Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

siermen Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.11.2009 13:22    #13471     Sufler - Porady do gry - fm 2010 problem z setup.exe
Witam nie moge uruchomić instalacji. Zainstalowałem sp3. Gdy uruchamiam setup.exe lub autorun to nic się nie dzieje... pomoże ktoś? :/

przemkoo Ekspert

Grupa: Ekspert
01.11.2009 12:54    #13472     Sufler - Porady do gry - brakujące facepacki i logopacki
to chyba złe miejsce na takie pytanie :) napisz tutaj

Ayala Partyzant

01.11.2009 12:18    #13473     Sufler - Porady do gry - Trening FM 2010
Hmm ciekawe, ja przeniosłem moje własne treningi z Fm09 bez najmniejszych problemów

kopara Partyzant

01.11.2009 11:49    #13474     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem
Witam
Kilka dni temu zakupiłem netbooka wszystkie dane poniżej:
Procesor Atom 1,6GHz
Grafika Intel Graphics Media Accelerator (GMA) 950
RAM 2GB
Dysk 160GB
Zainstalowałem sobie FM2009, ale... Kilka ikonkę żeby uruchomić grę i nic, w menadżerze zadań windows widać, że taki proces jest rozpoczety, ale się nie uruchamia. Czy to przez "słaby" sprzęt i czy ewentualnie jest jakaś możliwość żeby uruchomić FM'a na tym netbooku?

bj8888 Partyzant

01.11.2009 09:57    #13475     Sufler - Porady do gry - FM2010 edytor bazy danych
Witam,

ja mam z kolei taki problem.Mam już edytora z niższymi ligami,wrzuciłem go tam,gdzie jest napisane i nadal jest to samo...jak włączam nową grę to nie pyta sie mnie o bazę danych tylko automatycznie wgrywa inną...jak to zmienić?

pozdrawiam i czekam na odp.

about Partyzant

Dałem pozostałe ze względu na brak zakładki fm10
Tzn ustawiłem aby asystent w czasie meczu przed i po udzielał piłkarzom " pomocy ' czyli rozmawianie z zespołem , lecz po tym niestety ale w czasie meczu ja musze im to dalej dawać czemu tak jest ? skoro wyznaczyłem do tego asystenta

przemkoo Ekspert

Grupa: Ekspert
31.10.2009 17:24    #13477     Sufler - Porady do gry - XML parsing error
http://www.cmrev.com/sufler/faq.html
Tu wszystko jest napisane. I zmień lepiej tytuł problemu bo możesz dostać pomarańcz (reakcjonistę).

Archero Partyzant

31.10.2009 17:09    #13478     Sufler - Porady do gry - Baza Danych Fm2010
O toż dużo ludzi mi zaczęło pisać na gg z tym samym problemem są 2 wyjścia czemu wam się tak dzieje :
1. Podczas wciśnięcia nowej gry musicie zaznaczyć mały kwadracik że chcecie wprowadzić do gry swoje edycje

2. Jednak najczęstrzym problem to taki jak ja popełniłem dane z edytora ludzie zapisujecie pod plikiem config który nie jest podstawony jako domyśli plik tylko służy do pobsługi danych edytora jak naprawic??? prosto najlepiej usunac caly folder editor data w dokunetach i reinstalnac fm10 lub poprosic kogos zeby wysłał nam ten plik i podmienic :)

Oto link do pliku config !
http://www.sends(...)911ac837

Spokej - prawdopodobnie źle wrzuciłeś jakieś pliki typu ddtgenerator albo inne umilacze gry lub też źle zapisałeś coś w edytorze

genek999- wchodzisz w edytor ladujesz baze danych robisz zmiany dajesz zapisz jako wpisujesz jakas nazwe !!!nie za plik Config !!!! nastepie wchodzisz do gry i w okienku ktore wyskoczy podczas nwoej gry zaznaczasz maly kwadrat ze chcesz wybrac plik wciskasz z listy i to wszystko

Norbertinho Partyzant

31.10.2009 16:53    #13479     Sufler - Porady do gry - Baza danych nie działa :/
Witam. Mam problem, z bazą danych do FM'a 2010. Otóż wczoraj ściągnąłem Patch'a, wszystko ok, lecz chciałem przeprowadzić kilka drobnych zmian tj. Smuda w reprezenatcji i budżet mojego klubu.. Wszystko zrobiłem, zapisalem baze danych jako config1 i mam dwa pliki w moich dokumentach w editor data : config i config1. Włączam gre, wybieram ligi a zmian nie ma :/ Daje screen, proszę o pomoc w rozwiązaniu mojego problemu. Z góry dzięki.

EDIT: Dzięki Archero za pomoc. Problem rozwiązany. Temat do zamknięcia.

genek999 Partyzant

31.10.2009 16:20    #13480     Sufler - Porady do gry - FM2010 edytor bazy danych
Hey witam mozecie mi pomoc mam problem z baza danych wprowadzam tam zmiany a to sie nie zabisuje w bazie danych tylko w danych w edytorze jak to zrobic zeby zabisalo sie bazie danych zeby zaczac gre prosze o pomoc pozdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.