Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Fajfer11 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Yo,mam baze danych od kleya w której jest III i kawalek IV ligi .Gdy miałem patcha 10.1.0 to robiłem własne zmiany i wszystko hulało.Teraz mam 10.2.0 i próbuje edytować ekstraklase(na tej bazie z III liga).Wyskakuje mi że w III lidze dolnoslasko-lubuskiej liczba drużyn czyli 7 się nie zgadza z liczbą drużyn zgłoszonych (16) więc w zasadach krajowych w PP to zmieniam ale potem pisze że w III lidze w grupie małopolskiej jest 6 teamów a zgłoszonych jest 16 i tak w kółko.W ten sposób zmieniłem całą III lige. Przy najmniejszej edycie bazy kleya mi wyskakuje błąd.Dodam również, iż zdarza się to na 10.2.0 na 10.1.0 sie tak nie działo.Ale kiedy edytuje zwykłą (10.0.0) to mi normalnie działa.

W czym problem?!

EDIT:Dodam że w komentach do 10.2.0 widziałem post że ten patch zmniejsza ceny piłkarzy na realistyczniejsze.W związku z tymczy jeśli bd grał na edytowanej przezemnie zwykłej bazie danych to ceny znów będą wygórowane?

matti91 Partyzant

21.12.2009 18:17    #13092     Sufler - Porady do gry - Reprezentacje u-21
[quote=McMoney]okey, dzięki ;)
ale z racji że już patch wyszedł, to ktoś może wie, czy wciąż problem jest ten sam?[/quote]

Nie ma już tego problemu, ale pojawił się nowy: nie można już składać swoich CV do młodzieżówek :|

EDIT: Da się składać CV :). Coś mi się w oczach pozmieniało :D.

przemolec Partyzant

21.12.2009 18:09    #13093     Sufler - Porady do gry - Problem z transferem
Zacząłem kariere drużyną York z z Angielskiej conference.Mój najlepszy zawodnik został sprzedany do hibernian przez poprzedniego managera.Odejdzie ode mnie w zime dlatego mam 2 pytania
1.Czy da się ten transfer jeszcze jakoś zatrzymać?
2.I jeśli nie to czy znacie zawodnika za maks 10 tys zł który do mnie przejdzie i go zastąpi koniecznie potrzebny zawodnik o podobnym stylu gry zawodnik o którym mówię jest w załączniku.

krolik12345 Partyzant

no właśnie ...

mi najczęściej zacina się gdy chcę kliknąć na kogoś profil. Często dzieje się to w podpowiedziach asystentów, którzy polecają mi jakiegoś gracza ... kompa mam przeciętnego, ale FM 10 wejdzie. Więc to jest problem jakiegoś błędu gry, czy po prostu ja mam coś skopane??

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
21.12.2009 16:03    #13095     Sufler - Porady do gry - Loga zamiast flag reprezentacji
Wrzuciłem już odpowiedź na suflera. Zapraszam
Temat do zamknięcia.

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
[quote=parachutes]mam problem, w FM 2010 zamiast flag reprezentacji pokazują mi się loga w kolorach reprezentacji (np dla Polski jest to "herb" z białym wnętrzem i czerwonymi obwódkami). Czy potrzebuję wgrać jakiś reprezentacyjny logopack? Jeśli tak, poprosiłbym najlepiej na rapidshare (konto premium). Jeśli nie, proszę o instrukcje. Zależy mi na tym, by widoczne były flagi krajów, nie np. loga federacji. Z góry dziękuję. [/quote]
Jeśli jakikolwiek użytkownik chce ZAMIAST flag krajów posiadać w grze loga związków piłkarskich tychże krajów (np zamiast polskiej flagi - Logo PZPN) to niech wgra sobie TO
(domyślnie do katalogu: */ghaphics/pictures/logos)

Natomiast jeśli (tak jak pisze parachutes) macie loga związków a ich nie chcecie i wolelibyście mieć w grze flagi państw to wgrajcie sobie to (katalog domyślny taki sam jak powyżej)

Obydwa zestawy pochodzą z tzw. "Football Manager 2009 Complete Logo Pack"
By uniknąć wyświetlania "nieodpowiednich" logosów wgrajcie sobie tylko jeden z powyższych dodatków (ten który wolicie) ponieważ wgranie obydwu może sprawić że np gra będzie wyświetlać loga mimo że będziecie chcieli np flagi (lub na odwrót)

Jeśli natomiast ktoś z was MA ów "FM09 Complete Logo Pack" i też nie wyświetlają się wam te loga/flagi które chcecie to skasujcie jeden z folderów.

odpowiednio(*):
...graphics/pictures/logos/Continents & Nations/Nations*
albo
...graphics/pictures/logos/flags*

Oczywiście powyższa porada będzie skuteczna JEŚLI posiadacie ów Logo Pack. Jeśli nie, to wgrajcie sobie do folderu: ...graphics/pictures/logos/ jeden z powyższych dodatków które wam tu wrzucam.

Cocxa Partyzant

21.12.2009 15:46    #13097     Sufler - Porady do gry - Problem z bazą danych
Witam!! Otóż mam pewien problem. Jeszcze na łatce 10.1.1 zrobiłem własną bazę danych. Po zainstalowaniu nowego patcha tzn. 10.2.0 mimo iż nie zaznaczam opcji, że chce mieć aktywny mój plik z danymi, wyskakują mi na łatce zmiany. Jak temu zaradzić?

parachutes Młody aktywista

mam problem, w FM 2010 zamiast flag reprezentacji pokazują mi się loga w kolorach reprezentacji (np dla Polski jest to "herb" z białym wnętrzem i czerwonymi obwódkami). Czy potrzebuję wgrać jakiś reprezentacyjny logopack? Jeśli tak, poprosiłbym najlepiej na rapidshare (konto premium). Jeśli nie, proszę o instrukcje. Zależy mi na tym, by widoczne były flagi krajów, nie np. loga federacji. Z góry dziękuję.
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

Jak gram Motorem Lublin i wymieniam skład na mecze ze słabszym przeciwnikiem to też przydarzają mi się często porażki i remisy. W pewnym momencie łatwo stracić priorytety, kupuje się nowych piłkarzy (bo są lepsi od starych), często rotuje się składem (żeby nikt nie miał problemów z brakiem gry) i atmosfera jest dobra, zawodnicy się rozwijają, ale to wszystko kosztem wyników się dzieje. Też się na tym łapię :)

21.12.2009 12:46    #13100     Sufler - Porady do gry - Loga zamiast flag reprezentacji
Witam, w FM 2010 zamiast miniaturek flag pokazują mi się loga. Np. Polska zamiast biało-czerwonej flagi ma białe logo z czerwoną obwódką. Czy wynika to ze standardowych ustawień FM 2010 i wszyscy tak mają czy ja coś namieszałem wgrywając logopacki? Jak rozwiązać problem? Gdzie mogę znaleźć możliwie największy flag(logo?) pack i gdzie go wgrać? Z góry dziękuję za pomoc!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution