Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
ciekawie...:] w sumie to moze byc mozliwe bo jak mialem kiedys problem z Blue Screenem to zainstalowalem SP 3 i wlasnie zaczely sie problemy;/ zaraz instaluje SP 2 i napisze czy to poprawiło...
(L)

p0rnstar Partyzant

28.12.2009 03:21    #13022     Sufler - Porady do gry - Język
Nielegalne ? Ja mam hiszpanskiego FMa i uzywam klucza do polskiego ktorego sciagnalem z neta pfff.Nie widze problemu w podmianie plikow jezykowych.

Galileusz Partyzant

27.12.2009 20:04    #13023     Sufler - Porady do gry - Terminarz ME
Ale seniorska Ekstraklasa ma przerwę zimową, a Młoda jej nie ma i tu jest problem, chodzi mi o to czy jest jakoś plik, którym można byłoby zmienić terminarz i urealnić go. Wiem, że ukazało się coś takiego w FM 2010 do Eredivisie

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
[quote=parachutes]Tryb 3D już mi działa, ale pojawia się błąd o treści:
XML parsing error!
screen: http://img16(...)rror.jpg
Nie wiem czy błąd jest związany z tym modem, który być może źle umiejscowiłem, czy z instalacją tego nowego MegaPacka z kitsami. Jeśli ktoś mógłby mi poradzić jak temu zaradzić, byłbym wdzięczny![/quote]
Problem można bardzo łatwo rozwiązać.
Jak to zrobić to wyjaśniłem już wczoraj. Opis znajdziecie tutaj

Jeśli jednak ktoś z was miałby problem z edycją pliku "config.xml" i nie wie jak się za to zabrać to niech...poprawionej wersji kitsów z Islandii poszuka TU.

qstosh Przodownik pracy

[quote=pierdutka]Szukam Facepacka największych talentów w grze, jak np. Verratti...FM 10[/quote]
1.Sporządź listę owych "największych talentów" i dodaj do każdego gracza jego numer ID i wrzuć tu tą listę.
2.Ja już tu wrzucałem face cut-out od Marco Verratti'ego. Znajdziesz go w poście

!ScOuReR! Partyzant

Witam! Mam problem otóż wcześniej FMRTE mi działał tzn. na patchu 10.1, nawet w wersji beta. Potem nagle przestał działać i zaczęło się pojawiać takie coś

Pomożecie :? Dodam, że net frameworki mam itp. , i wcześniej edytor działał.

FMRTE w wersji najnowszej.

Grzelo Partyzant

27.12.2009 11:53    #13027     Sufler - Porady do gry - FMRTE nie działa
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

DanielloIII Partyzant

27.12.2009 11:40    #13028     Sufler - Porady do gry - Co Wybrać
[quote=grajek1994]Holandia, Niemcy, Rumunia :)[/quote]
Dzięki :)
[quote=Taher]Ja miło pamiętam romans z ligą austriacką.Też miałem problem gdzie grać ale w końcu zdecydowałem szczegolnie po dodatku dodajacy nizsze polskie ligi ,że zostaje w Polsce.Lepiej się czuje gdy widze polskie nazwiska,nazwy itp.[/quote]
Będę musiał też spróbować :) Dzięki

Taher Młody aktywista

27.12.2009 11:32    #13029     Sufler - Porady do gry - Co Wybrać
Ja miło pamiętam romans z ligą austriacką.Też miałem problem gdzie grać ale w końcu zdecydowałem szczegolnie po dodatku dodajacy nizsze polskie ligi ,że zostaje w Polsce.Lepiej się czuje gdy widze polskie nazwiska,nazwy itp.

DanielloIII Partyzant

27.12.2009 11:13    #13030     Sufler - Porady do gry - Co Wybrać
Mam od pewnego czasu Problem nie wiem w jakiej Lidzie zagrać .... Szukam ligi takiej co bez problemu będą przychodzić do niej gracze z Polski a i musi być ciekawa. Nie musi być Ona w Europie a i żeby miała Play offy

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.