Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

przemkoo Ekspert

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
http://www.cmrev(...)as_.html
W FM- ie 10 nie ma polskiej wersji. Jak wyjdzie, to kup już wersję normalną na PeCeta. Gwarantuję, że będzie cała po polsku.

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
O takie rzeczy pyta się TUTAJ.
Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

Ma4fr3l Partyzant

16.10.2009 18:03    #13533     Sufler - Porady do gry - Linki do pobierania.
Chcialbym zwrocic uwage na to ze od jakiegos tygodnia ze strony nie mozna nic pobrac ! Za kazdym razem co chce cos pobrac. Limit czasu serwera przekroczony, serwer nie odpowiada, tak od tygodnia. Chyba nie tylko ja mam taki problem bo wszystko mi chodzi jak nalezy. Ogarnijcie to bo chce sciagnac jedno uaktualnienie

dzieki

Ma4fr3l Partyzant

Witam. Mam problem w grze FM 2008, z reszta nie jeden.

Mam wg mnie najwazniejszy mecz z Chelsea, to jet wlasciwie mecz o mistrzostwo, wlasnie dzisiaj przypada mi go rozegrac ! Nie jestem typem osoby co zapisuje gre i gra do skutku zanim nie wygra ! Chce zagrac raz ale chcialbym wygrac. Problem otoz taki, ostatnie mecze trace bramke tylko praktycznie z rzutow roznych... Jak sie od tego wybronic ? Jakie metody sa na to ? Nie wiem ale Chelsea jest mocna w tym fragmencie, wiem i pamietam to z meczu o Tarcze Wspolnoty, stracilem wlasnie tak bramke. Ale mniejsza. Mam trenera od stalych fragmentow 5 gwiazdek ma chyba, zarowno jak w Bramkarzach, Obronchach, Skrzydlowcyh, Pomocnikach i Napastnickach ustawilem ST FRAGMENTY - Mocne albo Intensywne. Co nie zmienia faktu ze stale fragmenty a szczegolnie rzuty rozne slabo wykonuje... i trace bramki czesto z nich. jak temu zaradzic ?

M8_PL Sumienie Narodu

16.10.2009 11:32    #13535     Sufler - Porady do gry - Tryb 2D
to chyba nie jest problem, wymagający pomocy innych graczy, prawda?
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

LOLECZeX Młody aktywista

Pewnie tak za słaby, ale może być dużo przyczyn od za mocnego podkręcenia karty(o ile to robiłeś) po za wysoką temp. w kompie, bo błędy natury sterownikowej(z tego co widzę to raczej tutaj jest problem) spróbuj zainstalować na nowo sterowniki, to tak na początek.

krolik12345 Partyzant

15.10.2009 16:52    #13537     Sufler - Porady do gry - Zajęty termin
gram sobie West Hamem, asystentowi rozkazałem organizowac sparingi. Zaczynam 3 sezon i 2 rok z rzędu nie zorganizował mi wystarczającej liczby meczów. Dlatego sam postanowiłem to uczynic ale na przeszkodzie stanął mi ten oto problem : otóż w terminie od (nie jestem pewien dokładnej daty, bowiem ten okres już trwa) 15.07 do 27.7 nie mogę nic zorganizowac. Jest ,,zajęty termin" i sru. Inne zespoły jednak mogą rozgrywac mecze w tych terminach, a ja też bym chciał bo to najlepszy okres na granie. Można coś zrobic w tej kwestii ???

Pawlak Młody aktywista

15.10.2009 15:35    #13538     Sufler - Porady do gry - FM i internet...
w tym problem że niemoge mieć szybszego neta...

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

14.10.2009 13:48    #13539     Sufler - Porady do gry - Piłkarzyki zamiast kulek
Tu masz all wyjaśnione,

http://www.cmrev(...)ek_.html

C:Documents and Settings/
nazwa użytkownika/ Moje dokumenty/ Sports Interactive/ Football Manager 2008/ graphics/ pitch/ icons/ kit/ medium

Tutaj wrzucasz, najpierw rozpakowujesz plik winrarem. Jeżeli nie masz któregoś z folderów stwórz go.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Grzelo Partyzant

13.10.2009 22:36    #13540     Sufler - Porady do gry - FM Modifier 2.14 problem
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution