Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Szemek Ekspert

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Nie rozumiem pytania. Nigdy nie było problemu ze skompletowaniem sztabu w solidnych klubach. Nie licz, że uda Ci się sprowadzić dobrych trenerów na peryferia futbolu (czyt. do polskiej ligi). Ale PSG? To chyba żart.
"To tylko Internet k*rwa."

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

nic nie bede kombinował czekam na łatke.... i Ci co maja taki sam problem niestety tez musza poczekac:(
(L)

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

Najprawdopodobniej. Z tego co wiem to jest poważny problem i głównie nad tym się skupiają przy następnej łatce.
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=Morszczuk]Problemy z RAM-em to tylko i wyłącznie wina gry.

2 dni temu wrócił do mnie pecet po tym jak podczas meczu 3D komputer się wyłączył. Niby wszystko git ale jak włączam (wszystko niby pracowało bo otworzyłem go) to nie kontaktowało USB, Karta Graficzna ani System operacyjny. Oddałem do serwisu okazało się, że poszła pamięć. i 220 zł na nową w plecy.[/quote]

czyli uwazasz ze to wina gry? moj przypadek jest troche inny bo mi sie zacina a tobie sie wylaczyl PC....// Łatka zlikwiduje moj i Twój problem?? jak myslicie?
(L)

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

Problemy z RAM-em to tylko i wyłącznie wina gry.

2 dni temu wrócił do mnie pecet po tym jak podczas meczu 3D komputer się wyłączył. Niby wszystko git ale jak włączam (wszystko niby pracowało bo otworzyłem go) to nie kontaktowało USB, Karta Graficzna ani System operacyjny. Oddałem do serwisu okazało się, że poszła pamięć. i 220 zł na nową w plecy.
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
29.11.2009 10:30    #13206     Sufler - Porady do gry - Ronaldo w Man City, szok !!!
Owszem, zdarzało się mieć w ManCity i Ronaldo, i Messiego, i Kakę.
Nie widzę tutaj problemu, zamykam.
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

przemkoo Ekspert

Grupa: Ekspert
29.11.2009 10:25    #13207     Sufler - Porady do gry - Ronaldo w Man City, szok !!!
Gdzie tu problem do rozwiązania? Jeśli chodzi o mnie to nie i lepiej zmień nazwę tematu, bo będzie pomarańcz.
EDIT: Teraz nieaktualne ;)

haszysz Partyzant

to beda odpowiadac ze jeszcze sie nie zwrocily poprzednie transfery, w sumie to dziwne , bo jak takiego iwanskiego sprzedalem za 5 mln nie bylo problemu, tu dostalem za lige mistrzow i te pieniadze sa praktycznie nie do ruszenia, a moze to przez komin placowy, wysokie pensje i duza liczba graczy ?

co to jest ten FMRTE. ?

haszysz Partyzant

zatrudnienie bezrobotnego fachowca jest praktycznie niemozliwe, nawet scouta na asystenta, a pieniadze nie graja roli , nic to nie daje,

owszem jak sie umiesci ogloszenie o zglaszaja sie jakies pazie, ale zagranicznego fachowca do polskiej ligi za nic swiecie sie nie udaje,poza tym jest dosc ograniczony zasob, co da sie z tym zrobic ?

mgrradar Partyzant

28.11.2009 11:32    #13210     Sufler - Porady do gry - Baza Danych Fm2010
[quote=Archero]O toż dużo ludzi mi zaczęło pisać na gg z tym samym problemem są 2 wyjścia czemu wam się tak dzieje :
1. Podczas wciśnięcia nowej gry musicie zaznaczyć mały kwadracik że chcecie wprowadzić do gry swoje edycje

2. Jednak najczęstrzym problem to taki jak ja popełniłem dane z edytora ludzie zapisujecie pod plikiem config który nie jest podstawony jako domyśli plik tylko służy do pobsługi danych edytora jak naprawic??? prosto najlepiej usunac caly folder editor data w dokunetach i reinstalnac fm10 lub poprosic kogos zeby wysłał nam ten plik i podmienic :)

Oto link do pliku config !
http://www.sends(...)911ac837

Spokej - prawdopodobnie źle wrzuciłeś jakieś pliki typu ddtgenerator albo inne umilacze gry lub też źle zapisałeś coś w edytorze

genek999- wchodzisz w edytor ladujesz baze danych robisz zmiany dajesz zapisz jako wpisujesz jakas nazwe !!!nie za plik Config !!!! nastepie wchodzisz do gry i w okienku ktore wyskoczy podczas nwoej gry zaznaczasz maly kwadrat ze chcesz wybrac plik wciskasz z listy i to wszystko [/quote]

Jaki kwadracik ja takiego nigdzie nie widze jak ktos by mogl dac skrina byl bym zadowolony ...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution