Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

SlimShady7 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Chciałbym się podzielić sytuacją która mnie spotkała podczas gry i dowiedzieć się czy jest możliwość, że może to być bug.

Moim zespołem AFC Telford rozpoczęłem 3 sezon gry. Chęć jak najszybszego awansu tak mnie pochłonęła, że poprzednie 2 sezony grałem bez fizioterapeuty w sztabie (wiem głupie :P). Zauważyłem to dopiero dzisiaj i natychmiast sprowadziłem odpowiedniego człowieka. W tym momencie zaczyna się mój problem, po przyjściu "fachowca", kości moich piłkarzy stały się dziwnie kruche. W dwa tygodnie zdążyłem zliczyć około 10 kontuzji !!! Sęk w tym że przez poprzednie 2 sezony nie mając człowieka odpowiedzialnego za fizjoterapię, średnia kontuzji wypadała o dziwo 1-2 na miesiąc. Mam głupie uczucie że mój nowy lekarzyk próbuje nadrobić te 2 stracone lata... Na pewno nie mogę nazwać tego zbiegiem okoliczności ponieważ moje nieszczęście rozpoczęlo sie w dniu przyjęcia tego o to Pana.

Pewnie nikt nie spotkał się z podobną sytuacją, bo naprawdę ciężko jest normalnie zapomnieć o fizjoterapeucie... Jak myślicie bug ???

Daję screena z moim aktualnym składem
http://img35(...)gsxe.png

EDIT: Przepraszam za wielkość screena ale popieprzyłem rozdzielczość przy wysyłaniu :P
Forza Grande Milan !!!

Młody23 Partyzant

04.06.2009 21:39    #14102     Sufler - Porady do gry - Last Saved Game - Błąd
sprawdź czy masz dość miejsca na dysku,miałem podobny problem i zwolnienie miejsca na dysku pomogło

devil11 Przodownik pracy

04.06.2009 21:10    #14103     Sufler - Porady do gry - reprezentacja niemiec
[quote=LV]FM nie wykupił licencji na niemieckich piłkarzy. Dopiero newgeni mogą grać w reprezentacji bez problemu, ale musi minąć kilka lat, żeby cały skład nie był w szarakach.[/quote]
Ty jesteś genialny.

LV Partyzant

04.06.2009 21:05    #14104     Sufler - Porady do gry - reprezentacja niemiec
FM nie wykupił licencji na niemieckich piłkarzy. Dopiero newgeni mogą grać w reprezentacji bez problemu, ale musi minąć kilka lat, żeby cały skład nie był w szarakach.

devil11 Przodownik pracy

04.06.2009 21:04    #14105     Sufler - Porady do gry - reprezentacja niemiec
pobierz fake i bedziesz mial normalnie
http://www.cmrev(...)3_2.html

ale jak nie chcesz z tego korzystać to przeczytaj to i zrób tak jak tam jest napisane:
[quote=FAQ]Fikcyjni zawodnicy są wynikiem braku licencji na przedstawienie reprezentantów tych krajów w Football Manager. Podobna sytuacja dotyczy Oliver Kahna, Jens Mustermann to tak naprawdę Oliver pod innym nazwiskiem. Tu także mamy do czynienia z brakiem licencji na tego piłkarza. Jednak na takie problemy zawsze FM-aniacy znajdą sposób. Wystarczy z plików bazy danych usunąć folder Inc lub wkleić do niego plik fake pobrany z internetu bądź edytowany przez nas (zmienić w odpowiedniej linii FAKE_NATIONAL_TEAM na 0). [/quote]

SlimShady7 Młody aktywista

Mój problem polega na tym że kiedyś interesowałem się zawodnikiem który zwał się Eric Lichaj. Ostatnio sekretarka poinformowała mnie że został on usunięty z mojej listy życzeń. Nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie to, że kobieta męczy mnie tą wiadomością od 2 miesięcy. Codziennie dostaje info że "Lichaj został skreślony z listy życzeń". Ma ktoś pomysł co z tym zrobić ?? W grze nie przeszkadza ale strasznie irytuje...

Dodam że próbowałem ponownie wrzucać go na listę i usuwać wielokrotnie ale to nic nie daje. Mam nadzieję ze jedynym wyjściem nie bedzie kupienie go lub czekanie aż skończy kariere bo chłop ma dopiero 21 lat :P

Dorzucam screena i proszę o pomoc ;)
Forza Grande Milan !!!

szfedo Przodownik pracy

03.06.2009 19:57    #14107     Sufler - Porady do gry - Czarny ekran CM 03/04
Kumpel ma problem z CMem włącza i wyskakuje mu czarny ekran, po czym nic się nie dzieje, tj. gra dalej nie włącza się. Mieliście kiedyś coś podobnego?

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=Seju]Moze latwiej bedzie, jesli podrzucisz link do zdjecia? Wtedy i ja moglbym cos machnac, a szukanie Brazylijczykow nie nalezy do najprzyjemniejszych, w dodatku latwo sie pomylic. [/quote]

wlasnie w tym jest problem ze nie moge znalesc jego zdjecia....;/ dlatego napisalem tu bo moze ktos ma albo potrafi znalesc....;)
(L)

Henry14 Partyzant

Ja jeszcze do dzisiaj do 20.00 mówiłem, że nie potrafie grać w FM 09 i , że sie za niego nie wezme ...
po 3 minutach rozmowy z Piotrem Sebastianem już wiedział co jest ze mną nie tak.
A mianowicie???!!!!??!?!:
Spytał się-ile ogladałeś całych meczy nie tylko kluczowych sutyacji
ja- 0
Piotr- no widzisz i to jest two błąd
Podczas oglądania tak cos mu wypisywałem a on wtedy napisał:
-nie Oglądaj.... ZOBACZ!!!
zagrałem z 3-4 mecze ogladając całe i kombinując i jest wkońcu mam to czego chciałem ;p troche pomocy w szkole taktyki Piotra i prosze bardzo xD
Dawka może to właśnie jest rozwiązaniem na twoje problemy ;p
hihihii

szfedo Przodownik pracy

ja właśnie mam problem z motywacją. Jeśli wygrywam, to oczywiście chwalę janów. I potem oni chyba rozluźnieni i w II połowie nawet Sheffield Utd mnie mieli :P

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.