Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

P4blo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.12.2009 17:10    #13041     Sufler - Porady do gry - Ile lig i jaka baza
Witam panowie!
Mam problem z wybraniem optymalnej liczby lig w nowym FMie. Wydaje mi się że te gwiazdki szybkości "trochę" oszukują.
AMD Phenom II X2 (2 x 3.1 GHZ) i 4 GB RAM (ale mam XP więc wykorzystywane są 3GB).

danielos_87 Partyzant

[quote=del3]No i po co odkopywać temat ?
Jeszcze jak by twoja odpowiedź rozwiązała problem usera to by było spoko.[/quote]
A to lepiej zakładać nowy mądralo?? Z resztą też widzę myślisz - user miał ten problem 3 lata temu, więc naprawdę inteligentna byłaby teraz sugestia na Jego post OMG stary :P Z resztą spójrz na pierwsze zdanie scoolika18, jest to pytanie jakbyś nie widział, więc nie wiem co Ty masz do mojej odpowiedzi...Że niby nie na temat?! LOL.

del3 Młody aktywista

No i po co odkopywać temat ?
Jeszcze jak by twoja odpowiedź rozwiązała problem usera to by było spoko.
Go, Go, Go The Gunners !

Marian B Partyzant

26.12.2009 13:50    #13044     Sufler - Porady do gry - Valencia Mestalla-problem z rej.
Prowadzę Valencię. Chciałem przenieść do klubu filialnego w okienku transferowym 20letniego piłkarza i mi wyskakuje komunikat że nie można przenieść ponieważ w składzie Valencia Mestalla musi być przynajmniej 6 zawodników U-23. O co chodzi? Przecież nie jest za stary a zawodników U-23 jest 13 (chociaż na dole przy przepisach rejestracji widzę że tylko 2pokazuje) Dziwne

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=p0rnstar]FM2010 wymagania sprzętowe: Pentium 4 1.4 GHz, karta grafiki 128 MB (GeForce FX 5900 Ultra lub lepsza), 512 MB RAM, 2 GB HDD, Windows XP/Vista/7

Twoja karta to chyba FX 5200 czy sie myle ?? Jak nie to odpowiedz juz znasz.[/quote]

no i co z tego? czytaj:
Football MANAGER 2009 Wymagania: * System operacyjny - Windows Vista lub XP
* Procesor - 2.0GHz dla Visty lub 1.4GHz dla XP
* Pamięć RAM - 1GB dla Visty lub 512MB dla XP
* Karta graficzna - 128MB Nvidia FX 5900 Ultra, ATI Radeon 9800, Intel 82915G/82910GL lub wyższe.

... i jakoś nie mialem takich problemów wiec daj sobie spokoj z ta karta...
(L)

hidalgo4 Młody aktywista

Do senna otoz gralem w LM i wszedlem w ekran taktyki dokonuje zmiany i dostaje informacje ze inny jest kontuzjowany - problem gra nie pozwala mi zmienic kontuzjowanego pomimo NIE wykorzystania 3 zmian. Jedna zmiana mi zostala a i tak nie moglem nic zrobic... mial ktos cos podobnego?

Ryba Partyzant

25.12.2009 23:40    #13047     Sufler - Porady do gry - Strzały z dystansu [FM 10]
Problem był już poruszany Panowie... proponuje nakrzyczeć czasami na bramkarza, jak wpuszcza bramkę a nawet dwie w 5 kolejnych meczach. No i najważniejsze, linia obrony do przodu jak nasz bramkarz nie daje rady bronić z dystansu.

Jark4 Żołnierz frontu ideologicznego

Mam podobny problem. W meczach towarzyskich bez udziału publicznosci mecz działał, na najwyższych detalach, a przy meczach ligowych następuje restart PC. O słabym sprzęcie nie ma mowy, bo mój komp ma niecały roczek, i wszystko inne śmiga. Od czego to może zależeć?

klajwert Partyzant

dzięki za wyczerpującą odpowiedź. odpale save i zastosuje Twoje pomysły.

problem poniekąd się rozwiązał sam gdyż chwile temu dostałem ofertę z Arsenalu, a takich się nie odrzuca :P no ale z czystej ciekawości sprawdzę, będę miał nauczkę na przyszłość :)

Marcin22 Żołnierz frontu ideologicznego

Mam ten sam problem co klajwert. Gram AC Fiorentiną, taktyka 4-4-2 (Diamond) i np. mecz z A.S. Romą prowadzę 1:0 u siebie, dwa rożne, dwa gole i gdyby nie Montolivo i Gilardino to bym przegrał. Oczywiście takich meczów było więcej. Z ciekawości stworzyłem nową grę drużyną Girondins Bordeaux i ta sama sytuacja. Jakby tego było mało po zainstalowaniu łatki 10.2.0 nasiliła się ilość kontuzji. Bo jak można nazwać sytuację, kiedy od września do listopada miałem raptem 3 kontuzje takie na tydzień, a w grudniu 7 po kilka tygodni/miesiąc :|. Ale na nowej grze Żyrondystami, kiedy nie wybrałem łatki 10.2.0 problem z urazami zniknął. Kombinowałem trochę przy ustawieniach podczas corneró rywali. Proponuję Ci np. cofnąć do krycia wysokiego rosłego napadziora, a do przodu pchnąć np. DPŚ.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution