Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.06.2009 16:36    #13951     Sufler - Porady do gry - gra strasznie muli
[quote=krolik123]zanim zamkniecie, to i ja sie zapytam

kiedys juz sie pytalem ale zamkneli mi temat i nie przeczytalem :d

procek 2.2 GhZ
Pamiec RAM 1 giga

wejdzie mi 9 lig z 8 krajow + 3 albo 4 dodane przez ddtgeneratora + duza baza danych?? wejsc wejdzie, ale czy np po 5 sezonach nie bedzie zbyt mulic?[/quote]
IMO nie powinno byc problemów z płynnością rozgrywki :-) co najwyżej niektóre daty [najczęściej pierwsze dni okienka transferowego kiedy będą przeprowadzane transfery] będą się dłużej wgrywac [mały feler załadowania dużej ilości zawodników ;-) ]

menedzer Partyzant

29.06.2009 14:59    #13952     Sufler - Porady do gry - Brak koncentracji
Hej, co mogę poradzić na dekoncentrację zawodników na rozgrzewce?

Są u mnie 4 problemy:
- " X i Y wyraźnie sobie nie radzą dzisiaj z presją."
- "Kilku naszych piłkarzy, w tym A i B, było jak gdyby rozkojarzonych, podczas rozgrzewki, zupełnie jakby myślami byli daleko stąd."
- "Zespół, a w szczególności C i D, był odrobinę zbyt pewny siebie podczas rozgrzewki."
- "Większość zawodników zdaje się sądzić, że zespół jest w tak dobrej formie, iż przeciwnicy uciekną na sam nasz widok."

niemamocnych Partyzant

O to mój problem. Mam drugi sezon i gram Wisłą, niedawno objołem reprezentacje Polski. Od razu zwolniłem menadżerów młodzieżówki, gdyż nie mieli oni żadnych osiągnięć. Samemu chcę się zająć główną drużyną i U-21 a do U-19 chcę zatrudnić menadżera. I tu problem... nie mogę nikogo zatrudnić. Jak to zrobić bo jest to dla mnie ważna sprawa. Z góry dzięki za pomoc :-)

FM2008 Partyzant

Witam wszystkich.
Mam problem z crash dump.Najgorsze ze wystepuje on w sezonie 2027 a dokladnie z 26/27 grudnia i za diabla nie moge tego ominac.Zal mi kariery bo to prawie rok grania.
Probowalem niemal wszystkiego bo zarowno urlopu jak i emerytury,dodania nowego gracza przeinstalowania gry a takze kasowania katalogu crash dump.Wszystko na nic.
Co dziwne zawsze robilem wiele save dla bezpieczenstwa i teraz mialem ich az siedem w odstepach paro dniowych i na kazdym jak dochodzi do tej magicznej daty jest crash dump.
Jest to pierwszy crash dump od poczatku gry ale jak bolesny biora pod uwage zaawansowanie gry.
Czuje sie bezradny i licze na jakis cud w podpowiedzi i zastanawiam sie czy nie pisac w tej sprawie do SI ?

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Wracamy z naszym popularnym tematem i miejscem do dzielenia się z innymi użytkownikami CM Revolution swoimi rekordami i niesamowitymi sytuacjami związanymi z Football Managerem. Wszystko dokumentujemy screenami (w przeciwnym razie, post będzie traktowany jako zaśmiecanie), a może nawet filmami, jeżeli ktoś ma na to ochotę.

Jak wykonać screena?
Screeny z gry robimy dwoma sposobami:
Klikamy jednocześnie Alt F9, screen zapisuje się wtedy w: Moje Dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2008/screenshots.
W czasie gry wciskamy klawisz Print Screen, następnie otwieramy dowolny graficzny edytor (np. Paint) do którego wklejamy screen (Ctrl V). Zapisujemy obraz z rozszerzeniem .jpeg.

Jasno i czytelnie przedstawiamy swoje osiągnięcia, nie prowadzimy totalnie zbędnych i oderwanych od tematu dyskusji - zaśmiecanie tematu wypowiedziami w stylu: "świetnie", "pokaż profil zawodnika...", itp. będzie surowo i bez ostrzeżenia karane. A towarzyskie sprawy możecie, jak zawsze załatwiać przez Donosy ;-). Tutaj posty ze screenami i osiągnięciami. Nic ponadto.

Jeżeli chcecie by dany użytkownik "wrzucił" profil jakiegoś zawodnika, to wyślijcie mu prośbę poprzez Donosy, a on ewentualnie może zedytować tutaj swojego posta wstawiając do niego właśnie link z tym obrazkiem ;-). Chcemy aby ten temat był jak najbardziej przejrzysty.

Posty zaśmiecające wątek będą usuwane.

Archiwalny temat, do którego aury raczej nie powracajcie, znajduje się tutaj: http://www.cmrev(...)l?page=0

Życzymy miłej zabawy i czuwamy :].
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

rblancos07 Partyzant

28.06.2009 15:35    #13956     Sufler - Porady do gry - Problem z zapisywaniem gry
Zapisuje gre i pojawia mi się komunikat "Zapis gry zakończony niepowodzeniem", wczytuje kopię save, to samo. Wczytuje zupełnie inny save, sytuacja się powtarza. Zaczynam nową grę, przejdzie miesiąc, znowu to samo ... nie pomogła reinstalacja fm. Jakby się ktoś pytał, jest oryginał. Co zrobić? :/

87lukas2 Partyzant

niestety mam ten sam problem , pobralem dbghelp wkleilem do windowssystem 32 i nadal blad zostaje:/ prosze pomozcie

screen - http://img20(...)pek.png/

maciekigood Młody aktywista

Witam. Słuchajcie mam taki problem i nie wiem co jest tego przyczyną: gram ostatni mecz w sezonie (w Conference), przed meczem znajdowałem się na 1 miejscu w tabeli z 3 punktami przewagi nad drugim zespołem. Niestety ostatni mecz przegrałem, podczas gry sprawdzałem na bieżąco wynik meczu rywala, (był rozgrywany równolegle z moim) który potrzebował zwycięstwa. W najnowszych wynikach widniał remis 0:0, a obok napis koniec meczu, czyli tak jak zawsze. Po naciśnięciu "kontynuuj", ku mojemu zdziwieniu, w wiadomościach pojawiła się informacja o potrzebie rozgrywania baraży z moim udziałem. Sprawdzam tabelę i mecz rywala, a tam jego zwycięstwo 2:1, które dawało mu bezpośredni awans. Co jest tego przyczyną? Dlaczego po zakończeniu meczu byłem na 1 miejscu, a po kliknięciu kontynuuj już nie?

Szobinho Młody aktywista

27.06.2009 19:26    #13959     Sufler - Porady do gry - Edytor FM07
odinstaluj i zainstaluj ponownie. Wyczyść rejestr. Jedyna metoda. Jeżeli to nie pomoże... reinstall windows, ponieważ różne błędy programów najczęściej spowodowane są właśnie problemem z oprpgramowaniem, rzadziej konfliktem z inną aplikacją.
'Por Que?No Entiendo Por Que'

sejko22 Partyzant

27.06.2009 19:02    #13960     Sufler - Porady do gry - Edytor FM07
Witam. Ostatnio postanowiłem sobie pograc w starego Football Manager 2007. Jednak mam mały problem z edytorem. Mianowicie po wczytaniu wszystkich plików edytor sie wyłącza. Co zrobic??? Może ktos mi pomóc??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution