Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Derbak-MT Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Prosił kolega o jakieś szczegóły a ty nic nie napisałeś tylko skopiowałeś to co on wcześniej napisał

jaki jest problem zawodnicy mają słabe oceny ?
nie wykorzystują sytuacji ? tracą głupie bramki ? nie pomagasz nam :)

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

04.03.2010 13:23    #12622     Sufler - Porady do gry - PA i CA ?
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

mateuszmc Partyzant

03.03.2010 22:26    #12623     Sufler - Porady do gry - Totalny brak zgrania
Mam problem z moimi skrzydłowymi w Chelsea otóż chodzi mi o Joe Cola i Antonio Cassano.Gram systemem 4-5-1,a teraz zmierzam do sedna sprawy,więc chodzi mi oto że np. Joe Cole gra na prawej a Cassano na lewej,gram przeważnie skrzydłami a oni se chyba jaja robią nie dosyć że przenoszą się na nie swoje "części" boski
to jeszcze kiedy Cassano gra dobrze to źle gra Cole i na odwrót możecie mi coś poradzić ? Być może zmiany w składzie,zmiany taktyczne,bądź lincz obydwu gentelmanów ? :p

Bakerman Partyzant

03.03.2010 17:00    #12624     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja problem.
Witam.
Mam problem z reprezentacją jaką ostatnio objąłem. Na co dzień jestem managerem klubu hiszpańskiego. Objąłem w między czasie drużynę Egiptu, ale nie mogę przejść do okna meczowego, tzn. nie mogę oglądać meczu, motywować i innych rzeczy z tym związanych. Ligi Egipskiej nie brałem jako dodatkowej. Mam zainstalowany patch 10.2 (zaraz będzie 10.3).

kamilabracham Partyzant

03.03.2010 15:12    #12625     Sufler - Porady do gry - Kaka i Cristiano Ronaldo problem
Mam takie pytanko? Czy ktos mi pomoze jak najefektywniej ustawic na biosku tych wlasnie zawodnikow, nie mam pojecia co im ustawic w ustawieniach inidywidualnych. Sami graja jak patalachy w rzeszta druzyny gra bardzo dobrze.

19chudy19 Partyzant

03.03.2010 12:56    #12626     Sufler - Porady do gry - Finanse klubu-straty
Witam! Gram Leeds jestem w sezonie 2017/18 i mam pewien problem a mianowicie straty rzedu 8,5mln funtów na miesiąc budżet płacowy mam 2mln wykorzystuje 1.1mln nie mam kredytów ani nie spłacam rat za zawodnika.A jeśli o ligę chodzi to do 5 lat nie miałem gorszego miejsca niż 5 w LM gram regularnie conajmniej w ćwierćfinale wiec zyski z rozgrywek są. Ma ktoś sugestje dlaczego generuje takie straty i jak je ewenyualnie zniwelować?

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

Z takimi pytaniami zapraszamy tutaj
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

01.03.2010 16:39    #12628     Sufler - Porady do gry - Gra Przez internet
Zawodnicy byli w gorszej formie, pewnie połapali kontuzje i nie mogli się pozbierać. Mieli problemy z aklimatyzacją. Ten sam schemat nie sprawdza się raczej dwa razy.
#TeamTyniec

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
carpincho14 TEN dział, jak sama nazwa wsjkazuje: Grafika - problemy / ogłoszenia / poszukuję / propozycje , dotyczy grafiki...

Pytania o wszelkiego rodzaju pliki kierujemy w suflerze do działu: Pliki - problemy / ogłoszenia / poszukuję / propozycje.

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
[quote2=vivaldi9][quote=qstosh]vivaldi9 spróbuj zastosować się do tej rady albo do tej sugestii[/quote]
A więc tak co do rady nr 1 to ten plik nie działa w rozpoczętych karierach.Zrobiłem tak jak napisane było w 2 radzie i teraz działa mi strój Werderu,lecz stroje drużyn z Bundesligi nie działają.Z całej Bundes działa tylko domowy kits Werderu.[/quote2]

Jeśli chodzi o 'radę nr 1' to oczywiście że ma ona zastosowanie jedynie w przypadku rozpoczęcia nowej rozgrywki (cytując "klasyka" to przecież "oczywista oczywistość" wszak mój link odwołuje się do porady Lucasinho który WYRAŹNIE pisze w nim, że należy rozpocząć nową rozgrywkę.
Wspomina on o tym w drugim punkcie).
Jeśli jednak mimo zastosowania się do mej 'rady nr.2' niektóre kitsy wciąż ci się nie wyświetlają, to w tych konkretnych przypadkach spróbuj w plikach 'config.xml' zamiast wstawionej wcześniej linii:

"....kits/home/2009"
"....kits/away/2009"
"....kits/third/2009"

zamienić na:

"....kits/home/2008"
"....kits/away/2008"
"....kits/third/2008"

tzn w tych przypadkach, w których masz wpisane '2009' a mimo to kitsy nie są widoczne.
Niektórym użytkownikom kitsy działają po wpisaniu "2008" a niektórym "2009".
Ja mam powpisywane "2009" i mi działa.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution