Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

sk1n3r Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Panowie, w FM 2010 również mam problem z crash dumpem.
Po zainstalowaniu gry bez patcha odpalałem ja normalnie, grzebałem nawet w edytorze ( dorabiałem kluby )i było wszystko OK. Wczoraj zainstalowałem Patcha i ZONK.
W edytorze po zainstalowaniu patcha nic nie grzebałem, grę odinstalowałem i ponownie zainstalowałem w innym folderze. Bez patcha również wyskakuje mi crash dump.
Przeskanowałem dyski, usunąłem folder z błędem, zainstalowałem grę od nowa, i zawsze błąd wyskakuje mi po wczytaniu nowej rozgrywki, działa tylko poczta, kliknięcie na inna rzecz powoduje awarie...
Dodam iż posiadam oryginalną wersje FMa.
Co robić? Jakby ktoś mógł to proszę o kontakt mailowy, sk1n3r_(at)_wp.pl
Z góry bardzo dziękuje

przemkoo Ekspert

Grupa: Ekspert
16.11.2009 19:16    #13292     Sufler - Porady do gry - Crash dump
[quote=patryk11]To tak, jak napisał del3, poszukaj tutaj.[/quote]
Więcej ci nie powiemy niż tu jest napisane.

sk1n3r Partyzant

16.11.2009 19:14    #13293     Sufler - Porady do gry - Crash dump
Panowie, w FM 2010 również mam problem z crash dumpem.
Po zainstalowaniu gry bez patcha odpalałem ja normalnie, grzebałem nawet w edytorze ( dorabiałem kluby )i było wszystko OK. Wczoraj zainstalowałem Patcha i ZONK.
W edytorze po zainstalowaniu patcha nic nie grzebałem, grę odinstalowałem i ponownie zainstalowałem w innym folderze. Bez patcha również wyskakuje mi crash dump.
Dodam iż posiadam oryginalną wersje FMa.
Co robić? Jakby ktoś mógł to proszę o kontakt mailowy,
Z góry bardzo dziękuje

leschqo Wiceminister Kultury

Grupa: Moderator
Nie. 1680x1050. W FM 2009 działało wszystko bez problemu.
Chcesz dodać manifest lub karierę, a brakuję Twojego klubu, bądź herbu. Zgłoś się do mnie!

leschqo Wiceminister Kultury

Grupa: Moderator
Mam problem odnośnie teł w najnowszej odsłonie FM-a. Tła umieszczam w folderze My documents/Sports Interactive/Football Manager 2010/graphics/backgrounds/ Mam zrobiony poprawnie plik config przy użyciu FM Graphics Configuratora. W grze w ustawieniach odznaczone buforowanie skórki i zaznaczone odświeżanie skórki oraz pokazywanie teł. Próbowałem obrazów w rożnym formacie JPG, PNG i nic. Żadne tło mi się nie wyświetla. Czemu tak sie dzieje?
Chcesz dodać manifest lub karierę, a brakuję Twojego klubu, bądź herbu. Zgłoś się do mnie!

hQ Partyzant

16.11.2009 17:30    #13296     Sufler - Porady do gry - Gra przez Internet niemożliwa.
[quote=qstosh]Przeczytaj
A tak przy okazji to takie pytanie powinieneś zadać tu[/quote]

Ok, ale nie wiesz czym jest spowodowany brak możliwości instalacji hamachi?
Polska Gola

qstosh Przodownik pracy

16.11.2009 17:17    #13297     Sufler - Porady do gry - Gra przez Internet niemożliwa.
Przeczytaj
A tak przy okazji to takie pytanie powinieneś zadać tu

majorzabrze Partyzant

16.11.2009 13:29    #13298     Sufler - Porady do gry - FM 09 czy FM 10 ?
Tzn około .....?
A póki co jeśli to nie poprawione jest to co można grać ?czy ten problem jest zbyt uciążliwy ?

Gilbert Młody aktywista

Witam serdecznie

To raczej nie problem (póki co :) ) ale sugestia :)

Ponieważ w FM 2010 można dodawać ligi do rozgrywek proponowałbym jakąś zmianę dotyczącą wpisów do Manifestów w kategorii Manager.
Przykładowo jeśli ktoś będzie grać na Uptade ligi polskiej przykładowo w 3 lidze nie będzie miał takiego wyboru w Manifestach, gdzie są tylko Ekstraklasa oraz 1 i 2 liga.

Pozdrawiam
…(…)…

Rafix9c Partyzant

15.11.2009 21:27    #13300     Sufler - Porady do gry - Finanse
Witam prowadze Leeds gram już nimi 4 sezony i awansowałem do ligi europejskiej przez p.Angli ale mniejsza z tym moja posada jestb.pewna i tu jest problem w statusie pisze mi że finanse są niepewne i jest to chyba wina zarządu bo rozbudowali stadion w tym sezonie i mam takie pytanie czy jesli finanse są niepewne coś grozi klubowi np odjecie punktów??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.