Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

klajwert Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam. Mam 3 problemy i prosiłbym o pomoc.

1. Jestem w kropce. Średnio co 2 mecz sędzia dyktuje przeciwko mnie rzut karny. Nie wiem jak można temu zaradzić bez narażania gry obronnej więc chciałbym wysłuchać jakiś pomysłów. Dodam tylko, że w 90% przypadków te karne decydują o wyniku meczu.

2. Prawie wszystkie bramki, które tracę są po stałych fragmentach gry. Prócz meczów z Barceloną, Valencią i innymi potentatami nie pamiętam drużyny, która strzeliłaby mi gola inaczej. Znów fajnie by było wysłuchać paru pomysłów.

3. Największy problem. Napastnicy są strasznie nieskuteczni, mimo że w ataku u mnie biega Soldado i Cardozo więc maszynki do strzelania goli. Mam średnio po 4-5 sytuacji stuprocentowych w meczu z czego jak wpadnie 1 to jest już bardzo dobrze. Jeżeli wpadną 2-3 to jestem w siódmym niebie :)

zamieszczam też kilka screenów potwierdzających moje słowa.

http://i48.tinypic.com/5zgrh1.jpg

http://i50.tinypic.com/ndorc4.jpg

http://i50.tinypic.com/vdiycp.jpg

http://i50.tinypic.com/j8iafb.jpg

zamieniam się w słuch :)

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=Kelrik]Realisto miałem podobny problem co ty. Gra w przeciągu 1,5 dnia zawiesiła mi się aż 2 razy co ostatnio miało miejsce przy Championship Manager 3 czyli w chuj czasu temu. Odinstalowałem grę i zainstalowałem na nią patcha 10.2.0 ściągniętego prosto ze strony SI. Przez 2 dni nie miałem ani jednej zawieszki ale nie mam pewności czy problem został wyeliminowany...

PS. Tryb 3D wygląda teraz o wiele lepiej, jest szybki i dynamiczny, mecz naprawdę się przyjemnie ogląda. Jak tylko uporasz się z problemem radzę ci porzucić tryb 2D.[/quote]

spóboje zrobić jak Ty odinstaluje i odrazu 10.2.0 sciagne patcha z tad chyba?
http://www.sigam(...)ndex.php i zobaczymy
(L)

Kelrik Partyzant

Realisto miałem podobny problem co ty. Gra w przeciągu 1,5 dnia zawiesiła mi się aż 2 razy co ostatnio miało miejsce przy Championship Manager 3 czyli w chuj czasu temu. Odinstalowałem grę i zainstalowałem na nią patcha 10.2.0 ściągniętego prosto ze strony SI. Przez 2 dni nie miałem ani jednej zawieszki ale nie mam pewności czy problem został wyeliminowany...

PS. Tryb 3D wygląda teraz o wiele lepiej, jest szybki i dynamiczny, mecz naprawdę się przyjemnie ogląda. Jak tylko uporasz się z problemem radzę ci porzucić tryb 2D.

klajwert Partyzant

25.12.2009 14:17    #13054     Sufler - Porady do gry - Gra w oknie na Viscie
ja mam inny problem z grą w oknie. komputer i fm strasznie przycina podczas gdy gra jest w oknie, zaś gdy rozciągnę maksymalnie to wszystko już działa normalnie. poza tym każda wiadomość systemowa (na przykład aktualizacja bazy wirusów, po najechaniu na np. gadu gadu w trayu i wyświetleniu się nazwy programy) też strasznie zwalnia działanie. co może być problemem?

ps - na pewno nie pc, 4x 2.4 GHz i 4 GB ramu raczej powinny załatwiać sprawę :)

Danielski Partyzant

25.12.2009 13:59    #13055     Sufler - Porady do gry - Strzały z dystansu [FM 10]
Podpisuje się pod problemem.
Gram EA Guingamp - awansowałem do Lique 1. I już wcześniej to zauważałem. A teraz to się tylko nasiliło... Gram w FMa od 05 i nigdy tak tego nie widziałem... Grałem właśnie z Lille - mieli łącznie 14 strzałów z dystansu - strzelili tak 5 bramek ;/ To raczej nie jest normalne... I nie strzelają to wybitni piłkarze z wybitnymi statami strzałów z dystansu... Podejrzewam, że w sezonie z połowę bramek w taki właśnie sposób tracę ;/ Co temu zaradzić?

Margo Młody aktywista

25.12.2009 13:50    #13056     Sufler - Porady do gry - Gra w oknie na Viscie
Prawdopodobnie masz za mały monitor, aby grać w oknie ( za mała rozdzielczość). Miałem taką sytuację na starym monitorze, ale po kupnie nowego problem zniknął.

LOLECZeX Młody aktywista

25.12.2009 13:47    #13057     Sufler - Porady do gry - Gra w oknie na Viscie
To już nie wiem, bo tamto to nie był skrót, bo była aplikacja.exe, no ale teraz się zgadza, to ja już nie wiem dlaczego nie możesz, może ktoś inny miał taki problem i coś pomoże.

romuś Partyzant

24.12.2009 23:22    #13058     Sufler - Porady do gry - Memory leak
mam problem;/ sciagnolem latke 10. 2 i wyskakuje mi blad z ta pamiecia na 10.1 wyskakiwal znow crash dump
co moge zrobic??reinstal fm nie pomogl;./ poprosz eo syzbkbka pomoc
wesolych swiat!

84czarny Partyzant

24.12.2009 20:43    #13059     Sufler - Porady do gry - Save Problem ? POMOCY !!!!
Witam mam taki problem zawsze sobie robilem formata i instalowalem gre a savy nie usuwalem mialem na innej partycji I Sobie wgrywalem i było ok a teraz jak chce wgrac sejfa to mi wyskakje ze gra nie zostala zapisana a mam 3 sejfy .Jest jakas szansa zeby te sejfy odzyskac szkoda bo gralem juz 7 sezonówww moim JUVE

del3 Młody aktywista

[quote=tek78]Mam problem natury technicznej... z góry dzięki za podpowiedzi... po zainstalowaniu Vetr's Revolution Fake Patch v.4.0, na patchu 10.1.1 nie wyświetlają mi się tabele żadnej ligi, niby wszystko jest w porządku gra się nie przycina tyle tylko że żadnej tabeli się nie da śledzić...
[/quote]
Wydaje mi się że nie ten temat.
Pozdrawiam.
Go, Go, Go The Gunners !

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution