Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
08.11.2009 12:57    #13381     Sufler - Porady do gry - Szukam pomocy FACE PACK FMSite
lucasinho.blox.pl

qstosh Przodownik pracy

[quote=Lukasbvb09]Poszukuję jeszcze twarzy Lucasa Barriosa cut-out i logo Europa League oraz Champion League.[/quote]
Proszę. Wrzucam Ci tu loga UEFA (Liga Mistrzów, Liga Europejska i inne) oraz face Lucasa Barriosa.
Loga nie są mojego autorstwa. Face cut-out Barriosa nie posiadam w swoim zbiorze dlatego stworzyłem Ci jego face metodą nie-cut-out (180x180). Stworzyłem ci także do niego plik "config.xml" więc wystarczy że wgrasz folder w odpowiednie miejsce i w grze wyłączysz buforowanie skórek.

[quote=Sorgoo]Jest tu ktoś dysponujący innym skinem do fma 10 niż ten standardowy?? od tego to po 1h gry mnie oczy bolą :/[/quote]
Masz tu 3 skiny do FM2010:
1.El torero skin 2010 (stylizowany na fm2007)
2.skin skin 2010 ("dark skin" do fm2010)
3.Dominion Skin for FM2010

[quote=realista_9]qstosh

wszystko ladnie pieknie logo jest jak jest tabela w skladzie tez ale jak mam wiadomosci to juz go nie mam;/[/quote]

Zapewne dlatego że brakuje loga w rozmiarze "huge" a dokładniej "gra ich nie widzi" (a "small" i "normal" jest)
Spróbujemy temu jakoś zaradzić...
Usuń ten English Premier League LOGO PACK... który ostatnio tu wrzuciłem i pobierz ten:
English Premier League LOGO PACK for FM2010 (huge included in config.xml)
Loga pozostają w nim takie same. Jedyną zmianą było dokonanie poprawki w pliku config.xml a dokładnie umieściłem w nim adresy do 'huge logos' i teraz gra nie powinna mieć problemów z ich wczytaniem.
Więc usuń poprzedni pack logosów Premiership, wgraj ten nowy, wyłącz buforowanie skórek w grze i uruchom grę ponownie. Powinno zadziałać.
Ja tak mam i MI DZIAŁA BEZ PROBLEMU :)
PS. Mogłem wrzucić ci tu jedynie sam plik "config.xml" i wystarczyłoby abyś zastąpił tamten stary tym nowym lecz wolałem wrzucić naprawiony komplet żeby inni użytkownicy mogli tez pobrać już poprawiony pack.
Loga nie są mojego autorstwa.
Pozdr.

Grzelo Partyzant

08.11.2009 11:56    #13383     Sufler - Porady do gry - FM RTE
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

chmieluk Partyzant

Grupa: Użytkownik
[quote=tomek89]Nie chciałem zakładać nowego tematu ale mam poważny problem - czy komukolwiek z Was zdarza się w nowym fm10 crash dumbs podczas rozgrywania meczu - mianowicie w sytuacji gdy klikacie w profil piłkarza i wracacie do ekranu meczowego ( np. w przerwie )? Bo mnie się to już zdarzyło dwukrotnie :-( gra jest spaczowana.[/quote]
Ja maiałem juz 5 podobnych przypadków. Jeśli ktoś wie czy crash dump są błędem aplikacji samej w sobie czy może jakimś błędem sprzętowym lub systemowym(nie zaleznym od FM10) to proszę o informację. Dzieki temu będę miał wieksze pojęcie co dalej robić.

dominik22 Partyzant

07.11.2009 22:51    #13385     Sufler - Porady do gry - Tworzenie FacePacków
Witam!
Chcę zabrac się za tworzenie twarzy do Fm. Narazie posiadam tylko Fm 08 i do niego chcę robić te facepacki i mam problem a mianowicie jak robie plik config to z której bazy dancyh brać ID zawodnika. Jak wezme z np. Update 8.0.2 a user który pobierze facepacki i rozpocznie gra na jakimś uaktualnieniu np. update transfery ważne na 1 września 2009 czy będa u niego działały te facepacki ?
Pozdrawiam

patryk11 Przodownik pracy

07.11.2009 20:33    #13386     Sufler - Porady do gry - skóra
Moje dokumenty -> Sports Interactive -> Football Manager 2010 -> graphics* -> skins*

* stworzyć, jeżeli nie ma

A następnym razem tutaj pytaj o takie rzeczy.

Peledona Młody aktywista

07.11.2009 17:07    #13387     Sufler - Porady do gry - SZtab szkoleniowy
Tak, to jest to samo. Uwagi dotyczące rywala występują tylko przed meczem. Najlepiej każdego dnia(efemowego) sprawdzajcie czy sztab ma nowe wiadomości, propozycje i nie powinno być problemu z przypominaniem.

qstosh Przodownik pracy

07.11.2009 16:40    #13388     Sufler - Porady do gry - Nowe skórki
Do tego nie posłuży skin. Do czegoś takiego potrzebny jest mod.
Musi być koniecznie mod pod zdjęcia 95x95 ?
Bo jeśli nie, to TU masz moda który przystosowuje face o rozdzielczości 180x180 do fm2010 jeśli grasz go w rozdzielczości ekranu większej niż 1024x797 (nie musisz wtedy "przewijać ekranu";)

edit.
Proponuję by ktoś z gabinetu zamknął ten temat i zasugerował wrzucenie próśb o grafikę do odpowiedniego działu

igorpl22 Partyzant

07.11.2009 14:36    #13389     Sufler - Porady do gry - realizm gry
Ja mogę podać przykład od siebie . Wygrałem z Man Utd 3 : 1 grając Chelsea by później męczyć się z Wolves co mnie przybiło . A co do tabeli . W sumie też takie dziwne jest ;d . Skoro zapowiedziano 3 patche to może w drugim już ten problem będzie rozwiązany :)

hidalgo4 Młody aktywista

07.11.2009 13:36    #13390     Sufler - Porady do gry - Pytania o opinie i ekran taktyki
to tak za czerwona kartke od razu 2 tygodniwka, za 2 zolte (cz.k) 1 tydzien, zolta kartka mecze pod rzad ostrzezenie, czasem trzeba ostro brac za ryjek tez gram Barca tez mialem problem z tym, Puyol na 23 mecze 3 czerwone kartki szok - aLE KASA wklubie sie polepsza LOL, beda sie oburzac ze nie sprawiedliwe sa kary ale lepsze to niz brak dyscypliny, a poznej i tak przepraszaja ale musisz wygrywac ;p, KARY takie wyjscie

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.