Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=amenokoyane]No ten stary to jest modecom i skoro działał dobrze to po co go wymieniałeś? Może włóż go na powrót i zobacz czy jakieś problemy wystąpią.[/quote]

Spalił mi sie to wymieniłem :)
(L)

amenokoyane Młody aktywista

No ten stary to jest modecom i skoro działał dobrze to po co go wymieniałeś? Może włóż go na powrót i zobacz czy jakieś problemy wystąpią.

to sa foty mojego starego zasilacza:

http://img40(...)172d.jpg

http://img12(...)71nw.jpg

i na nim nie mialem problemow zadnych.
(L)

[quote=parachutes]Generalnie korzystanie z Combofix'a na własną rękę odradzają wszędzie i do rozwiązywania problemów za jego pomocą podchodzi się jak wszystko inne szwankuje.

Teraz pytanie za 3 punkty. Czy ten nowy zasilacz jeśli chodzi o moc, napięcie i natężenie ma parametry zbieżne z pierwotnym? :)[/quote]

tamten co mialem wczesniej miał troche słabsza moc dokładnie 230 V
(L)

parachutes Młody aktywista

Generalnie korzystanie z Combofix'a na własną rękę odradzają wszędzie i do rozwiązywania problemów za jego pomocą podchodzi się jak wszystko inne szwankuje.

Teraz pytanie za 3 punkty. Czy ten nowy zasilacz jeśli chodzi o moc, napięcie i natężenie ma parametry zbieżne z pierwotnym? :)
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

patryk_augustow Młody aktywista

[quote=amenokoyane]To jest przyczyna tego co się dzieje ;p chociaż 100% gwar nie daję.
A tak poważnie to też tak miałem, komp się wieszał podczas grania niekoniecznie w FMa, bluesreeny i problemy z kartą graficzną też powodował.
Kupiłem jakiegoś taniego Tagana z allegro i wszystko minęło jak ręką odjął.[/quote]

Tak to czasami bywa z shitowymi zasilkami :P
"Świat wiele się zmieni, gdy z młodych gniewnych powstaną starzy w*******i"

To jest przyczyna tego co się dzieje ;p chociaż 100% gwar nie daję.
A tak poważnie to też tak miałem, komp się wieszał podczas grania niekoniecznie w FMa, bluesreeny i problemy z kartą graficzną też powodował.
Kupiłem jakiegoś taniego Tagana z allegro i wszystko minęło jak ręką odjął.

Obry Partyzant

Mam problem z transferami w edytorze FMRTE v3.0.200 jest to chyba jedyna opcja z której nie moge skożystać. Kiedy zmiast jakiegoś zawodnika wpsiuje dane żądanego gracza i chce go zamienić pojawia sie błąd o co chodzi?

dodo361 Młody aktywista

http://www.cmrev(...)nej.html

Poczytaj to, powinno pomóc

tak jak napisał parachutes jeżeli problem pojawił się po wymianie zasilacza to może to być rzeczywistą przyczyną. Ogólnie istnieje lista niepolecanych marek zasilaczy i i mimo że ma teoretycznie wystarczająca moc mogą wystąpić takie problemy jak opisujesz.
PS znam to z doświadczenia
Z ciekawości zapytam jeszcze: jaki masz zasilasz? Chodzi mi konkretnie o model

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution