Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Vision Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.07.2009 10:37    #13851     Sufler - Porady do gry - Bardzo fajna skórka
A jaki masz z nią problem?

TorresFM Partyzant

20.07.2009 09:52    #13852     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem gry
http://img36(...)uasm.png
to są moje net frmeworki xD hmm a problem jak był tak jest dalej ;/ co zrobić ?:s

TorresFM Partyzant

19.07.2009 22:41    #13853     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem gry
j/w kiedy klikam na FM 2009 wyskakuje mi oto taki błąd: http://img40(...)2472.png
przeczytałem wiele tematów FAQ niestety nie znalazłem odpowiedzi ;>
dodam że wczoraj all śmigało.... wczoraj zainstalowałem nowego Directx, ale dzisiaj zainstalowałem spowrotem tego którego mam w folderze z grą ;/
Pozdrawiam i licze na Was ;d

napi123 Partyzant

Siema Wszystkim, postanowilem wrocic do FM-a 2009, wiec wyjalem oryginalna plytke, poszukalem ksiazeczki z Kodem, i zaczalem instalować, i przy instalacji kazało mi podać kod w steamie, wiec zrobilem podałem i wyskoczyło mi "The product code you've entered has already been activated by an existing Steam account, and is thereford invalid. You activation...blabla" I teraz : co mam robić? ;> kiedys gralem w fma 2009 tylko nie pamietam na jakim koncie :P Da sie to ominąć? :> bodajze moge 5 razy instalować tą gre :) mam oryginała, moge wam to udowodnic spisujac z ksiazki rzeczy :)

EDIT : Znalazlem konto na ktorym był fm 2009 grany, ale jak wpisuje kod to wyskakuje ze jest duplikat :P co zrobić? ;>

Taher Młody aktywista

19.07.2009 15:02    #13855     Sufler - Porady do gry - Strata pieniedzy
W Legi,Wiśle i Lechu zapewne jest normalnie bo tam komputer se kasy dosypuje.Ja mam problemy finansowe w polskiej lidze przez pierwszy sezon bo potem awansuje do fazy grupowej LM czy LE i po problemie.Mi się wydaje ze to przez te klauzurę w kontraktach tak się dzieje.Gol,czyste konto,asysta tak pozbierać te tysiaki to może niezła sumka wyjść.Jeszcze jak się gra na wyjeździe to trzeba transport opłacić(chyba w finansach jest coś takiego jak oplata za transport)

mrparadox Partyzant

19.07.2009 12:59    #13856     Sufler - Porady do gry - Brak raportów z treningu...
Witam, mój problem jest chyba trochę nietypowy. Gram zespołem Newport County, sztab szkoleniowy jakiś jest (asystent, trener, trener siłowy i dwóch trenerów juniorów), trening ustawiony i przyporządkowany do każdego piłkarza i... nic.
Chociaż jest już koniec października, nie otrzymałem ani jednego miesięcznego raportu z treningów, przy każdym zawodniku asystent "nie ma nic do powiedzenia na temat postawy tego zawodnika na treningu". Umiejętności niektórym zawodnikom niby rosną, ale brak raportów jednak jest dla mnie zastanawiający.

Gram na FM09 z patchem 9.3.0, gra oryginalna oczywiście.

mbanan Partyzant

18.07.2009 22:08    #13857     Sufler - Porady do gry - Baza danych
Mam pytanie. Zna ktos moze jakas dobra strone z mozliwoscia wgladu na zarobki danego pilkarza i dlugoscia kontraktu "grajka"?;) Chcialem zrobic uaktalnienie do swojego fm'a 08 ale mam problem wlasnie z tymi kontraktami, bo w przypadku wiekszosci zawodnikow zarobki nie sa podawane opinii publicznej. Prosze o odp.

robinsonik Partyzant

18.07.2009 14:35    #13858     Sufler - Porady do gry - Białe kitsy przy widoku 3D
Niestety pliki"effect"to nie ten problem,a samo usunięcie kitsów raczej też nic nie da...Brakuje mi już pomysłów?!!

fcprzemek10 Partyzant

18.07.2009 10:35    #13859     Sufler - Porady do gry - Drobny problem z logo klubu!
Witam. Stworzyłem sobie logo drużyny. Jest prawie wszystko normal i small. Ale logo nie wyświetla się w jednym miejscu. Załączam scren. Jeśli kotoś wie jak to naprawić, proszę o pomoc.

robinsonik Partyzant

18.07.2009 10:08    #13860     Sufler - Porady do gry - Białe kitsy przy widoku 3D
Na razie rozegrałem tylko 3 mecze sparingowe przed sezonem,ale w każdym meczu sytuacja jest taka sama.Oczywiście mam wszelkiego rodzaju dodatki(bez tego gra nie ma sensu,a przynajmniej podnosi to realizm rozgrywek),kitsy mam w stylu FMG'09,ale czy to może mieć jakiś wpływ?Zawsze tak miałem i nie było z tym problemu,no chyba,że folder"effect"jest zbędny?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution