Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Admx Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.01.2010 09:33    #12821     Sufler - Porady do gry - Zepsuty tryb 3D
Witam.
Mam ten sam problem co Przemkoo, identyczny. Nie wiem co jest sciagnelem wersje polska FM-a i angielska, na obu jest to samo, nie wiem co zrobic.

Moj kompa ma wymagania takie:
AMD Athlon(tm)64 X2 Dual
Core Processor 4600+
2,41 GHz, 2,00 GB RAM

Bede wdzieczny za jakiekolwiek wskazówki :)

Pozdrawiam

Milev92 Partyzant

Ostatnio miałem taki sam problem ... ale udało mi się go przezwyciężyć. Po prostu odpalam FM w deamonie ... jest montowanie obrazu, wyskakuje okienko z opcją instalacji którą minimalizuje i odpalam FM i wczytuje grę. Może tobie też się to uda ;)

Elendil Partyzant

Możesz zawsze ściągnąć jakiegoś cracka, i wtedy problem obecności CD zniknie.
Albo po prostu wsadź płytę do napędu :D

berto20 Partyzant

24.01.2010 21:28    #12824     Sufler - Porady do gry - INSTALACJA
Witam.
Ściągnąłem Football Manager 2009. Rozpakowałem go i standardowo w otrzymanym folderze kliknąłem na setup. Pojawiło się okienko w którym pisało : InstalAnywhere przygotowuje się do instalacji.Rozpakowywanie. Doszło do 100% czyli wszystko OK. I tu pojawia się problem. Otóż powinno się potem pokazać właściwe okno do instalacji a nie pokazuje się nic. Próbowałem kilka razy i za każdym jest to samo. mam zainstalowany Net Framework 2.0. Proszę o pomoc bo już nie wiem co może mi pomóc

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

Mam pewien problem. Gram Bremą w '07, patch 7.02 i średnia baza danych, potrzebuję napastnika ponieważ Klose najprawdopodobniej odejdzie z klubu, a nie mogę zostawić takiej luki. Ważnym kryterium jest aby odszedł do Bremy- i podpisał kontrakt i klub go sprzedał.

Pcheła: Daniel Alves jest z Brazylii:P
#TeamTyniec

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

Lew77: Daniel Alves, Antonio Puerta- Sevilla, Fritz, Owomoyela- Bremen, bracia Gromowiccy, Wojciech Szala z Legii, Zambrotta z Barcelony.

Myślę że Polacy i Owomoyela bez problemu przejdą z resztą będzie problem:)
#TeamTyniec

hidalgo Żołnierz frontu ideologicznego

24.01.2010 21:13    #12827     Sufler - Porady do gry - savegame cleaner
Uderz na forum, a trolle się odezwą.

snail7 Partyzant

24.01.2010 17:03    #12828     Sufler - Porady do gry - cache cleaner
Pojawił mi się ten sam problem co w FM 2009. Po dodaniu olbrzymie ilości zawodników do shortlisty FM zamulił. Nie pomaga restart kompa i inne sztuczki. To samo działo się u mnie w przypadku FM09 o czym pisałem tutaj (http://www.cmrev.com/sufler/problem/18529,FM-zamulil-po-3-sezonach.html).

Okazuje się, że wtedy identyczny problem rozwiązał FM CHACHE CLEANER. Niestety ten do wersji 2009 nie działa na 2010. Przynajmniej ja nie widzę różnicy. Czy ktoś wie jak usunąć ręcznie ustawienia gry i cały ten cache manualnie, bez programu? Albo może znacie jakiś program do FM10

Z góry dzięki Panowie, Panie.

Pozdrawiam

webson Partyzant

24.01.2010 15:45    #12829     Sufler - Porady do gry - edytor stadionu
Witam. Gram R. Sociedad w Hiszpanii, awansowałem do ekstraklasy i chciałem powiększyć stadion, ale wyskakuje, że klub nie jest właścicielem. Wiem, że w poprzednich wersjach można było to zmienić w edytorze FMRTE, ale w tych do FM-a 2010 nie ma takiej możliwości, a przynajmniej ja jej nie mogę znaleźć :/
Jeśli się mylę to podajcie mi linka do edytora gdzie to jest, mam łatkę 10.1. Jest jakiś inny edytor czasu rzeczywistego? Jak rozwiązać ten problem?

Squeeze Partyzant

24.01.2010 14:48    #12830     Sufler - Porady do gry - Brak sytuacji...
Witam ! Mam tez oto problem. Grajac w LM 1/8 odpadlem z Lyonem ! ( tak wiem zenujace ) jednak problem w tym ze nawet grajac ustawieniem ofensywnym przez cala druga polowe udalo sie stworzyc moim podopiecznym zaledwie 1 sytuacje !

Czym to jest spowodowane ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.