Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

stool Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
masz za słabą karte graficzną
też miałem ten problem

haszysz Partyzant

zawsze na koniec sezonu mam komunikat ze z kartoteki dany pilkarz ktorym sie interesowalem zostal usuniety, jakas moja sekretarka niby to robi, ja nie moge znalezc tej listy pilkarzy ktorym sie przygladalem,

w poprzednich wersjach managera bylo to bezproblemowe, a tutaj dupa, tam jest jakas opcja zapisz liste zyczen, ale nie bede kazdego pilkarza do niej dorzucal, kazdy podkreslony na czerwono powinien byc automatycznie w jednym miejscu... pomozcie

Krystian168 Partyzant

Problem sam się chyba rozwiązał ale dzięki za pomoc... :)

Krystian168 Partyzant

Zaznaczam że szukałem podobnego tematu....

Mój problem polega na tym że Diomande ma od pewnego czasu w profilu że" czuje się przytłoczony oczekiwaniami wobec jego osoby"... zauważyłem że gdy to pojawiło się to zaczął słabiej grać... można jakoś temu zaradzić ?

p0rnstar Partyzant

Luc zapisz sie do klubu milosnikow niekumatych. Skoro wszystkie inne srodki zawiodly a nie probowal jeszcze formatu to co mu szkodzi ? Moze akurat to pomoze . Chyba ze nie wie jak to sie robi to ma drugi problem .

p0rnstar Partyzant

to masz za dobry zasilacz XD .w ogole to po co zmieniales skoro wczensiej nic sie nie dzialo ? Twoj problem sie rozwiaze jak zrobisz format , dla mnie to 30 min i po sprawie ale jak chcesz plakac nad tym dalej to twoj problem . gl .

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

18.11.2009 22:12    #13277     Sufler - Porady do gry - Kitspack i Facepack FM 09/10
do takich rzeczy jest ten temat...
http://www.cmrev(...)cje.html
(L)

Draven Partyzant

18.11.2009 15:39    #13278     Sufler - Porady do gry - Wykluczające się porady
Witam! Właśnie rozgrywam swój pierwszy sezon w FM 2010 i mam mały problem...Otóż często dostaję sprzeczne porady dt. taktyki - np. scout twierdzi, że należy zagrać z cofniętą linią obrony, a sztab szkoleniowy radzi wręcz przeciwnie - aby zagrać z wysoko ustawioną obroną:) Czym należy się kierować w takiej sytuacji, czy np należy patrzeć na jakieś atrybuty scouta i sztabu, czy zdanie jednej ze stron jest ważniejsze?

terrym Partyzant

18.11.2009 15:25    #13279     Sufler - Porady do gry - Bład w reprezentacjach
Mam problem z reprezentacjami... gram Chelsea zdobywam potrójną korone w pierwszym sezonie... Nastepnie podczas okienka do pracy chce zatrudnic mnie Brazylia daje zaakceptuj oferte i nic :| za kolejne 5 dni FMowych wyskakuje mi ta sama oferta i tak w kółku... jeśli ktos wie czy da sie to naprawic prosze o odpowiedz

Peledona Młody aktywista

Miałem podobny problem. Wyłączyłem tryb 3D i wszystko działa.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution