Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
Poziom ostrzeżeń: 0
Problem koloru kursora dotyczy tylko przeglądarki Internet Explorer, która nie wiedzieć czemu nie definiuje kolora kursora. Inne przeglądarki mają dobry kolor (biały).
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

szfedo Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
23.03.2010 22:03    #12502     Sufler - Porady do gry - Premia za podpis - problem
Pogrywam sobie Espanyolem w 3 sezonie i mam taki problem, że nie mogę zaproponować żadnemu z piłkarzy na prawie bosmana kontraktu, ponieważ zarząd nie pozwala mi zaoferować mu żądanej premii za podpis. Nie wiem czym to jest spowodowane, finanse mam na wysokim poziomie - 40 mln na plusie, różnica w pensji i budżecie wynosi 275 tysięcy, a mimo to nie mogę zaoferować nawet złamanego grosza.

Zeuskk Partyzant

23.03.2010 17:50    #12503     Sufler - Porady do gry - Nie mogę kontynuować meczu
Witam.
Podczas meczu towarzyskiego dokonałem wszystkich zmian zawodników, lecz w końcówce jeden z nich doznał kontuzji i musi zostać zmieniony. I tu się pojawia problem, nie mam go na kogo zmienić, bo na ławce już nikogo nie mam. Asystent nie pozwala mi kontynuować meczu, ponieważ 'kontuzjowany zawodnik nadal znajduje się na boisku' ;/ Jest na to jakiś sposób? Czy to bug? Mam wersje 10.3.

pele99993 Partyzant

wersja 10.3... problem jest w tym, ze chciałem kupic tych piłkarzy, ale za duzo pieniedzy chca za nich, ceny sa kosmiczne

parachutes Młody aktywista

23.03.2010 10:01    #12505     Sufler - Porady do gry - Zamiana taktyk
[quote=luk_rog]Prawdopodobnie dzieje się tak ponieważ domyślne pliki taktyk mają (w podglądzie pliku w TC) pewne stałe dla wszystkich tych plików ciągi znaków (np. ' P a u l C o l l y e r';), natomiast brak tych ciągów w plikach taktyk zapisanych przez użytkownika. Czy istnieje jakieś inne obejście tej jawnej dyskryminacji wobec mojej praktyki?[/quote]
Nie rozumiem tej części. Resztę czaję. Pomógłbym rozgryźć problem, bo też gram czasem Motorem, a nie przeszkadza mi, że grasz w ten sposób.
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

luk_rog Partyzant

23.03.2010 00:17    #12506     Sufler - Porady do gry - Zamiana taktyk
Uwielbiam wygrywać. Zwłaszcza Motorem Lublin z Realem Madryt. Do serii FM09 udawało mi się to bez trudu. Zapytacie jak? Odpowiadam. Tworzę taktykę 10-0-0, zapisuję ją pod odpowiednią nazwą i w odpowiedniej ilości, potem jeszcze modyfikuję nazwy stworzonych taktyk i podmieniam z taktykami w folderze data/tactics. Odpalam grę i każda drużyna z którą gram wychodzi w wspomnianym wyżej ustawieniu. Wystarczy że ustawię swojej drużynie 4-4-2 z samymi juniorami w składzie i każdy mecz mam wygrany (ewentualnie remis).
Jak już wcześniej wspomniałem ten trick mogłem wykonać do serii FM09 włącznie. Jakież było moje zdziwienie gdy próbując odpalić FM10 po wcześniejszej modyfikacji taktyk, mym oczom ukazał się error 'could not load tactisc' czy coś w tym stylu. Prawdopodobnie dzieje się tak ponieważ domyślne pliki taktyk mają (w podglądzie pliku w TC) pewne stałe dla wszystkich tych plików ciągi znaków (np. ' P a u l C o l l y e r';), natomiast brak tych ciągów w plikach taktyk zapisanych przez użytkownika. Czy istnieje jakieś inne obejście tej jawnej dyskryminacji wobec mojej praktyki?
Wiem, że mój post nie ma nic wspólnego z uczciwą grą. Patrzę na swój problem tylko i wyłącznie z informatycznego punktu widzenia.

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=Hryniu]Oczywiście, że to co robię sam nie musi być idealne, ale na tym treningu jadę od wersji 08 i nie było nigdy takich problemów.
[/quote]

10.3 w niektórych obszarach dokonał poważnych zmian, dlatego polecam jeszcze raz podejść do tematu treningów. Ja mam taktykę, która lepiej lub gorzej, ale spisywała się od FM 2006, a tu nagle jest do niczego.

Albo wzrok mnie myli, albo nikt jeszcze nie napisał o Fizjoterapeutach. Nie zdążyłem jeszcze tego zaobserwować na 10.3, ale jakość "psysia" miała zawsze duży wpływ na kontuzje. I, z tego co wiem, nie zależy to tylko od jego medycznych zdolności, ale również od tych samych atrybutów, które są ważne u trenerów (determinacja itd). Poszukaj jakiegoś o reputacji światowej - mam nadzieję, że choć trochę się poprawi :)

Powodzenia!
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

maciekigood Młody aktywista

22.03.2010 22:25    #12508     Sufler - Porady do gry - Dziwne rzeczy
Może za pierwszym razem Levski od razu zakończyło wypożyczenie? ;p

Poza tym, nie kupuj Tiberkanine, wiecznie ma problemy z aklimatyzacją. ;]

McMoney Młody aktywista

22.03.2010 22:09    #12509     Sufler - Porady do gry - Dziwne rzeczy
Witam
Mam taki problem, sam nie wiem co się dzieje. Grałem na patchu 10.3 Lechem Poznań, był tam zawodnik Rachid Tiberkanine z Levskiego Sofia wystawiony na listę transferową i do wzięcia za około 5 tysięcy funtów. Usunął mi się sejw, ale ponownie postanowiłem zagrać Lechem, wciąż na patchu oznaczonym cyferką 3. I jakież było moje zdziwienie gdy ten sam zawodnik, wypożyczony jest z Levskiego do klubu Dubaj z ZEA ?!?!
Patrzyłem po kilka razy. Patch się zgadzał, edytora nawet nie dotykałem. Więc jakim cudem miało miejsce to zdarzenie? Ma ktoś na to jakieś normalne wytłumaczenie? ; /
Glory, Glory MAN UNITED !!

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

22.03.2010 21:15    #12510     Sufler - Porady do gry - Nowa gra-FM nie odpowiada
http://www.cmrev(...)___.html

poczytaj tutaj... mi nie pomogło ale Tobie moze cos sie przyda.
(L)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.