Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

ciesiel Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.12.2009 15:29    #13011     Sufler - Porady do gry - Brak koszulek Arsenalu
Witam, mam problem z podstawowymi koszulkami Arsenalu. Otóż nie wyświetlają mi się one. Niezależnie od tego, jaką paczkę strojów ściągnę, nie ma tych koszulek, a są domyślne. Ktoś umie pomóc?

Laporeer Partyzant

Mam ogromną prośbę. Otóż jestem użytkownikiem Ubuntu i mam pewne problemy z edytorem i nie mogę wprowadzić zmian w danych o piłkarzach. Dlatego, chciałbym, aby ktoś (wyślę tej osobie mój save z grą) wprowadzić kilka zmian w dosłownie paru piłkarzach (jest to praca na nie dłużej niż 5min), a następnie wysłał mi zedytowaną bazę. Problem dotyczy FM 2008.

Pozdrawiam, i jeszcze raz proszę o pomoc

hidalgo4 Młody aktywista

29.12.2009 09:22    #13013     Sufler - Porady do gry - Język
a takie glupie pytanie czy nie mozna bylby napisac do tworcow gry o udostepnienie plikow jezykowych na oficjalnych stronach? i problem z glowy

parachutes Młody aktywista

Instalacja SP2 zamiast SP3 to rozwiązanie trochę pozbawione sensu, nawet jeśli pomoże. Tak samo rozwiązywanie wszystkiego formatami to akt raczej desperacki. Jeśli to kwestia błędu sterowników albo inny poważny problem polecam skorzystanie z profesjonalnej pomocy na forum dobreprogramy. Przeczytaj o programie HijackThis i OTL, zrób tak jak radzą i wrzuć tam na forum logi. Mi pomogli parę razy. Obecnie walczę z bluescreenem i zawieszaniem się komputera przy korzystaniu z portów USB. Ale chyba u mnie to kwestia problemów z zarządzaniem energią przy tych portach, mniejsza z tym. Jeśli to się zaczęło dziać po zmianie zasilacza, problem może być poważny. Na tyle poważny, że za którymś razem Ci się coś spali.

Więc polecam skorzystanie z pomocy na tym forum. Tylko - o ile się zdecydujesz - musisz tam wszystko dokładnie opisać, pisać składne zdania, używać polskich znaków zamiast emotek itd :) Napisz, że problem się zaczął po wymianie zasilacza (konkretne parametry mocy), że nie dotyczy samej gry, ale całego systemu. I nie "menadżeru urządzeń" nie możesz uruchomić, ale menadżera. Pozdrawiam.
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

romuś Partyzant

28.12.2009 23:10    #13015     Sufler - Porady do gry - kontrakt managera
od zarabianych pieniedyzy cos kojarze ze zmienia sie reputacja
ps jakby ktos byl w stanie mi pomoc z moim problemem memory leask to zapraszam do takowego tematu..

przemek808 Partyzant

Też wydaje mi się że to wina łatki. Przed nią moi zawodnicy biegali średnio 7-9 km na mecz a po łatce 9-12. Podkreśle że zespołu i taktyki nie zmieniłem Ciągle gram Barceloną. Jest to oczywiście bardziej realistyczne, ale jeśli się ma sporo spotkań w krótkim czasie to nawet z szeroką kadrą jaką mam w Barcelonie zmęczenie zaczyna stanowic problem :/

parachutes Młody aktywista

problem wygląda tak, są wgrane dodatki graficzne z logami, wśród nich np. Pogoń Szczecin, OKS Olsztyn itd - dużo tych dodatków ostatnio stworzyliście :) no i mimo, że loga klubów są wgrane, część się nie wyświetla (np. w/w Pogoń i OKS Olsztyn). Czemu mimo tego, że w Moje Dokumenty/SI/FM2010/graphics/logos/... mam pliki z logami, plik z którego korzysta gra (xml?) itd., to w grze tego nie widać?
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

Cannigia10 Młody aktywista

28.12.2009 16:57    #13018     Sufler - Porady do gry - Problem z koszulkami.
Witam! Mam pewien problem. Otóż po wgraniu koszulek do FM'a w Premier League nie pojawiają mi się wszystko koszulki np. domowa Arsenalu czy Tottenhamu itd. Czy można jakoś naprawić ten błąd? Posiadam wersję 10.02.

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=mikolaj]mam mega problem.gralem przez 2tygodnie w fm10 bez zadnych problemow.od wczoraj nie moge uruchomic gry.podczas wlaczania gry wyskakuje komunikat"fm10 is running dangerously low on memory.please quiet and free up some memory" .bardzo prosze o pomoc,wymagania sprzetowe sa spelnione ponad norme.pozdrawiam.[/quote]

u Ciebie to jest zapewne bład Memory Leak czyli wyciek pamieci.... masz zainstalowaną najnowsza łatke???
(L)

mikolaj Partyzant

mam mega problem.gralem przez 2tygodnie w fm10 bez zadnych problemow.od wczoraj nie moge uruchomic gry.podczas wlaczania gry wyskakuje komunikat"fm10 is running dangerously low on memory.please quiet and free up some memory" .bardzo prosze o pomoc,wymagania sprzetowe sa spelnione ponad norme.pozdrawiam.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.