[quote=Archero]O toż dużo ludzi mi zaczęło pisać na gg z tym samym problemem są 2 wyjścia czemu wam się tak dzieje :
1. Podczas wciśnięcia nowej gry musicie zaznaczyć mały kwadracik że chcecie wprowadzić do gry swoje edycje
2. Jednak najczęstrzym problem to taki jak ja popełniłem dane z edytora ludzie zapisujecie pod plikiem config który nie jest podstawony jako domyśli plik tylko służy do pobsługi danych edytora jak naprawic??? prosto najlepiej usunac caly folder editor data w dokunetach i reinstalnac fm10 lub poprosic kogos zeby wysłał nam ten plik i podmienic
Oto link do pliku config !
http://www.sends(...)911ac837
Spokej - prawdopodobnie źle wrzuciłeś jakieś pliki typu ddtgenerator albo inne umilacze gry lub też źle zapisałeś coś w edytorze
genek999- wchodzisz w edytor ladujesz baze danych robisz zmiany dajesz zapisz jako wpisujesz jakas nazwe !!!nie za plik Config !!!! nastepie wchodzisz do gry i w okienku ktore wyskoczy podczas nwoej gry zaznaczasz maly kwadrat ze chcesz wybrac plik wciskasz z listy i to wszystko [/quote]
Jaki kwadracik ja takiego nigdzie nie widze jak ktos by mogl dac skrina byl bym zadowolony ...
Najnowsze posty