Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.12.2009 16:35    #13071     Sufler - Porady do gry - Wypłata osłonowa?
Poza tym, gdzie WBA, a gdzie Leeds?
WBA - beniaminek Premiership w sezonie 2010/2011
Leeds - beniaminek Coca-Cola Championship
Poza tym, moją filią był FC Liverpool, a od jakiegoś marca jest Arsenal Londyn, do wyboru miałem także Aston Ville i Tottenham. Kolejna kwestia - patronaci płacili mi po jakieś 130 tysięcy euro, więc daleko tu do 500 tysięcy euro. btw. WBA to mimo wszystko zespół zbyt słaby na patrona, z tego co wiem, na starcie gry sam go może szukać.
Co do moich rzekomych kontaktów z WBA - gdyby byli moją filią, patronem albo nasza maskotką tematu by nie było. Moje pytanie wynikało z faktu, że WBA nie był jedynym zespołem który awansował do Premiership, a to jednak oni bulili tą kasę (WBA było co prawda 1. w lidze). Na koniec - gdyby jednak WBA było moją filią lub patronem, wówczas wszystko byłoby ok, poza jednym, "kluby z 2. i 3. klasy rozgrywkowej otrzymały te zapomogi. btw. Mój zespół po awansie nie miał najmniejszych problemów finansowych, o czym może świadczyć budżet transferowy i dokonane transfery, screeny w moich komentarzach.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

krolik12345 Partyzant

23.12.2009 10:54    #13072     Sufler - Porady do gry - Wypłata osłonowa?
nic nadzwyczajnego
w rzeczywistości w premier league beniaminkowie otrzymują od federacji ok 50 mln funtów, aby mieć jakiekolwiek szanse utrzymania się (bo niemal wsyzstkie kluby w tamtejszej ekstraklasie są w stanie szastac kasą), dziwi i niepokoi mnie fakt, że w grze jest to raptem kilkaset tysięcy (prowadzę mające problemy finansowe Middlesbrough)

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
22.12.2009 23:15    #13073     Sufler - Porady do gry - fake Vetra
Masz już ostrzeżenie za zaśmiecanie Suflera. Jeszcze raz złamiesz zasady, to na jakiś czas będziemy musieli się pożegnać.
http://www.cmrev(...)l?page=6
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

22.12.2009 23:08    #13074     Sufler - Porady do gry - fake Vetra
Fake musisz mieć w folderze o lokalizacji:
Mój Komputer/[nazwa dysku]/Program Files/Steam/SteamApps/common/football manager 2010/data/updates/update-1020/db/1020/lnc/all

Jeżeli nie instalowałeś FM-a przez Steam, to fake powinien być w:
Mój Komputer/[nazwa dysku]/Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2010/data/updates/update-1020/db/1020/lnc/all

Jeżeli tam nie ma fake'a, to już wiesz, dlaczego nie działa. Musisz więc wkleić do jednej z podanych przeze mnie ścieżek. Mam nadzieję, że pomogłem :)

E: Uprzedzony. Problemy z edytą.
Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

22.12.2009 23:04    #13075     Sufler - Porady do gry - fake Vetra
a wrzuciłeś go do odpowiedniego folderu?? nie z bazą danych 10.0 tylko do bazy 10.2.

E1: @kurupt - powiedzmy, że ja zasugerowałem gdzie leży problem, a Ty podałeś rozwiązanie:)
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

Ryba Partyzant

No tyle, że mi ten problem wystąpił bodajże 3 razy, więc w pełni ciesze się grą :)

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=Ryba]Ja też mam takie "zawiechy" co kolega realista... i napewno nie jest to problem z kompem, dysponuje taką mocą piekielną: Phenom 9550, 2 GB RAM.
Gram na 2D. Zawsze się zacina jak prowadzę. Pozdrawiam i czekam na rozwiązaniem problemu.[/quote]

no wkońcu jedna osoba wie co to znaczy;| świeta i nie można pograc w fma;/
ja też bardzo chcialbym sie dowiedzieć czego jest to wkoncu przyczyną...;/ POZDRO!
(L)

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=Ryba]Ja też mam takie "zawiechy" co kolega realista... i napewno nie jest to problem z kompem, dysponuje taką mocą piekielną: Phenom 9550, 2 GB RAM.
Gram na 2D. Zawsze się zacina jak prowadzę. Pozdrawiam i czekam na rozwiązaniem problemu.[/quote]

no wkońcu jedna osoba wie co to znaczy;| świeta i nie można pograc w fma;/
ja też bardzo chcialbym sie dowiedzieć czego jest to wkoncu przyczyną...;/ POZDRO!
(L)

tomek89 Partyzant

22.12.2009 21:08    #13079     Sufler - Porady do gry - Przed zakupem FM 10
ad1
Instalować mozna na dwa sposoby albo przez steam ( online ) albo 'normalnie' offline, co uczyniłem osobiscie - instalacja jak kazdy normalny program tylko, że później do uruchomienia jest potrzebna płytka w napędzie ( jak dla mnie ok bo przynajmniej jej nie zgubie jak fm2006 :D )

ad2
Jesli chodzi o tą liczbe legalnych instalacji to chyba wszystko bez zmian ale jako że instalator nie wymaga żadnych kluczy więc problemów z zainstalowaniem fm2010 dodatkowo na lapciaku nie ma żadnych.

ad3
Wedlug mojej skromnej osoby fm2010 jest jedną z najrzetelniejszych wersji. Nawet na 'podstawce' nie ma chyba jakis uniemozliwiających rozgrywkę bugów. Osobiscie ciachałem na wersji 10.1.1, rozegralem 5 sezonów i było fajnie. Co do nowej łatki to jak widać na forum zdania są podzielone - ponoć poprawia wiele błędów ale mnie się nie podoba bo coś za dużo mi zaczęło wpadać wyników 0:0 i goli pomocników. Tak więc decyzja należy do Ciebie, jak już wspomniałem nie ma tutaj jakiś większych problemów.
pozdro

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

22.12.2009 20:59    #13080     Sufler - Porady do gry - Przed zakupem FM 10
Chciał bym aby ktoś odp mi na kilka pt. przed zakupem najnowszej obecnie wersji Fm-a

- jak przebiega proces instalowania gry ? tzn. czy są obecnie takie problemy jak z wersją 09 ?
- zastanawiam się nad zakupem używanej wersji - na ilu obecnie komputerach jedna wersja może być zainstalowana (aktywna) ? (pamiętam że było jakieś podobne ograniczenie w poprzedniej edycji)
- i wreszcie czy obecny stan załatania pozwala cieszyć się bezproblemową grą ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.