Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

najdi013 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.03.2010 11:29    #12591     Sufler - Porady do gry - scouci w MŚ
I w czym tu twoj problem, jesli chcesz to zmienic to z gory mowie ze sie nie da. :))

Szemek Ekspert

11.03.2010 17:16    #12592     Sufler - Porady do gry - TAKTYKA -
Ale taktyka do Man U to przegięcie... Zachi dobrze prawi, jeśli chcesz grać poważnie - bez wałków, oglądaj całe spotkania i reaguj na to co się dzieje na boisku, przeczytaj TiRT. A jak nie chcesz grać poważnie to skorzystaj z killer- rogów (w Man U będą działać wyśmienicie), graj metodą save'n'load itd.
"To tylko Internet k*rwa."

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
[quote=McMoney]Metodą na sprawdzenie ID jest chociażby zobaczenie nazwy obrazu danej drużyny przynajmniej tak działało w kitspacku Premiership. Masz tam plik z koszulką Arsenalu o nazwie "602_home", to już wiesz że Arsenal ma ID 602 ;-)[/quote]

Niby tak ale ja celowo nie podałem tej metody ponieważ nie zawsze jest ona skuteczna i że się tak wyrażę wykonalna. By była musisz wiedzieć jak wygląda koszulka danej drużyny (a herb na koszulce nie zawsze jest dobrze widoczny)
Z kitsami takiej Premiership nie ma problemu. Gorzej jak masz dajmy na to kitspack drugiej ligi Bangladeszu to masz prawo nie wiedzieć jak wyglądają koszulki zespołu np: Shukhtara czy innego Muktijoddha Sangsad ;]

Alternatywą do opcji "pokazuj ID" w grze jest skorzystanie z edytora dołączonego do gry bądź innego edytora czasu rzeczywistego.

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
Jaroszy17 Przeczytaj sobie ten mój post.
Tam jest wszystko wyjaśnione. Jeśli np. nie działają ci jakieś koszulki dajmy na to z Hiszpanii to wchodzisz do katalogu w którym masz kitsy z Hiszpanii i znajdujesz tam plik "config.xml" otwierasz go za pomocą opcji "edytuj" i na końcu ODPOWIEDNICH linijek (odwołujących się do tych kitsów których u ciebie nie widać) dopisujesz wartość 2008 lub 2009 (tak jak wyjaśniano np tutaj).
To samo robisz adekwatnie do innych kitsów z innych państw/lig.
Pamiętaj że te numery w pliku "config.xml" informują o numerze ID konkretnej drużyny i tak np Arsenal Londyn ID=602, Tottenham Londyn ID-728. itp.
Jeśli chcesz poznać ID drużyn których kitsy Ci się nie wyświetlają to np. włącz w grze opcję "pokazuj ID". Jesz jeszcze kilka innych metod na sprawdzanie numeru ID ale ta powinna wystarczyć.

Saint Partyzant

10.03.2010 08:16    #12595     Sufler - Porady do gry - Dyscyplina w zespole
U mnie opis "brak dyscypliny w zespole" czy jakoś tak, pojawiał się kiedy moi zawodnicy dostawali czerwone kartki np. za brutalną grę a ja w żaden sposób nie reagowałem. Teraz już się zrehabilitowałem i za każdego reda ucinam 2 tygodniówki i ww. problemów już nie mam.

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

Czy naprawdę tak ciężko jest przejrzeć ostatnie 2-3 strony tego tematu? Post 1423 i 1427
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

09.03.2010 23:08    #12597     Sufler - Porady do gry - Problem z koszulkami
Po co zaczynasz nowy wątek, skoro jest TEN?
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

McMoney Młody aktywista

09.03.2010 22:56    #12598     Sufler - Porady do gry - Problem z koszulkami
mam ten sam problem.Koszulki ściągnięte z cmrev, ładnie koszulki wszystkie widać, lecz domowej Arsenalu niet, i to samo ma sie z Werderem.Narazie tyle zauważyłem...
Glory, Glory MAN UNITED !!

Jaroszy17 Partyzant

09.03.2010 22:45    #12599     Sufler - Porady do gry - Problem z koszulkami
czemu jak wgrywam dodatek z koszulkami angielskiej ligi to np w arsenalu jest tylko koszulka rezerwowa a domowa nie zostala podmieniona ???

R0bert Partyzant

09.03.2010 15:55    #12600     Sufler - Porady do gry - Poziom dyscypliny
Moi gracze w FM10 zgłaszają niski poziom dyscypliny. Nie wiem jak mam temu zaradzić. W treningu nie ma opcji "dyscyplina" jak defensywa czy stałe fragmenty gry. Jak mam więc zaradzić temu problemowi? Co prawda często zmieniam wyjściowe jedenastki, ale czy to jest przyczyną problemu? Z góry dziękuję za odpowiedzi, bardzo mi pomożecie! :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution