Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

James199696 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.02.2010 21:33    #12751     Sufler - Porady do gry - Embargo finansowe
Mam też inny problem kupiłem gracza który dołączył do drużyny a czeka na pozwolenie pracy.

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

Rozumiem, że próbowałeś instalować jeszcze raz i znów było to samo, tak? Ja instalując na Viście nie miałem żadnych problemów.

Na www.gram.pl/pomoc/ jest lista pytań i odpowiedzi związanych z FM10 - niestety nie ma tam ani słowa o takim błędzie.
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
05.02.2010 19:30    #12753     Sufler - Porady do gry - Updates
Temat zamykam, na przyszlość pytajcie tutaj, jak qstosh radził :]
lucasinho.blox.pl

qstosh Przodownik pracy

05.02.2010 19:27    #12754     Sufler - Porady do gry - Updates
A ja od siebie dodam, że...tego typu pytania o m.in pliki i aktualizacje powinny być zadawane tutaj
:)

Rafaldinho97 Partyzant

Mam problem ponieważ na Windowsie Vista, gdy kończy się proces instalacji pisze:
gra została zainstalowana ale wystąpił błąd ...
Gdy instalowałem gre u kolegi na Windowsie XP wszystko działało, a problem tkwi w tym że nie mam folderu który znajduje się w Dokumentach tam gdzie się wrzuca facepacki itd.
Hala Real!!!
Hala Madryt!!!

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

05.02.2010 17:54    #12756     Sufler - Porady do gry - żenujące zachowanie obrońców
jeśli błędów, o których pisał Pucek nie ma, to prawdopodobne wydaje mi się błędne ustawienie taktyki. Kiedyś grając chyba Wisłą też miałem ten problem, z tymże dotyczył on defensywnego pomocnika. Ktokolwiek by tam nie grał parę razy na mecz dostawał "kręćka" stał na środku boiska, i czekał, az mu zabiorą piłkę. Traciłem tak wiele bramek.

Przyjrzyj się dokładnie poleceniom dla tych obrońców - pamiętając o tym, co napisał Pucek - to jest gra komputerowa. Jeśli np. obrońcy Ci mają ustawione, że mają grać bardzo długimi piłami, to komputer będzie szukał kogoś, kto jest dalej niż (na przykład) 40 metrów. Jak nikogo nie znajdą - to się zawieszają, nie wiedząc co począć. Manager kazał długie, a ja nie mam komu dać długiej. W ostateczności mogą podać do... bramkarza - co tłumaczyłoby sytuację z bramką. Zwróć tez uwagę na to ile pozostawiasz zawodnikom swobody taktycznej. Jeżeli pozostawisz im trochę luzu, to mimo, ze kazałeś zagrać długie piłki, w trudnej sytuacji zdecydują się na inny ruch.

A jak ustawiłeś, że mają się dokładnie trzymać Twojego planu, że mają dośrodkowywać z linii końcowej, dawać tylko długie piły do odgrywającego, a odgrywający ma takie hobby jak schodzenie na skrzydło, i akurat podbiega na parę metrów do obrońcy, to co biedak ma zrobić? :)
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
05.02.2010 17:15    #12757     Sufler - Porady do gry - Emeryturka
Ja tam jakoś nie widziałbym problemu, żeby legendę klubu, jeśli od długiego czasu piaszczy sprzedać. Oczywiście jeśli zarabia krocie, nie zgadza się na redukcję zarobków, a pieniądze są mi potrzebne, w innym wypadku czekamy do końca kontraktu i Adios.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

05.02.2010 16:13    #12758     Sufler - Porady do gry - Facepacki
(L)

Squeeze Partyzant

05.02.2010 15:55    #12759     Sufler - Porady do gry - Facepacki
takie pytania kierujesz w inny dzial ;)

Pliki - problemy / poszukuje ...

qstosh Przodownik pracy

05.02.2010 14:22    #12760     Sufler - Porady do gry - Laptop do 4000 PLN pod FM
Dla Football Managera najważniejsze podzespoły w kompie to:
1. Procesor
2. Pamięć RAM
3. Karta graficzna

Reszta jest mniej ważna. Czym lepszy procesor i większa ilość szybkiego RAM'u tym więcej lig będziesz mógł załadować i przez większą ilość sezonów będziesz mógł się cieszyć płynną grą. Wbrew pozorom karta grafiki też ma znaczenie (kiedyś w FM'ach nie była taka istotna) ale jeśli kupisz sobie laptopa z jakąś kartą graficzną rodem ze stajni "No Name" no to potem możesz napotkać problemy z płynną i wyraźną grafiką w meczu w widoku 3D lub też...w ogóle mieć kłopoty z uruchomieniem uruchomieniem meczu w widoku 3D lub...samego FMa.
GeForce lub Radeon powinien podołać.
Reasumując. Procesor najlepiej 2 rdzeniowy a RAM 4GB lub minimum 3GB.
Jeżeli chodzi o HDD w laptopie w odniesieniu o FM'a to ja osobiście zdecydowałbym się bardziej na te szybsze niż na te pojemniejsze. (jeśli oczywiście będziesz miał kilka lub więcej laptopów na oku niż nam tu pokazałeś i będziesz się wahał między nimi to zwracaj uwagę na powyższe podzespoły)
Kwestie przekątnej ekranu i tego czy kupić laptopa panoramicznego czy nie.. to już jest raczej mało istotne tzn przynajmniej w odniesieniu do FM'a

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.