Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

voytek23 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.03.2010 08:51    #12551     Sufler - Porady do gry - Problem z kitsami,herbami
Po zainstalowaniu na nowo FM 10 zniknęły mi licencjonowane koszulki, herby a także twarze zawodników, czyli z lig hiszpańskiej, francuskiej, holenderskiej itp.Czy ktoś może mi pomóc ?może taki problem już u kogoś wystąpił?aha, dodam że w ustawieniach jest wszystko ok...

Ok już sobie poradziłem, zainstalowałem inną "instalkę" i , wgrałem patch 10.3 i wszystko działa tzn są licencjonowane kitsy, loga twarze.Prawdopodobnie instalka wcześniejsza musiała mieć jakiś zepsuty plik, grunt że działa.Temat do zamknięcia

Hryniu Partyzant

Otóż korzystając z nowego suflera zdecydowałem się napisać tutaj o swom problemie w Aston Villi. Grę posiadam oczywiście oryginalną i nową karierę zacząłem wraz z zainstalowaniem niedawno wydanej łatki 10.3.

No i pojawia się problem z kontuzjami.

W zasadzie mam non stop 3-5 zawodników kontuzjowanych.
Nie jest to wina treningu, bo zatrudnaim najlepszych specjalistów i obciążenia są na ostatnim pasku wartości 'średnie'.

Kontuzje przydarzają się głównie podczas spotkań. Wiem i rozumiem, że w Premiership się tego nie uniknie przy szybkiej i ostrej grze, co trzy dni, ale nigdy wcześniej mi się nie zdarzyło mieć stale kontuzjowanych kilku zawodników.

Na obrazku szczyt kontuzji. z którymi muszę się zmagać.

7 zawodników niedostępnych, a kolejnych 2 napewno nie dojdzie do pełni sił na następne mecze.

Moje pytanie brzmi, czy macie podobne problemy i czy jest to możliwe, jako bug najnowszej łatki?
Ostatecznie może to być tylko niefortunny zbieg okoliczności. W końcu nie takie rzeczy potrafił fundować FM...

cajmangeli Partyzant

mam problem a mianowicie chcąc przyjąć posadę w reprezentacji będąc już menadżerem klubu. Cały czas mi się pojawia wiadomość czy przyjmuje ofertę czy odrzucam i jak przyjmuję to nic się nie zmienia, a cały czas przychodzą wiadomości z treścią że reprezentacja X Cię wzywa - przyjmij/odrzuć i tak w kółko. Jakieś rady?

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

[quote=lukasz19121984]Nie wiem czy to kwestia przeglądarki(bo Opera sprawia mi wiele psikusów), niemniej powstał problem;) Wchodząc w "ostatnio komentowane" i komentarze do manifestu, nie mogę wejść w komentowany materiał. Kliknięcie na zielony napis który wydaje się odnośnikiem, nic nie daje. W ogóle jedyny sposób na dostanie się w manifesty, to społeczność--> manifesty, co jest niewygodne i wydłuża czas potrzebny na przeglądanie ostatnio skomentowanych materiałów.[/quote]
w mozilli jest to samo, trzeba "ręcznie" wchodzić =]
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

Palimpsest Młody aktywista

Nie wiem czy to kwestia przeglądarki(bo Opera sprawia mi wiele psikusów), niemniej powstał problem;) Wchodząc w "ostatnio komentowane" i komentarze do manifestu, nie mogę wejść w komentowany materiał. Kliknięcie na zielony napis który wydaje się odnośnikiem, nic nie daje. W ogóle jedyny sposób na dostanie się w manifesty, to społeczność--> manifesty, co jest niewygodne i wydłuża czas potrzebny na przeglądanie ostatnio skomentowanych materiałów.
@

Jadranko Ekspert

Grupa: Ekspert
18.03.2010 09:25    #12556     Sufler - Porady do gry - Częste kontuzje
Mam problem z jednym zawodnikiem, odnosi on częste kontuzje (sześć w trakcie jednego sezonu). Mam pytanie, czy można jakoś zapobiegać nim? Czy już nic nie da się zrobić?

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

18.03.2010 07:21    #12557     Sufler - Porady do gry - Nowa gra-FM nie odpowiada
[quote=krissojka]Panowie...

Ten problempojawia się w pirackich wersjach gry.
Wiem doskonale, bo gdy zajechałem do Polski na święta i grywać chciałem u braciszka, to niestety też mi towywalało... nie wiedziałem, że miał pirata.

Ale muszę się pochwalić, żę kupiłęm młodemu oryginała i pocina do dzis ! :D[/quote]

nie zgodze sie z Tobą... piraci spokojnie moga grać bez zadnych problemów;/ a ja wydałem tyle kasy na tego Fm-a i nie moge pograc bo sie zwiesza podczas grania...
(L)

krissojka Partyzant

18.03.2010 00:20    #12558     Sufler - Porady do gry - Nowa gra-FM nie odpowiada
Panowie...

Ten problempojawia się w pirackich wersjach gry.
Wiem doskonale, bo gdy zajechałem do Polski na święta i grywać chciałem u braciszka, to niestety też mi towywalało... nie wiedziałem, że miał pirata.

Ale muszę się pochwalić, żę kupiłęm młodemu oryginała i pocina do dzis ! :D
Lubię kakauko!

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
17.03.2010 20:41    #12559     Sufler - Porady do gry - Killer rogi?
http://www.cmrev(...)l?page=2 -> wyszukiwarka w suflerze nie gryzie.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
17.03.2010 20:35    #12560     Sufler - Porady do gry - Nowa gra-FM nie odpowiada
Może wyrzuć z kompa ten alternatywny komentarz, który ściągnąłeś. Nie wydaje mi się, żeby to w nim tkwił problem, ale może.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution