam do bardziej doświadczonych managerów pytanko- co mam zrobić, żeby moje atrybuty osobiste wzrosły? Czy to psychiczne, czy typowo praktyczne- treningowe. Od bodajże 4 sezonów moje atrybuty stoją w miejscu- przez ten czas odszedłem z Wisły i trafiłem do City zdobywając LM, PL, FAC. Jednak w porównaniu z innymi trenerami moje atrybuty są marne. Zdolność do adaptacji 9, motywowanie 9, trening fizyczny 9, poziom dyscypliny 9. Nie jestem mieką fajką, kiedy trzeba daje kary piłkarzom, motywuje ich w różny sposób, a efekty są widoczne.

Maciejusz Partyzant

15.03.2016 17:52    #1427     Serwis - Społeczność - Streamuję na Twitchu
Chwilowe problemy techniczne. Zaraz ogarnę mam nadzieję temat.

Malciek Partyzant

[quote="wojak123"]Witam

Mam problem z FM 2015. Mam sezon 2031/2032. Prowadzę zespół Schalke i zająłem w poprzednim sezonie 3. miejsce w Bundeslidze. Mimo to nie ma mojej drużyny w Pucharze Mistrzów, ani nawet w Lidze Europy. Wie ktoś o co chodzi? Czy ten błąd wynika z tego, że moja rozgrywka trwa już zbyt długo? Czy może coś innego? Miał ktoś kiedyś coś podobnego?[/quote]

Są 2 powody:
1. Bundesliga straciła punkty w rankingu, zaszła zmiana i np 1 ma CL, a 2 zespół ma LE. Niemożliwe, ale wykonalne.
2. BUG.
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. " - Henryk Reyman

wojak123 Partyzant

Witam

Mam problem z FM 2015. Mam sezon 2031/2032. Prowadzę zespół Schalke i zająłem w poprzednim sezonie 3. miejsce w Bundeslidze. Mimo to nie ma mojej drużyny w Pucharze Mistrzów, ani nawet w Lidze Europy. Wie ktoś o co chodzi? Czy ten błąd wynika z tego, że moja rozgrywka trwa już zbyt długo? Czy może coś innego? Miał ktoś kiedyś coś podobnego?

Nitlic Partyzant

Witam ostatnio mam problem z rolami i funkcjami http://i.imgur.com/81h6pnq.jpg nie wyświetla się to kółko tym jak zawodnik odnajduje się na danej pozycji

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution