Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Aenain Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
można zaakceptować ten problem kontuzji ale pod warunkiem, że drużyny kierowane przez komputer bedą miały ten sam problem. Takie jest moje zdanie ;]

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
25.03.2010 17:34    #12492     Sufler - Porady do gry - Cd-key do FM09
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

25.03.2010 17:20    #12493     Sufler - Porady do gry - Cd-key do FM09
[quote=piotrekksc]Faktycznie to byla ksiazeczka. Zaraz biore sie za szukanie. Instalowalem to juz podnad poltora roku temu tak wiec nawet zapomnialem ze to bylo w ksiazeczce gdzies to napewno musze miec. przepraszam za problem.[/quote]

ten link co podał Ci del3 bedzie rozwiazaniem nie musisz szukać po prostu zainstaluj to: http://www.cmrev(...)3_1.html
(L)

piotrekksc Partyzant

25.03.2010 17:06    #12494     Sufler - Porady do gry - Cd-key do FM09
Faktycznie to byla ksiazeczka. Zaraz biore sie za szukanie. Instalowalem to juz podnad poltora roku temu tak wiec nawet zapomnialem ze to bylo w ksiazeczce gdzies to napewno musze miec. przepraszam za problem.

piotrekksc Partyzant

25.03.2010 16:07    #12495     Sufler - Porady do gry - Cd-key do FM09
No niewiem jak mam ci udowodnic ze mam nawet lezy kolomnie opakowanie z orginalnej gry. Co roku kupuje orginala. Wiec niewiem w czym problem wlasnie zaczolem szukac wlasnie na google. Wiec zaraz moze cos trafie.

piotrekksc Partyzant

25.03.2010 16:01    #12496     Sufler - Porady do gry - Cd-key do FM09
Witam! Mam maly problem kupilem kiedys FM09 zainstalowalem i pogralem troche. Jednak mialem problem z kompem i musialem zformatowac dysk. Chce teraz ponownie zainstalowac gre ale zgubilem do niego ta karteczke na ktorej byl key zapisanay. Czy jest jakas szansa zeby to odzyskac. Prosze o pomoc bo musze sobie pograc w moja ukochana gre. dzieki za kazda pomoc
.

DiDi1992 Partyzant

25.03.2010 14:41    #12497     Sufler - Porady do gry - Rozmowy motywacyjne
Moze mi ktos pomoc? Gram Brann Bergen w lidze norweskiej, zespol sredniak, ale moze powalczyc o wygranie ligi. Mam problem z motywacja pilkarzy. Ma ktos moze opracowane jakies skuteczne metody rozmowy z pilkarzami w przed meczem i w przerwie oraz po meczu?? Bardzo by mi to pomoglo. Potrafie wygrac u siebie z Rosenborgiem, by potem na wyjezdzie przegrac z zamykajacym lige Bodo Glimt. Moze mi ktos pomoc? Szukalem na suflerku ale to tylko tematy o 2009, a sadze, ze dzialaja one troche inaczej niz w FM10.
Vi er berømte Brann fra Bergen!

Nemrod Partyzant

25.03.2010 08:25    #12498     Sufler - Porady do gry - Zawieszanie Gry po meczu.
@Godman-Dzieki za poradę, nie miałem okazji wypróbowac ale dałeś mi troche optymizmu. Mam nadzieję, ze zbyt często z Twojego sposobu nie będę musiał korzystać.
Szkoda że to tylko rozwiązanie doraźne-Problem Pozostaje.Mnie to wygląda na BŁĄD GRY, nie zaden wirus, wymagania sprzetowa ale jakiś błąd FM ;(

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

24.03.2010 14:50    #12499     Sufler - Porady do gry - Zawieszanie Gry po meczu.
ja mam tak samo... dlatego gram w 09 ;p

poczytaj tu http://www.cmrev(...)___.html moze cos Ci pomoze...
(L)

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

[quote=kurupt]Z tym, że teraz nick "najeżdża" na napis "online".[/quote]
podbijam, w mozilli też jest taki problem :) w dodatku nie mam przycisku "ok" żeby zatwierdzić -> screen
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.