Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kanonier14 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam, przez ostatnie 3 dni poszukuję wzmocnień do mojego Lecha. Znalazłem zawodników, którzy mogliby być potencialnymi wzmocnieniami mojego zespołu. Mój problem dotyczy jednak tego, że kilku z tych zawodników, na których "napaliłem się" nie ma w mojej grze. Od razu mówię, że ustawiłem np. ligę brazylijską, gdyż kilku piłkarzy, którymi się zainteresowałem grają w tej lidze. Wybrałem też dużą bazę danych. Jednak w dalszym ciągu nie mogę znaleźć piłkarzy takich jak: Awala Magalan, Ade Wlae Sunday, Rick ten Voorde , Mario Leguizamon, Sampson Cudjoe, Danys Kulakov, Mirnes Sisić, Maxym Kundel, Javier Alberto Intriago, czy Jonathan Mantey. 6 z tych zawodników, jest bezrobotnych na początku gry. Powiedzcie mi co wpływa na to, czy dany zawodnik pojawi się w grze, jeśli jest bezrobotny? Czy jeśli wybiorę rodzimą ligę danego bezrobotnego grajka, to będzie to miało jakikolwiek wpływ?

Derbak-MT Partyzant

27.03.2010 01:58    #12482     Sufler - Porady do gry - testy medeczne
[quote2=Chod][quote=Derbak-MT]Jeżeli dasz przyszły sezon nic ci to nie da będzie taki sam efekt musisz mieć trochę szczęścia i liczyć że prezes przymknie oko na kontuzjowanego zawodnika[/quote]

Jesteś w błędzie. Gdy kupowałem Gourcuffa do Interu miał on kilkumiesięczną kontuzję dlatego zaznaczyłem żeby kontrakt podpisał pod koniec sezonu i przeszedł bez problemów.

OP do Sunderlandu? Milan Badejl, albo Abou Diaby.[/quote2]

Żeby nie było że jestem goło słowny w mojej sytuacji zawodnikiem był Calin Cristea z Unirey za 1 razem chciałem zakupić zawodnika w pierwszym okienku. Niestety był kontuzjowany i testów nie przeszedł.

Postanowiłem zaklepać go na kolejny sezon, niestety i w tym przypadku wyskoczył komunikat że zawodnik nie przeszedł testów.

Craxa fan Młody aktywista

26.03.2010 23:32    #12483     Sufler - Porady do gry - Brak transmisji telewizyjnych.
Mały problem, ale problem.. Prowadzę drużynę w ekstraklasie węgierskiej ( FM 2010 patch 10.3.0 ). Terminarz wygląda następująco: Sobota- sześć spotkań i niedziela dwa spotkania, przeważnie topowych drużyn. Problem w tym że ani jedno spotkanie nie jest transmitowane w tv. Nie wiem czy to jest błąd, czy programiści uważają ligę węgierską za tak słabą, że nie uwzględnili tam transmisji. W polskiej ekstraklasie prawie każdy mecz jest transmitowany, a nie uważam jej za mocniejszą od węgierskiej.. Więc może to błąd kolejny...
Maxima Debetur CRACOVIAe Reverentia...

kuti Partyzant

26.03.2010 21:43    #12484     Sufler - Porady do gry - Błąd w Edytorze
Witam,

Mam problem z FMRTE v 231,
pojawia mi się pewien błąd a jakoś nie mogę znaleźć rozwiązania,
przed formatem kompa wszystko działało
mam oryginalnego FM 10 ver. 10.3.0.
mam zainstalowany .NET.F..3.5 SP1
z defragmentowane dyski
i niewiem co moge jeszcze zrobic

oto komunikat błędu http://img33(...)0836.jpg
w razie co podaje moje gg 7191941

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

26.03.2010 16:54    #12485     Sufler - Porady do gry - Scouting
daje screeny z tym problemem:

http://img33(...)aaat.png

http://img41(...)bich.png

wkurzajace jest to! reprezentacje Polski nie prowadze juz od roku a cały czas dostaje takie wiadomosci;/ jak to zrobić zeby ten scout mi nie przesyłał tych wiadomosci???
(L)

seba1702 Młody aktywista

26.03.2010 16:06    #12486     Sufler - Porady do gry - Legijny problem
Kolego tak jak piszą inni jest to ewidentny problem z motywacją. Choć muszę stwierdzić, że jednak takie "firmy" jak Odra i Piast są wyjątkowo upierdliwe w tym :). Ja grając Lechem, brat Zagłębiem L. i znajomy GKS Bełchatów (nie razem a każdy osobno jak grał) i osiągając już po paru sezonach sukcesy w LM i LE, Odra i Piast zawsze któregoś ogrywały (brat miał sytuację że po meczu z ManC gdzie zremisował 2:2 dostał od Piasta 4:1 u siebie). Nie stwierdzam, że to jest jakiś błąd (broń Boże), ale brak motywacji zdecydowanie. Moim sposobem na to jest powiedzenie, że oczekuje wygranej, a w przerwie (remis lub wynik negatywny) mocny opieprz. Nie pomaga? Parę kar, oficjalnych upomnień po meczu, itp. i w końcu przy meczu z Odrą moi piłkarze (w Lechu) chyba wiedzieli co się może święcić i skończyły się takie sytuacje
Jeśli okazuje się pomocny, podziękuj. To nie boli, a sprawia radość :-)

clicers Partyzant

26.03.2010 15:08    #12487     Sufler - Porady do gry - Legijny problem
Sytuacja wygląda tak. W pierwszym sezonie dochodzę Legią do ćwierćfinału PU gdzie po zaciętym boju przegrywam różnicą 1 bramki z Bordeux pokonując po drodze znane firmy. W Polsce natomiast mam duże problemy. Niby zdobyłem mistrza ale w tragicznym stylu, nie mogę sobie poradzić np z Odrą czy Piastem. Czym spowodowana jest taka różnica w grze moich piłkarzy oraz jak temu zaradzić??

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

26.03.2010 13:15    #12488     Sufler - Porady do gry - testy medeczne
[quote=Derbak-MT]Jeżeli dasz przyszły sezon nic ci to nie da będzie taki sam efekt musisz mieć trochę szczęścia i liczyć że prezes przymknie oko na kontuzjowanego zawodnika[/quote]

Jesteś w błędzie. Gdy kupowałem Gourcuffa do Interu miał on kilkumiesięczną kontuzję dlatego zaznaczyłem żeby kontrakt podpisał pod koniec sezonu i przeszedł bez problemów.

OP do Sunderlandu? Milan Badejl, albo Abou Diaby.
#TeamTyniec

del3 Młody aktywista

Masz tu o tym problemie. powinno pomóc. http://www.cmrev(...)ami.html
Go, Go, Go The Gunners !

Black Młody aktywista

Dziś odkryłem pewien problem. Ostatnio zainstalowałem patch 10.3. Postanowiłem zacząć grę od nowa, wybieram bazę danych 10.0 (wymagana do PLU) i co widzę? Błąd w ligach Białorusi i Rosji. Znajduje nagle za mało zespołów. Gdy wybieram bazę danych 10.3, błąd nie występuje. Nie mam dodatkowych lig z tego kraju. Czyżby uszkodzenie bazy 10.0? Jak można na to pomóc? Reinstalacja? Ściągąć skądś bazę 10.0? Da się w ogóle? Może mi ktoś ją prześle? :D Czy może jak wrzucę dodatkowe ligi z pliku dla tych krajów to coś pomoże? Czy może zrezygnować z PLU? :D
I jeszcze jedno. Mam zainstalowanego Vetra 4.0 i gdy wybieram ligi na bazie 10.0 różnią się one od bazy 10.3. Mam na myśli nazwy np. ligi szwedzkiej. Na 10.3 jest Szwedzka Ekstraklasa... Jakaś porada w związku z tym?
Edyta podpowiada mi rozwiązanie problemu z nazwami lig. :> Nieważne już.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.